- 25 Mayıs 2018
- 258
- 190
- 53
Cumartesi günü halledcm inşallahProgestan kas içi yapıldığından hastaneye ya da sağlıj ocağına gitmek zorunda kalırsjnız ve su dönemde riskli. Doktorunuzla konuşup prolutex e geçin bence. Göbekten yapılıyor ve kalçanız iyileşir r biraz. Ben 1 haftadır geçtim daha rahat gibi, prolutex de agrı yapıyor ama en azından morarma yok
yok embriyo görülmüyor. vajinal baktığında gördüm ama çok minikti. zaten kalpte orda atıyor. benim de bir sonraki kontrol haftaya. o zaman duyulur ve görülür artıkÇok teşekkür ederim canım Ben dün gittiğimde sadece kese gördüm Haftaya perşembe gideceğim o zaman gittiğimde embriyo ve kalp atışini duyarmiyim Dün gittiğimde embriyo görmem gerekiyor muydu
embriyo öle seçilmiyor canım. keseyi tam görüyorsun.bajinalde bile seçilmiyorBen yarın ultrasona gidicem ultrasona göre 5+4 olucam, embriyo görünür mü kese içinde
Cok tesekkur ederim canm.yok embriyo görülmüyor. vajinal baktığında gördüm ama çok minikti. zaten kalpte orda atıyor. benim de bir sonraki kontrol haftaya. o zaman duyulur ve görülür artık
Evet ben de keseyi gördüm ama bildiğim kadarıyla yolk kesesinin kenarında oluşmaya başladığında görülüyor. Yolk kesesini cok cok ince gördükembriyo öle seçilmiyor canım. keseyi tam görüyorsun.bajinalde bile seçilmiyor
İnsallah yarın hayırlı haberler al dualarımız seninleKızlar iyi akşamlar gene çok yazılmış okuyabildigimi okudum :) Yarın ilk kez doktoruma gidiyorum. Allahın izniyle bebeğimin sağlıklı olduğunun ilk haberini alacağım, dualarınıza talibim
Bu arada bana bu aralar ne yesem dokunuyor diyebilirim hemen midem eksiyor sizde de var mı öyle bir durum? Mide bulanmasi çok az ama mide kalkması çok fazla
Allah razı olsun canim benim. Kalp görülür heralde artık bende de.evet normalde de midem hassastır şimdi iyice arttiİnsallah yarın hayırlı haberler al dualarımız seninlebendr de var bu durum, mideye vuruyor demek cekicez
Ben de mide konusunda cok hassastım, iyice arttı dediğin gibi. Zaten sinir stres hep mideme vururdu. Simdi gün boyu mide kötüAllah razı olsun canim benim. Kalp görülür heralde artık bende de.evet normalde de midem hassastır şimdi iyice artti
Canim..senin için herseyin en güzelini diliyorum. .Sağlıklı Hayirli bir gebelik olacak inşallah bundan sonra..önemli olan sen ve eşinin sağlığı. .herseyin hayırlısıBenimki böyle sağ tarafımdan bir batma ve battığı zaman 10 dk belki orda kalıyodu. Ara sıra tansiyonum düşüp ellerim titriyodu. Sonra gece bi tuvalete diye kalktım adet olacak gibi aniden bir ter basması afedersin tuvalete cıkma vs oldu.ben orda düşürmüşüm işte bayılır gibi oldhm 5 dk uzandım sonra kalktım yattım. O günden sonra da bütğn belirtilerim yok olmuştu hamileliğe dair. Olumsjz örnek olmasın insallahd a değildir ama grne de bilin istedim
Canim son yazdıklarını görmemişim. Kusura bakma lütfen .Sağlıklı bir gebeliğin oluşmuş çok şükür..Allah hep yanımızda..çok mutlu oldum. .inşallah sağlıkla ilerlesinCanim..senin için herseyin en güzelini diliyorum. .Sağlıklı Hayirli bir gebelik olacak inşallah bundan sonra..önemli olan sen ve eşinin sağlığı. .herseyin hayırlısıiyilikler seninle olsunn
Ben kullanmyrm benim progestan mahvediyr kalçamıKızlar dünkü oksapar çok morartti göbeğimi hiç bu kadar olmamıştı simsiyah oldu resmen. Sizde de oluyor mu korktum böyle olunca
Canim bendede surekli oluyo morarma kizarma gobek delik desik oldu allah yardimcimiz olsun ne zaman biticek bu igneler 3 ay doluncami bilgisi olan.Kızlar dünkü oksapar çok morartti göbeğimi hiç bu kadar olmamıştı simsiyah oldu resmen. Sizde de oluyor mu korktum böyle olunca
3 ay dolunca progesteron kesilecek çünkü yumurtalıklar artık plasenta ya devir edicek hormon salgisini ama oksapar doguma kdr devam.Canim bendede surekli oluyo morarma kizarma gobek delik desik oldu allah yardimcimiz olsun ne zaman biticek bu igneler 3 ay doluncami bilgisi olan.
Çok tesekkür ederimm inşallah hepimiz sağlıkla alalom kucağımızaCanim..senin için herseyin en güzelini diliyorum. .Sağlıklı Hayirli bir gebelik olacak inşallah bundan sonra..önemli olan sen ve eşinin sağlığı. .herseyin hayırlısıiyilikler seninle olsunn
Bende daha önce oldu maalesef bazen olabiliyor kuzum, bi süre koldan devam et istersen iyileşene kadsr. Cünkü ağrı yapar biliyorumKızlar dünkü oksapar çok morartti göbeğimi hiç bu kadar olmamıştı simsiyah oldu resmen. Sizde de oluyor mu korktum böyle olunca
Hem nasıl bide çürük gibiBende daha önce oldu maalesef bazen olabiliyor kuzum, bi süre koldan devam et istersen iyileşene kadsr. Cünkü ağrı yapar biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?