Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Ya ne cok acik kirmizi nede kahve rengi tam ortasi peceteye silindigimde geldi bi kez geldi bidaha gittim varla yok arasi geldi sanki kan gelmiste kurumus gibiydi
Tamam canım o hiç önemli değil hiç üzme kendini . Stres daha zararlı . Sen evdesin dimi yorma kendini . Hatta biraz ayaklarını kaldır uzan . Bişey olmanı içini ferah tut

Tamam canım o hiç önemli değil hiç üzme kendini . Stres daha zararlı . Sen evdesin dimi yorma kendini . Hatta biraz ayaklarını kaldır uzan . Bişey olmanı içini ferah tut
Evdeyim canm evdeyim zaten ya oturuyorum ya uzaniyorm evin icinde yuruyorm bisey yaptigimda yok insallah devami gelmezde cem bey yarin gel der

Amin canım zor gerçekten umarım bu sefer sağ salim alırsın kucağına bebeğini nasip gerçekten. Gittin mi doktora ? Kanaman ne durumda ?
Kanama kesildi gibi ama malesef kalp atimi yokmus kendi doktorumdan cikinca baska doktarada gittim o daha net konustu hatta kesinlikle kurtaj dedi malesef buda buraya kadarmis

Ben de bugün hastaneye gittim doktora ignelerimi iki gündür yapmadım korkuyorum çıkmaya dedim prolutex verdi bana ignelerimi de evde yapicam artık haftaya sokağa çıkma yasağı yoksa tekrar gel göreyim dedi.. Çok dikkatli olmamızı söyledi dışarıya ve kalabalığa girme dedi bana.. misafir kabul etme dedi bizde tedbirmizi alicaz takdir Allah tan rabbim tum insanları virüsten korusun

Ben de cuma gününe kadar idare edip göbekten iğne geçeceğimi söyleyeceğim çok korkuyorum Yarın İğnem var

Kanama kesildi gibi ama malesef kalp atimi yokmus kendi doktorumdan cikinca baska doktarada gittim o daha net konustu hatta kesinlikle kurtaj dedi malesef buda buraya kadarmis
Ahh canım benim ne kadar üzüldüğünü o kadar iyi tahmin ediyorum ki..
allah sabrına sabır eklesin iki kere yaşadım ben bunu şu anda korkuyla bekliyorum..
ilkinde ben de kürtaj oldum ikincisinde doktorum ilaçla düşük yaptırdı..
kürtaja karar verirsen ehil ellerde olmasına çok dikkat et canım, kürtaj çünkü acemi biri tarafından yapılırsa rahme zarar verebiliyor.
inanki bu günlerde geçecek yeniden heyecanlanacak yeniden bekleyeceksin inşallah dualarımız seninle

Yazdi smdi canim koraspirine ara verin bide istirahat demis cumaya az kaldi gidince daha iyi konusurz ya tamam istirahat ederim ama yarin igneye gtcem 3 kat inip napiyim
Canım şöyle kalbini rahatlat. Sen istesen de bebek doğacaksa ona engel olamazsın . Dünyaya gelecekse burda nasibi varsa hiçbirşey buna engel olamaz . Elinden gelen tüm herşeyi yapıyorsun . Bu tarz hafif lekenmeler çok normal . Buna sen engel olamazsın. Merdivenlere takılma sen evdesin hafif spor oluyor gibi düşün Cuma günü güzel güzel haberlerle geleceğine çok eminim Allah’ın izniyle herşey yolunda çok şükür

İnşallah canım benim çok teşekkür ederim bu söylediklerin Beni rahatlattı cumaya Ne kaldı şurada İnşallah bebeğimi görüp geleceğim❤

Kizlar merhaba .Bugün 12. Günüm du test tekrari yapildi 10. Gun 234 12.gun 595 bu corona sebebiyle ben iğne ye gitmeye çekiniyordum prognex iğnem vardı hoca duphaston tablet ağızdan çevirdi. Kullanan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…