Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Cumartesi günü halledcm inşallah

Çok teşekkür ederim canım Ben dün gittiğimde sadece kese gördüm Haftaya perşembe gideceğim o zaman gittiğimde embriyo ve kalp atışini duyarmiyim Dün gittiğimde embriyo görmem gerekiyor muydu
yok embriyo görülmüyor. vajinal baktığında gördüm ama çok minikti. zaten kalpte orda atıyor. benim de bir sonraki kontrol haftaya. o zaman duyulur ve görülür artık

Kızlar iyi akşamlar gene çok yazılmış okuyabildigimi okudum :) Yarın ilk kez doktoruma gidiyorum. Allahın izniyle bebeğimin sağlıklı olduğunun ilk haberini alacağım, dualarınıza talibim
Bu arada bana bu aralar ne yesem dokunuyor diyebilirim hemen midem eksiyor sizde de var mı öyle bir durum? Mide bulanmasi çok az ama mide kalkması çok fazla

İnsallah yarın hayırlı haberler al dualarımız seninle bendr de var bu durum, mideye vuruyor demek cekicez

Canim..senin için herseyin en güzelini diliyorum. .Sağlıklı Hayirli bir gebelik olacak inşallah bundan sonra..önemli olan sen ve eşinin sağlığı. .herseyin hayırlısı iyilikler seninle olsunn

Canim..senin için herseyin en güzelini diliyorum. .Sağlıklı Hayirli bir gebelik olacak inşallah bundan sonra..önemli olan sen ve eşinin sağlığı. .herseyin hayırlısı iyilikler seninle olsunn
Canim son yazdıklarını görmemişim. Kusura bakma lütfen .Sağlıklı bir gebeliğin oluşmuş çok şükür..Allah hep yanımızda..çok mutlu oldum. .inşallah sağlıkla ilerlesin

Kızlar dünkü oksapar çok morartti göbeğimi hiç bu kadar olmamıştı simsiyah oldu resmen. Sizde de oluyor mu korktum böyle olunca

Canim bendede surekli oluyo morarma kizarma gobek delik desik oldu allah yardimcimiz olsun ne zaman biticek bu igneler 3 ay doluncami bilgisi olan.
3 ay dolunca progesteron kesilecek çünkü yumurtalıklar artık plasenta ya devir edicek hormon salgisini ama oksapar doguma kdr devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…