Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kizlar doktorum acile git mueyene ol dedi gidiyorum dua edin kotu bisey cikmasin
Canım korkma nolur . Yarın kliniğe git bence . Acilde sana ne yapacaklar ki . Kadın doğum hastanesi aciline gidersen bir ihtimal olur ama en iyi bizim doktorumuz tanıyor bizi. Sabah erkenden git kliniğe Allah yardımcın olsun

Kizlar tup bebek yapan bi hastanenin kadin dogumuna muayene oldum ustten goremedi alttan keseyi gorduk cok sukur kese iyi masallah dedi etrafnda hafif kanama alani var ama korkma dedi daha embriyoyu goremedik erken onun icin haftaya gel goruruz dedi aspriini kes dedi bitane progestan oldum geldim eve boyle kanamayla doguranlar var dedi

Çok geçmiş olsun canım yat dinlen bende iki haftadır aynı durumu yaşıyorum geçecek inşAllah şükür bebişin iyi ve görmüşsün

Çok sevindim benşm yaşadıklarımı yaşamışsın sende bende acile panikle gidip alttan muayene olmuştum keseyi gördüklerini ilk o zaman söylediler.. Kanama alanı yoktu hiç bende hala niye oldu bilmiyorum.. Dinlen uzat ayaklarını bir daha olmaz inşallah

Canim teşekkür ederim. .iyiki varsınız. .içim biraz olsun rahatladı. .korkuyor insan ister istemez. .inşallah biran önce şu 3 ayı atlatiriz..hep birlikte

Yaa sabah benmde biraz vardi kahve rengimsi durmustu simdi kirmiziya donmus iyice ve idrarla birlikte geldi benimde napicam cuma gunu kontrolum var
Canim benim cumaydı..yarın sabah erkenden gidicem..merak ediyorum. .birazda endişeliyim..inşallah hakkımızda hayırlısı olur..bence sende bekletmeden gitaklında kalacağına

Canim benim cumaydı..yarın sabah erkenden gidicem..merak ediyorum. .birazda endişeliyim..inşallah hakkımızda hayırlısı olur..bence sende bekletmeden gitaklında kalacağına
Gittim gittim keseyi gorduk ama embriyo icin erken haftaya gel dedi kese etrafnda kanama var biraz dedi hala devam ediyo tuvalete gittikce

Günaydın arkadaşlar, 6+3 haftalığız geceden beri sağ yan tarafımda ağrı var o da belime vuruyor doktorum il dışında özel hastane yaşadığım yerde yok devlette de sıra bulamadım sizce neyden kaynaklanıyor olabilir

Benim 5 haftalıkken oldu canım idrar verdim temiz çıktı sonra da geçti kontrole gittim tabi.inşallah senin de geçer

Günaydın, benim de sağ yan tarafımda ağrı olmuştu, öyle böyle bir ağrı değildi, yataktan sürünerek kalkıyordum, zor nefes alıyordum, safra kesesi mi diye şüphelenip ultrasonla bakmıştı doktorum. Tam kan sayımı ve idrar testi istemişti. Hepsi temiz çıkmıştı. İki gün sonra da ağrı geçmişti. Sonra gaz sancısı olabilir demişti doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…