canım sen gitsene yarın falan. artık kese görülğr. en azından için rahatlrYaa sabah benmde biraz vardi kahve rengimsi durmustu simdi kirmiziya donmus iyice ve idrarla birlikte geldi benimde napicam cuma gunu kontrolum var
Cabim geçmiş olsun..hersey yoluna girecektir..benimde bugün birazcik rengi açık kanamam oldu..şimdi sıkıntı yok..yarın doktora gideceğim. .hayirlisiyla bebeklerimiz bizimle kalsın
canim benim bebegimin kalbi atmadi hic malese kurtaj yapilacak ama senin bebegin seninledir insallah Allah hepimizin yardımcısı olsun
ben senin yerinde olsam sabah direk doktoruma giderdim. acilde seni korkutmaktan başka birşey yapmayacaklar. inş kötü bir durun yoktur. dualarımız seninleKizlar doktorum acile git mueyene ol dedi gidiyorum dua edin kotu bisey cikmasin
Canım korkma nolur . Yarın kliniğe git bence . Acilde sana ne yapacaklar ki . Kadın doğum hastanesi aciline gidersen bir ihtimal olur ama en iyi bizim doktorumuz tanıyor bizi. Sabah erkenden git kliniğeKizlar doktorum acile git mueyene ol dedi gidiyorum dua edin kotu bisey cikmasin
Kizlar doktorum acile git mueyene ol dedi gidiyorum dua edin kotu bisey cikmasin
[/QUOTE
İçşni ferah tut çıkmaz inşallah
Çok geçmiş olsun canım yat dinlen bende iki haftadır aynı durumu yaşıyorum geçecek inşAllahKizlar tup bebek yapan bi hastanenin kadin dogumuna muayene oldum ustten goremedi alttan keseyi gorduk cok sukur kese iyi masallah dedi etrafnda hafif kanama alani var ama korkma dedi daha embriyoyu goremedik erken onun icin haftaya gel goruruz dedi aspriini kes dedi bitane progestan oldum geldim eveboyle kanamayla doguranlar var dedi
Çok sevindim benşm yaşadıklarımı yaşamışsın sende bende acile panikle gidip alttan muayene olmuştum keseyi gördüklerini ilk o zaman söylediler.. Kanama alanı yoktu hiç bende hala niye oldu bilmiyorum.. Dinlen uzat ayaklarını bir daha olmaz inşallahKizlar tup bebek yapan bi hastanenin kadin dogumuna muayene oldum ustten goremedi alttan keseyi gorduk cok sukur kese iyi masallah dedi etrafnda hafif kanama alani var ama korkma dedi daha embriyoyu goremedik erken onun icin haftaya gel goruruz dedi aspriini kes dedi bitane progestan oldum geldim eveboyle kanamayla doguranlar var dedi
Evet canm kesesini gordukÇok geçmiş olsun canım yat dinlen bende iki haftadır aynı durumu yaşıyorum geçecek inşAllahşükür bebişin iyi ve görmüşsün
Insallah canm benim cok sagol ❤Çok sevindim benşm yaşadıklarımı yaşamışsın sende bende acile panikle gidip alttan muayene olmuştum keseyi gördüklerini ilk o zaman söylediler.. Kanama alanı yoktu hiç bende hala niye oldu bilmiyorum.. Dinlen uzat ayaklarını bir daha olmaz inşallah
Canim teşekkür ederim. .iyiki varsınız. .içim biraz olsun rahatladı. .korkuyor insan ister istemez. .İçini ferah tut benimde bir anda gelmişti ki o korkuyu asla unutamam.. Sonra öğrendim ki Allah korusun düşük vs. Olsa çok ağrı olurmuş hafif kasık ağrısı yada kramp gibi değil birde parça falan olurmuş. Annemin kuzeni de ileri yaşta hamilelik yaşadı biraz onunla konuştum iki çocuğunda da 9 ay ara ara kanama yaşamış resmen yatarak doğurmuş çocuklarını... Bir an önce bitsin de bizde artık hamile kıyafetleri almaktan bahsedelim kaç kilo aldık göbeğimiz nasıl büyüdü falan diyelim
Canim benim cumaydı..yarın sabah erkenden gidicem..merak ediyorum. .birazda endişeliyim..inşallah hakkımızda hayırlısı olur..bence sende bekletmeden gitYaa sabah benmde biraz vardi kahve rengimsi durmustu simdi kirmiziya donmus iyice ve idrarla birlikte geldi benimde napicam cuma gunu kontrolum var
Gittim gittim keseyi gorduk ama embriyo icin erken haftaya gel dedi kese etrafnda kanama var biraz dedi hala devam ediyo tuvalete gittikceCanim benim cumaydı..yarın sabah erkenden gidicem..merak ediyorum. .birazda endişeliyim..inşallah hakkımızda hayırlısı olur..bence sende bekletmeden gitaklında kalacağına
Benim 5 haftalıkken oldu canım idrar verdim temiz çıktı sonra da geçti kontrole gittim tabi.inşallah senin de geçerGünaydın arkadaşlar, 6+3 haftalığız geceden beri sağ yan tarafımda ağrı var o da belime vuruyor doktorum il dışında özel hastane yaşadığım yerde yok devlette de sıra bulamadım sizce neyden kaynaklanıyor olabilir
Günaydın, benim de sağ yan tarafımda ağrı olmuştu, öyle böyle bir ağrı değildi, yataktan sürünerek kalkıyordum, zor nefes alıyordum, safra kesesi mi diye şüphelenip ultrasonla bakmıştı doktorum. Tam kan sayımı ve idrar testi istemişti. Hepsi temiz çıkmıştı. İki gün sonra da ağrı geçmişti. Sonra gaz sancısı olabilir demişti doktorum.Günaydın arkadaşlar, 6+3 haftalığız geceden beri sağ yan tarafımda ağrı var o da belime vuruyor doktorum il dışında özel hastane yaşadığım yerde yok devlette de sıra bulamadım sizce neyden kaynaklanıyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?