Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Prolutex i hangi iğne ile yapıyorsun canım bizim eczane normal iğne vermiş sinir oldum hayatta batiramam onu karnıma çift iğneli enjeksiyon olması lazım sanırım tek iğneli vermiş bide..
10 kere ben bu iğneyi kendim yapicam dedim ama anlamadı ben şimdi gidip bir güzel kızayım onlara doktorum dışarıya çıkamamam için ignelerimi değiştirdi ama ben 3 olacak çıkıyorum bide eczane insan dolu.

Ince uclu seker ignesi olmali ,
Kalin ile cekip,ince ucu takip onunla vuracaksin.

Oooo nasil olmus o oyle ☺☺kac embriyo transferi olmustun cnm ?umit hanima mi gittin ?
Gozun aydin saglikli bir sekilde ilerlesinler insallah
Canım önceden negatifim var diye çift koyulmuştu 3 kese var ne hissedeceğimi bilemiyorum rahim durumum nedeniyle ikizden bile korkuyodum

Canım önceden negatifim var diye çift koyulmuştu 3 kese var ne hissedeceğimi bilemiyorum rahim durumum nedeniyle ikizden bile korkuyodum
2 embriyo ile 3 kese oluyormu normalde bir tanesi bölünüp tek yumurta ikizi olabiliyor diye biliyorum örnekleri var kk da ama 3 kese ilk defa duyuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…