Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kanama kesildi gibi ama malesef kalp atimi yokmus kendi doktorumdan cikinca baska doktarada gittim o daha net konustu hatta kesinlikle kurtaj dedi malesef buda buraya kadarmis
Hadi ya canım zor bir durum ne desem boş herşey Allah’tan inşAllah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olsun

Kizlar merhaba .Bugün 12. Günüm du test tekrari yapildi 10. Gun 234 12.gun 595 bu corona sebebiyle ben iğne ye gitmeye çekiniyordum prognex iğnem vardı hoca duphaston tablet ağızdan çevirdi. Kullanan var mı ?
Korkma canım benim doktorumda tedavi gören bir arkadaş doktora sormuş O iğneler çok önemli hemen vurulup çıkarsanız hiçbir yere dokunmadan bir problem olmaz demis

Korkma canım benim doktorumda tedavi gören bir arkadaş doktora sormuş O iğneler çok önemli hemen vurulup çıkarsanız hiçbir yere dokunmadan bir problem olmaz demis
Oyledir ama ben bu hapı merak ettim korkma aynı etkiyi yapıyor iç dedi doktor

Cok tesekkur ederim insallah sizde saglicakla kavusun bebeginize bu 5.bebek oldu kaybettigim daha kotulerinide yasadim ama surekli basa sariyoruz aci hep ayni kurtaj konusunda cok tedirgin oldum kazima teknigi yapicaz cok dikkatli olmaliyiz dedi doktor 2 saat oncesinden ilaç verilecekmis kurtaj konusunda bilgim yoktu bisey diyemedim eve gelince arastirdim biraz kazima teknigi tehlikeliymis bir dahaki gorusmede konusacagim doktorla neden vakum tercih etmiyor ki anlamadim.

Canım istersen bir başka doktorla daha görüş . Sağlık olayında doktoruna sonsuz güvenmiyorsan birkaç ayrı görüş almanın daha faydalı olacağını düşünüyorum. Allahım sana şifa versin en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirip bebeğini kucağına almayı nasip etsin . Umarım bu süreci de kolaylıkla hasarsız atlatırsın . Allah yardımcın olsun

Çok tesekkur ederim Allah razi olsun baska doktorada gittim aslinda ama iste kurtajla ilgili bilgim olmayinca nedense sormak aklima gelmedi birde kafam yerinde degil tabiki hatta kendi doktorum kesenin bi kismini kendin dusurmelisin falan dedi neee alaaakaaa degil mi bir bucuk ay sonra tekrar baslariz tedaviye yoksa depresyona girersin diyor bana deneme tahtasiyiz sanki

Canım çok havada konuşmuş doktorun . Sana açıklayıcı şeyler söylememiş. Sen de haliyle kendini deneme tahtası olarak gördün çok haklısın . Bilmediğimiz şeyler . Tecrübeyle öğreniliyor çok zor süreçler . Denilene inanıyoruz . Gerçekten yaşamayan bilemiyor . Bu sabrın özverinin sonucu güzel olsun inşallah . Doktor değiştirme konusunu bi düşün değerlendir derim canım

Kizlar pembeden kirmiziya donen kanamam basladi yarin doktor kontrolüm var dua edin nolur bebegim gitmesin
Cabim geçmiş olsun..hersey yoluna girecektir..benimde bugün birazcik rengi açık kanamam oldu..şimdi sıkıntı yok..yarın doktora gideceğim. .hayirlisiyla bebeklerimiz bizimle kalsın

Kızlar bulundğm şehirde tüp bebek doktoru yok yakın şehirlerde özel hastanede var birde kliniği olan bir doktor var sizce özel hastane mi özel klinik mi kararsz kaldm..

Gitmiştim kırmızıydı rengi bir anda geldi birkaç saat aobbta durdu.. Birkaç gün önce de pembesi bir şekilde geldi peçeteye.. Doktor bir problem yok olabilir diyor
Anladım canım. .bende yarın gideceğim doktora endişelendim. .doktor ne diyorsa doğrudur. .senin adına çok sevindim..benim idrar la bir anda geldi..okadar. .başka da gelmedi..inşallah hersey yolunda gider

benim kendi kadın doğum doktorum da tüp bebek ekibine çok kzıyor sen Petri kabı mısın ki iki ye bir olmamış çocuk koyuyorlar her seferinde kürtaj yapılmaz diye. benim bu vakalardan ayrı iki de dış gebeliğim laporoskopi ameliyatım var .. onlar tüp bebek değildi kendiliğinden olanlar..
ama kürtajı kendi doktorum yapmadı.. bu konuda daha ehil biri yapsın dedi arkadaşına yönlendirdi.. o da nasıl yaptı vakumla mi kazıyarak mi hiç bilmiyorum. Ben de 8 . Haftaya kadar bekledim belki kendiliğinden düşer diye (zaten iki üç gün kalmıştı) ve öyle kürtaja alındım eğer bir rapor bulursam sana yazarım canım fikrin olsun diye..

Anladım canım. .bende yarın gideceğim doktora endişelendim. .doktor ne diyorsa doğrudur. .senin adına çok sevindim..benim idrar la bir anda geldi..okadar. .başka da gelmedi..inşallah hersey yolunda gider
İçini ferah tut benimde bir anda gelmişti ki o korkuyu asla unutamam.. Sonra öğrendim ki Allah korusun düşük vs. Olsa çok ağrı olurmuş hafif kasık ağrısı yada kramp gibi değil birde parça falan olurmuş. Annemin kuzeni de ileri yaşta hamilelik yaşadı biraz onunla konuştum iki çocuğunda da 9 ay ara ara kanama yaşamış resmen yatarak doğurmuş çocuklarını... Bir an önce bitsin de bizde artık hamile kıyafetleri almaktan bahsedelim kaç kilo aldık göbeğimiz nasıl büyüdü falan diyelim

Yaa sabah benmde biraz vardi kahve rengimsi durmustu simdi kirmiziya donmus iyice ve idrarla birlikte geldi benimde napicam cuma gunu kontrolum var

Düşük ağrılı olur yani öyle anladım doğru dimi

Cok sağolasın bizde bugun onu sorduk bundan onceki transferimde de kimyasal gebelik gecirdim dedik biz bu embriyolara nasil guvenip tekrar transfer yaptiracagiz sureklibir sorun dediki embriyolok görünüş olarak duzgun mu degil mi diye bakiyor onu anlamak icin genetik test lazim genetik testte yuzde yuz sonuc vermez sagliksiz denilen embriyo saglikli olabilir kurtajda kendine guveniyolar galiba bilemiyorum ki normalde benim rahmimde anomali var basiklik onu duzeltmeye cesaret edemedi iste hepimiz birseyden cekiyoruz Allah sabirlarimizi arttirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…