- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Prolutex i hangi iğne ile yapıyorsun canım bizim eczane normal iğne vermiş sinir oldum hayatta batiramam onu karnıma çift iğneli enjeksiyon olması lazım sanırım tek iğneli vermiş bide..Progestan kas içi yapıldığından hastaneye ya da sağlıj ocağına gitmek zorunda kalırsjnız ve su dönemde riskli. Doktorunuzla konuşup prolutex e geçin bence. Göbekten yapılıyor ve kalçanız iyileşir r biraz. Ben 1 haftadır geçtim daha rahat gibi, prolutex de agrı yapıyor ama en azından morarma yok
Ince uclu seker ignesi olmali ,Prolutex i hangi iğne ile yapıyorsun canım bizim eczane normal iğne vermiş sinir oldum hayatta batiramam onu karnıma çift iğneli enjeksiyon olması lazım sanırım tek iğneli vermiş bide..
10 kere ben bu iğneyi kendim yapicam dedim ama anlamadı ben şimdi gidip bir güzel kızayım onlara doktorum dışarıya çıkamamam için ignelerimi değiştirdi ama ben 3 olacak çıkıyorum bide eczane insan dolu.
Yaa super hadi gozun aydinKızlar ben minnoşun pıt pıt sesini duydum rabbim sizlere de nasip etsin :)
Bu ince uçlu iğneler den var bende olurmu acaba kalın uçlu igneye bugün deneyeyim bugün teşekkür ederim canımInce uclu seker ignesi olmali ,Eki Görüntüle 2606627
Kalin ile cekip,ince ucu takip onunla vuracaksin.
Kalin uclu ile ilaci cekip,ince ucu takip onunla vurmalisin.Kalin ile vurulmuyor .Bu ince uçlu iğneler den var bende olurmu acaba kalın uçlu igneye bugün deneyeyim bugün teşekkür ederim canım
Oooo nasil olmus o oyle ☺☺kac embriyo transferi olmustun cnm ?umit hanima mi gittin ?Kızlar şoktayımbiraz önce çıktım muayeneden 3 kese pıt pıt atan 3 kalp var
Masallah gozun aydin canim 3 tane hemde saglikla dogsunlar insallah daha once belli degilmiydi canimmKızlar şoktayımbiraz önce çıktım muayeneden 3 kese pıt pıt atan 3 kalp var
YaaaaaaKızlar şoktayımbiraz önce çıktım muayeneden 3 kese pıt pıt atan 3 kalp var
Vavvvv maşallahhhhhKızlar şoktayımbiraz önce çıktım muayeneden 3 kese pıt pıt atan 3 kalp var
Hey maşallah kaç embriyo transfer edildi ki 3 kese için 3 transfer olması lazimKızlar şoktayımbiraz önce çıktım muayeneden 3 kese pıt pıt atan 3 kalp var
Kızlar ben minnoşun pıt pıt sesini duydum rabbim sizlere de nasip etsin :)
[/QUOT
darısı başımızaKızlar ben minnoşun pıt pıt sesini duydum rabbim sizlere de nasip etsin :)
Canım önceden negatifim var diye çift koyulmuştu 3 kese var ne hissedeceğimi bilemiyorum rahim durumum nedeniyle ikizden bile korkuyodumOooo nasil olmus o oyle ☺☺kac embriyo transferi olmustun cnm ?umit hanima mi gittin ?
Gozun aydin saglikli bir sekilde ilerlesinler insallah
Aynen canım 3-5 transferiArkdşn iki transfer diye biliyrm biri 3.gün biri 5.gün diye
Canım ilk kontrolüm bu. Biri daha az gelişmiş dedi doktorum kendiliğinden düşebilir düşmezse de biz müdahale etmek durumundayız dediMasallah gozun aydin canim 3 tane hemde saglikla dogsunlar insallah daha once belli degilmiydi canimm
tYaaaaaanasıl yani kaç transfer oldun ki
2 embriyo ile 3 kese oluyormu normalde bir tanesi bölünüp tek yumurta ikizi olabiliyor diye biliyorum örnekleri var kk da ama 3 kese ilk defa duyuyorum..Canım önceden negatifim var diye çift koyulmuştu 3 kese var ne hissedeceğimi bilemiyorum rahim durumum nedeniyle ikizden bile korkuyodum
Eeeeee doktor ne dedi nasıl olmuş o 3. KeseCanım önceden negatifim var diye çift koyulmuştu 3 kese var ne hissedeceğimi bilemiyorum rahim durumum nedeniyle ikizden bile korkuyodum
Şoktayım doktor daha çok şok olduVavvvv maşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?