Iyim canm kanamam durdu sanirim daha gelmedi@Yasnaz gunaydın canım naptın var mı azalma kanamanda . Keseyi görmüş olmana çok sevindim . Sıkıntılı bir durum olsa eminim acildekiler mutlaka polikliniğe git derdi
Süper canım çok sevindimIyim canm kanamam durdu sanirim daha gelmediinsallah gelmez kese saglam icinde kanama yokya ondan dolayi cok korkmuyorum
Cuma gitmicem canm cem beyde keseden baska bisey goremicek haftaya gel dicek haftaya dun gittiğim doktora gideceğim 10 gün kontrol süresi var gel bakayım dediSüper canım çok sevindimhadi bakalım darısı cuma gününe .
Nasıl memnun kaldın mı gittiğin yerden canım özel miCuma gitmicem canm cem beyde keseden baska bisey goremicek haftaya gel dicek haftaya dun gittiğim doktora gideceğim 10 gün kontrol süresi var gel bakayım dedi
Evet canm ozel hem cok memnun kaldim hemde ayni seyi cem beyde soylicekti burasida tup bebek yapan bi hastane oldugu icin cok ilgililerdi valla gidipte 650 lira ona vermem suanda haftaya kontrol suremde begendigim doktora gitmeyi dusunuyorm Allah korusun tehlikeli bi durumum olmazsa tabiNasıl memnun kaldın mı gittiğin yerden canım özel mi
Sen git canım eğer süreçten memnun kalırsan doktor adı alırım senden. Tehlikeli bir durum olmaz inşallah canım gönlünü ferah tut . Bu çok önemli stres yapmıyoruzEvet canm ozel hem cok memnun kaldim hemde ayni seyi cem beyde soylicekti burasida tup bebek yapan bi hastane oldugu icin cok ilgililerdi valla gidipte 650 lira ona vermem suanda haftaya kontrol suremde begendigim doktora gitmeyi dusunuyorm Allah korusun tehlikeli bi durumum olmazsa tabi
Bendemi oyleyim bilmiyorumkiSen git canım eğer süreçten memnun kalırsan doktor adı alırım senden. Tehlikeli bir durum olmaz inşallah canım gönlünü ferah tut . Bu çok önemli stres yapmıyoruzseninle benim aramda ne kadar fark var. Ben 5+0 ım. Yani 6. Haftaya başladım bugün
Canim bende gece 3'te gittim..biliyorsun kanamam vardı. Bana hemen prolutan depot yaptılar. .sabaha kadar geçti çok şükür. .sabah tekrar doktoruma gittim. .doktor ultrasona aldı. .ve ilk defa kalp atışını duyduk. .hem korku hem heyecan..adrenalin tavanKizlar tup bebek yapan bi hastanenin kadin dogumuna muayene oldum ustten goremedi alttan keseyi gorduk cok sukur kese iyi masallah dedi etrafnda hafif kanama alani var ama korkma dedi daha embriyoyu goremedik erken onun icin haftaya gel goruruz dedi aspriini kes dedi bitane progestan oldum geldim eveboyle kanamayla doguranlar var dedi
Yaa gercektenmi cok sukur hadi gozun aydinCanim bende gece 3'te gittim..biliyorsun kanamam vardı. Bana hemen prolutan depot yaptılar. .sabaha kadar geçti çok şükür. .sabah tekrar doktoruma gittim. .doktor ultrasona aldı. .ve ilk defa kalp atışını duyduk. .hem korku hem heyecan..adrenalin tavanhersey yolunda ..tam 7 haftalik..Rahimde kanama alanı varmış. .doktor bunun %90 hamileler olduğunu söyledi. .Bunun için her hafta prolotan iğne olacağım. .hayırlısı olsun ikimizede
E canım sinir yok stres yok beybikuşu düşün . Olabilir İnan ki stres fiziksel rahatsızlıkların kökeni . En basitinden stresli olunca midemiz ağrıyorBendemi oyleyim bilmiyorumki26 subatta transfer oldum işte canm gercekten stres etkiliyo dun esime cok sinirlendim sabahtan lekem vardi ama aksam kanamaya dönunce ondanmi acaba dedim yani
Gercekten oyle zaten hassas donemdeyiz ilgi sevkat istiyoruz bizleri anlamayanlar oluncada insan kendine engel olamiyor.E canım sinir yok stres yok beybikuşu düşün . Olabilir İnan ki stres fiziksel rahatsızlıkların kökeni . En basitinden stresli olunca midemiz ağrıyor
Evet canım benim cuma randevumdu kalp atışı duymak için gidecektik..kader işte 2 gün önceden kanamayla duymuş olduk..her şerde bir hayır vardır. . Benimde adet gibi geldi resmen..Allah yardımcımız olsunYaa gercektenmi cok sukur hadi gozun aydinbana progestan vurdurdu ben sadece keseyi gorebildim daha erken dedi sen 7 haftalk olmussun ondan duydun heralde kalbi her hamilede olmasida rahatlatti kirpkirmizi kan gorunce aklim cikmişti ama durdu cok sükur dinlen bol bol❤
Amin canm amiin darisi hepimize insallah❤Evet canım benim cuma randevumdu kalp atışı duymak için gidecektik..kader işte 2 gün önceden kanamayla duymuş olduk..her şerde bir hayır vardır. . Benimde adet gibi geldi resmen..Allah yardımcımız olsunAllah herkese nasip etsin ..
