Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Bende bugün kalp atisini duyarim diye gittim ama doktor 3 ay öncesinde dinletmioruz sadece görelim dedi

Düşük yaptığını nerden anladın peki ? Çok geçmiş olsun

@Yasnaz bir gün var aramızda. şu an 5.hafta içerisindeyiz. 5+4 civarında seninde. ben 5+4de gittiğimde 6+2 görünümlüydü kese. yani değişiyor günler. önemli olan kesenin durumu. zamanla hesap oturacak zaten.

P Pitircikk1 sesini duyamayabilirsin ama vjinalde çok rahat görülüyor pıtpıtlar. sende duymasanda göreceksindir yarın

Çok teşekkür ederim canım Ben dün gittiğimde sadece kese gördüm Haftaya perşembe gideceğim o zaman gittiğimde embriyo ve kalp atışini duyarmiyim Dün gittiğimde embriyo görmem gerekiyor muydu

Benimki böyle sağ tarafımdan bir batma ve battığı zaman 10 dk belki orda kalıyodu. Ara sıra tansiyonum düşüp ellerim titriyodu. Sonra gece bi tuvalete diye kalktım adet olacak gibi aniden bir ter basması afedersin tuvalete cıkma vs oldu.ben orda düşürmüşüm işte bayılır gibi oldhm 5 dk uzandım sonra kalktım yattım. O günden sonra da bütğn belirtilerim yok olmuştu hamileliğe dair. Olumsjz örnek olmasın insallahd a değildir ama grne de bilin istedim

Ben yarın ultrasona gidicem ultrasona göre 5+4 olucam, embriyo görünür mü kese içinde

Be
Bende 1 aydr 2 ampül şeklinde alıyrm artık canım çok yanıyr kalçamda yer kalmafı size ne zaman bıraktrck doktor bilgnz var mı
Progestan kas içi yapıldığından hastaneye ya da sağlıj ocağına gitmek zorunda kalırsjnız ve su dönemde riskli. Doktorunuzla konuşup prolutex e geçin bence. Göbekten yapılıyor ve kalçanız iyileşir r biraz. Ben 1 haftadır geçtim daha rahat gibi, prolutex de agrı yapıyor ama en azından morarma yok

Kac haftalikti bunu yasadiginizda

Düşük yaptığını nerden anladın peki ? Çok geçmiş olsun
Kuzum yukarıda yazdım da ozaman anlamamıştım bu bahsettiğim olay salı gecesi oldu, sonra ben ctesi kese görmeye gittim doktor keseyi begenmedim bi daha kan ver dedi, bi baktım ki değer düşmiş

İnşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…