Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Bende anlamiyorm valla ay az once burnuma domates koktu agzim sulandi birden yedim hemen nasil lezzetli geldi asermek bu galiba kiz kardesime sordum tamda bu dedi
hahaha afiyet olsun ben zor yiyiorum hemen gaz ve sancı yapıyor soda içiyorum öyle iyi geliyor midem erken başladı anlamadım valla

inş sağlıcakla duyarsın canm 13 şubatta canım
Bende 24 şubatta transfer oldm e beni çok erken çağırdılr diye tedirginim kalp atışı için,hesap kitap hiç yok zaten bende doktor geçen hafta keseyi gördü o yüzdn 5 haftakıktır dedi kaba taslak gidiyrz bakalım

beni de erken cagırdı kese için 2 hafta önce gittim altan muayne ile görmüştü,ama kalp atışı için erken diye biliyorum beni bile 2hafta sonra çağırdı

oluyor canm ya canım cikolata istedi yedim hemen midem bulandı,agrımaya başladı sodayla geçti anca::)
Ben çok çikolata tarzı şeyler yemiyorum da önceden daha çok kasıyodum artık kasmıyorum ucundan biraz tadına bakıyorum Bir dilim baklava yiyorum mesela abartmadan her şeyden yiyorum Şimdilik bir zararı yok mideme

beni de erken cagırdı kese için 2 hafta önce gittim altan muayne ile görmüştü,ama kalp atışı için erken diye biliyorum beni bile 2hafta sonra çağırdı
Valla bende anlamadm bu işi duyamazsam tedirgin olrm ama erken olduğunun da farkındym bakalım ne olck yarın,doktora göre 6 haftalık oldu arkdşlrm da 6.haftada duymşlr kalbi..kafam allak pullakk

Valla bende anlamadm bu işi duyamazsam tedirgin olrm ama erken olduğunun da farkındym bakalım ne olck yarın,doktora göre 6 haftalık oldu arkdşlrm da 6.haftada duymşlr kalbi..kafam allak pullakk
6 haftalık da duyabilirsin canımda senin transfer bende daha sonra olmamışmıydı?

Canim ben 7. Haftada yani bugün duydum. .çok şükür. Ama karindan sende vajinal ultrasondan görürsün ..bence

6 haftada duymasaniz bile kalp atisinin basladigi gorunuyor.Cok erken haftalarda kalp atisini duymak icin gonderilen sinyal bebegin kalbinde hasar birakabiliyormus oyuzden ilk haftalarda cok dinletmek istemiyor doktorlar ama gorunuyor kalp atisinin oldugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…