Arkadaşlar ben erken dönem düşük yaptım, kanamam hiç olmadı ama ağrı blyle dönem dönem girip 10 dk kadar süren kasıoğa değil de karnın bir tarafına saplanan tarzda bir ağrıydı. Normal Bi ağrı değil hatta ben apandisit falan mı dedim böyle tansiyon düşmesi falsn bir gariplik olduğu anlaşılıyo.Açıkçası doktorum çoğunlukla ağrılı olur dedi olmayanlarda varmış ama daha azmış ne bileyim bu beni biraz rahatlattı
Selam. Benim de şimdiye kadar hiç kanamam olmadı. Ama şu bahsettiğin ağrı kafamı karıştırdı. Yatarken bir yere dönerken saplanıyor bazen. ya da yürürken birden iki büklüm oluyorum ama sonra geçiyor. Bunun gibi bir şey miydi bahsettiğin ağrı? Gerçi 10 dk değil,1 dk ya sürüyor ya sürmüyor benimki.Arkadaşlar ben erken dönem düşük yaptım, kanamam hiç olmadı ama ağrı blyle dönem dönem girip 10 dk kadar süren kasıoğa değil de karnın bir tarafına saplanan tarzda bir ağrıydı. Normal Bi ağrı değil hatta ben apandisit falan mı dedim böyle tansiyon düşmesi falsn bir gariplik olduğu anlaşılıyo.
ne yaptın canım sonucu?Vermezmiyim hiic
canım diğer kese sonradanmı gelişmi nasıl olmuş? bende dün gittim keseyi gördüm yanında bir kese daha vardı ama henüz belli değil küçüktü doktor gelişirmi bakacagız dedi daha sonra dan gelişen oluyormu acaba?Bana tek kese demişlerdi kalp atışı kontrolüne gittim başka doktor aldı şimdi diğerine bakalım dedi şok olduk
Canım Dün akşam kanamam oldu doktoruma Mesaj attım muayene olman gerekiyor git muayene ol iğne yaptır dedi Ben de burada tüp bebek yapan bir özel hastaneye gittim kadın doğum bölümüne çıktım orada Muayene oldum üstten baktığında keseyi göremedi daha çok küçük dedi alttan muayene de keseyi gördü çok şükür kesede Herhangi bir problem yok dedi bu kanamalar normal istirahat et dinlen dedi haftaya gel o zaman embriyoyu görebiliriz şu anda daha erken dedi 1 ampul Progestan İğne oldum Kanamam durdu çok şükür şu anda hiçbir şey yok İnşallah olmazne yaptın canım sonucu?
geçmiş olsun cnm ben iğneyi 1 aydır günde iki kez oluyorum sürekli kullanman gerekli zaten doktorun vermemişmiydiCanım Dün akşam kanamam oldu doktoruma Mesaj attım muayene olman gerekiyor git muayene ol iğne yaptır dedi Ben de burada tüp bebek yapan bir özel hastaneye gittim kadın doğum bölümüne çıktım orada Muayene oldum üstten baktığında keseyi göremedi daha çok küçük dedi alttan muayene de keseyi gördü çok şükür kesede Herhangi bir problem yok dedi bu kanamalar normal istirahat et dinlen dedi haftaya gel o zaman embriyoyu görebiliriz şu anda daha erken dedi 1 ampul Progestan İğne oldum Kanamam durdu çok şükür şu anda hiçbir şey yok İnşallah olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?