- 25 Mayıs 2018
- 258
- 190
- 53
Bende 1 aydr 2 ampül şeklinde alıyrm artık canım çok yanıyr kalçamda yer kalmafı size ne zaman bıraktrck doktor bilgnz var mıgeçmiş olsun cnm ben iğneyi 1 aydır günde iki kez oluyorum sürekli kullanman gerekli zaten doktorun vermemişmiydi
bilmiyorum ki canım dün keseyi görmeye gittik 15 ğün daha kullan kalp atışları için gel dedi ,ne zaman keser artk bilmiyormBe
Bende 1 aydr 2 ampül şeklinde alıyrm artık canım çok yanıyr kalçamda yer kalmafı size ne zaman bıraktrck doktor bilgnz var mı
Vermişti canım kullanıyorum zaten bir gün arayla 2 ampul aynı anda vuruluyorumgeçmiş olsun cnm ben iğneyi 1 aydır günde iki kez oluyorum sürekli kullanman gerekli zaten doktorun vermemişmiydi
Bir şey merak ediyorum Siz de sadece kese gördünüz değil mi Biz içindeki embriyoyu daha göremedik Onun için erken dedi haftaya geldiğinde görünür dedi bir de kese boyutu ne kadar çıktı kaçbilmiyorum ki canım dün keseyi görmeye gittik 15 ğün daha kullan kalp atışları için gel dedi ,ne zaman keser artk bilmiyorm
anladım canım bir daha olmaz umarımVermişti canım kullanıyorum zaten bir gün arayla 2 ampul aynı anda vuruluyorum
İnşallah canım inşallahanladım canım bir daha olmaz umarım
evet cnm sadece kese vardı benim 5haftalık heniz çok erken kesenin içi için ,kese boyutunu heyacandan sordunmu doktora diye sorsana:))Bir şey merak ediyorum Siz de sadece kese gördünüz değil mi Biz içindeki embriyoyu daha göremedik Onun için erken dedi haftaya geldiğinde görünür dedi bir de kese boyutu ne kadar çıktı kaç
Dogru diyosun evetevet cnm sadece kese vardı benim 5haftalık heniz çok erken kesenin içi için ,kese boyutunu heyacandan sordunmu doktora diye sorsana:))
yok canım korkma kese gördüysen olay bitmiştir ,bende boş gebelik diye korktum ama doktor korkma kese var haftaya görürüz dedi:)Dogru diyosun evetbenimki soyledi bide ultrason kagidinda yaziyodu bende sadece bos kese gordum diye korkuyodum
Yaa cok guzeelyok canım korkma kese gördüysen olay bitmiştir ,bende boş gebelik diye korktum ama doktor korkma kese var haftaya görürüz dedi:)
inş canım yok korkma doktorum dediyse doğrudur:)))Yaa cok guzeelnasil rahatlattin beni varya simdi enerjim artti insallah haftaya bebislerimizide gorur yazariz buraya
Hadi bakalım güzel günler gormemiz dilegiyleinş canım yok korkma doktorum dediyse doğrudur:)))
inşş canım benim küçük bir kese daha gördü hemen arkasında ama cok küçük büyümeyebilir dedi hayırlısı artıkHadi bakalım güzel günler gormemiz dilegiyle
Ay insallah buyürde ikiz olurinşş canım benim küçük bir kese daha gördü hemen arkasında ama cok küçük büyümeyebilir dedi hayırlısı artık
inş canım 2 haftaya belli olur artık:))Ay insallah buyürde ikiz olur
Hadi bakalim gorucezinş canım 2 haftaya belli olur artık:))
5+2de keseyi 6da embriyoyu kalp atisini gorduk.Bir şey merak ediyorum Siz de sadece kese gördünüz değil mi Biz içindeki embriyoyu daha göremedik Onun için erken dedi haftaya geldiğinde görünür dedi bir de kese boyutu ne kadar çıktı kaç
Sagol canim5+2de keseyi 6da embriyoyu kalp atisini gorduk.
Kese 9,5ve 1,04 du
sağlıklı olsunda bir tane olsun canım fark etmez.:)senin ki 5 haftalıkmıydı?Hadi bakalim gorucez
Ya bilmiyorm ki doktor soylemedi vallasağlıklı olsunda bir tane olsun canım fark etmez.:)senin ki 5 haftalıkmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?