Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Be
Bende 1 aydr 2 ampül şeklinde alıyrm artık canım çok yanıyr kalçamda yer kalmafı size ne zaman bıraktrck doktor bilgnz var mı
bilmiyorum ki canım dün keseyi görmeye gittik 15 ğün daha kullan kalp atışları için gel dedi ,ne zaman keser artk bilmiyorm

bilmiyorum ki canım dün keseyi görmeye gittik 15 ğün daha kullan kalp atışları için gel dedi ,ne zaman keser artk bilmiyorm
Bir şey merak ediyorum Siz de sadece kese gördünüz değil mi Biz içindeki embriyoyu daha göremedik Onun için erken dedi haftaya geldiğinde görünür dedi bir de kese boyutu ne kadar çıktı kaç

Bir şey merak ediyorum Siz de sadece kese gördünüz değil mi Biz içindeki embriyoyu daha göremedik Onun için erken dedi haftaya geldiğinde görünür dedi bir de kese boyutu ne kadar çıktı kaç
evet cnm sadece kese vardı benim 5haftalık heniz çok erken kesenin içi için ,kese boyutunu heyacandan sordunmu doktora diye sorsana:))

5+2de keseyi 6da embriyoyu kalp atisini gorduk.
Kese 9,5ve 1,04 du

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…