- 19 Şubat 2020
- 5.675
- 3.007
- 173
- 41
benim 13 şubattı 5 haftalık ,gerçi adet tarihini baz alıyorlar tüp bebekte farklı oluyor hesaplamak seninde 3 haftalık falandır:))Ya bilmiyorm ki doktor soylemedi valla26 subat transfer tarihim işte
Bende adeti sayiyolar diye burdaki takvime oyle yazdimbenim 13 şubattı 5 haftalık ,gerçi adet tarihini baz alıyorlar tüp bebekte farklı oluyor hesaplamak seninde 3 haftalık falandır:))
benim adet tarihim olsa daha fazla olması gerekirdi nasıl hesaplıyorlar bilmiyorum canım:)Bende adeti sayiyolar diye burdaki takvime oyle yazdimbakalim haftaya gittigimde sorucam nekadarlik diye
Bende yarın kalp atışı için gidcm transfernz ne zaman oldubilmiyorum ki canım dün keseyi görmeye gittik 15 ğün daha kullan kalp atışları için gel dedi ,ne zaman keser artk bilmiyorm
Bende anlamiyorm vallabenim adet tarihim olsa daha fazla olması gerekirdi nasıl hesaplıyorlar bilmiyorum canım:)
inş sağlıcakla duyarsın canm 13 şubatta canımBende yarın kalp atışı için gidcm transfernz ne zaman oldu
hahaha afiyet olsun ben zor yiyiorum hemen gaz ve sancı yapıyor soda içiyorum öyle iyi geliyor midem erken başladı anlamadım vallaBende anlamiyorm vallaay az once burnuma domates koktu agzim sulandi birden yedim hemen nasil lezzetli geldi asermek bu galiba kiz kardesime sordum tamda bu dedi
Yaa gercektenmi benim hic bi sıkıntım yok ama sanki gaz bendede fazla oluyo bide cok sık acıkıyorumhahaha afiyet olsun ben zor yiyiorum hemen gaz ve sancı yapıyor soda içiyorum öyle iyi geliyor midem erken başladı anlamadım valla
Bende 24 şubatta transfer oldm e beni çok erken çağırdılr diye tedirginim kalp atışı için,hesap kitap hiç yok zaten bendeinş sağlıcakla duyarsın canm 13 şubatta canım
oluyor canm ya canım cikolata istedi yedim hemen midem bulandı,agrımaya başladı sodayla geçti anca::)Yaa gercektenmi benim hic bi sıkıntım yok ama sanki gaz bendede fazla oluyo bide cok sık acıkıyorum
beni de erken cagırdı kese için 2 hafta önce gittim altan muayne ile görmüştü,ama kalp atışı için erken diye biliyorum beni bile 2hafta sonra çağırdıBende 24 şubatta transfer oldm e beni çok erken çağırdılr diye tedirginim kalp atışı için,hesap kitap hiç yok zaten bendedoktor geçen hafta keseyi gördü o yüzdn 5 haftakıktır dedi kaba taslak gidiyrz bakalım
Ben çok çikolata tarzı şeyler yemiyorum da önceden daha çok kasıyodum artık kasmıyorum ucundan biraz tadına bakıyorum Bir dilim baklava yiyorum mesela abartmadan her şeyden yiyorum Şimdilik bir zararı yok midemeoluyor canm ya canım cikolata istedi yedim hemen midem bulandı,agrımaya başladı sodayla geçti anca::)
yok bende 2 ğünde bir tane falan :)))Ben çok çikolata tarzı şeyler yemiyorum da önceden daha çok kasıyodum artık kasmıyorum ucundan biraz tadına bakıyorum Bir dilim baklava yiyorum mesela abartmadan her şeyden yiyorum Şimdilik bir zararı yok mideme
Valla bende anlamadm bu işi duyamazsam tedirgin olrm ama erken olduğunun da farkındym bakalım ne olck yarın,doktora göre 6 haftalık oldu arkdşlrm da 6.haftada duymşlr kalbi..kafam allak pullakkbeni de erken cagırdı kese için 2 hafta önce gittim altan muayne ile görmüştü,ama kalp atışı için erken diye biliyorum beni bile 2hafta sonra çağırdı
İnsallah herkes mutlu olsun....şu kötü günlerde bari biz anne adayları birazcık mutlu olalımAmin canm amiin darisi hepimize insallah❤
6 haftalık da duyabilirsin canımda senin transfer bende daha sonra olmamışmıydı?Valla bende anlamadm bu işi duyamazsam tedirgin olrm ama erken olduğunun da farkındym bakalım ne olck yarın,doktora göre 6 haftalık oldu arkdşlrm da 6.haftada duymşlr kalbi..kafam allak pullakk
Canim ben 7. Haftada yani bugün duydum. .çok şükür. Ama karindan sende vajinal ultrasondan görürsün ..benceValla bende anlamadm bu işi duyamazsam tedirgin olrm ama erken olduğunun da farkındym bakalım ne olck yarın,doktora göre 6 haftalık oldu arkdşlrm da 6.haftada duymşlr kalbi..kafam allak pullakk
6 haftada duymasaniz bile kalp atisinin basladigi gorunuyor.Cok erken haftalarda kalp atisini duymak icin gonderilen sinyal bebegin kalbinde hasar birakabiliyormus oyuzden ilk haftalarda cok dinletmek istemiyor doktorlar ama gorunuyor kalp atisinin olduguValla bende anlamadm bu işi duyamazsam tedirgin olrm ama erken olduğunun da farkındym bakalım ne olck yarın,doktora göre 6 haftalık oldu arkdşlrm da 6.haftada duymşlr kalbi..kafam allak pullakk
Evet canım adetin ilk gününden başlıyor. .Bugün doktorum söyledi. .Bende adeti sayiyolar diye burdaki takvime oyle yazdimbakalim haftaya gittigimde sorucam nekadarlik diye
Tamam canim cok sagolEvet canım adetin ilk gününden başlıyor. .Bugün doktorum söyledi. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?