- 5 Temmuz 2013
- 847
- 869
- 103
Doktor da şokta olmamalıydı dedi hatta benim rahmim yarım çünkü risk artıyor bu durumda. Biraz küçük kalmış ikisi ama biri daha daha da küçük o kaybolabilir dedi2 embriyo ile 3 kese oluyormu normalde bir tanesi bölünüp tek yumurta ikizi olabiliyor diye biliyorum örnekleri var kk da ama 3 kese ilk defa duyuyorum..
Doktor bana opudan sonra cinsel birlikteliği yasaklamıştıDoktor da şokta olmamalıydı dedi hatta benim rahmim yarım çünkü risk artıyor bu durumda. Biraz küçük kalmış ikisi ama biri daha daha da küçük o kaybolabilir dedi
Vallahi bende sok oldumDoktor da şokta olmamalıydı dedi hatta benim rahmim yarım çünkü risk artıyor bu durumda. Biraz küçük kalmış ikisi ama biri daha daha da küçük o kaybolabilir dedi
Allah yardımcın olsun canım benimArkadaşlar şuan içinizde çalışan var mı ben özel sektörde old için maalesef çalışıyorum keyfim çok kötü yüzüm gülmüyor sürekli dezenfektan kimyasallar temizlemeye çalışıyorum ama çok korkuyorum
Canım benim dondurulmuşlardan oldu transferDoktor bana opudan sonra cinsel birlikteliği yasaklamıştısize yasaklamadı galiba ♥♥♥♥
Hayırlısı canım benim.. tek gebelikte bile yatarak geçireceksin demişti bu şekilde sağlıkla kucağıma alma ihtimalim azalıyor. İnşallah kendiliğinden kaybolur kaybolmazsa da hayırlısı ne diyelimmVallahi bende sok oldummucize resmen hakkında hayırlısı olsun kuzum ne diyelim riskli ise inşallah bir tanesi kaybolur ama kaybolmazsa da rabbim in bir bildiği vardır...
Canım stres yapma dur bakalım belki biri kaybolur . Stresin seni olumsuz etkilemesine izin vermeHayırlısı canım benim.. tek gebelikte bile yatarak geçireceksin demişti bu şekilde sağlıkla kucağıma alma ihtimalim azalıyor. İnşallah kendiliğinden kaybolur kaybolmazsa da hayırlısı ne diyelimm
Evet ikiz cnm,moonlovers senin de ikiz miydi canım
Sağol canım ama değerlerden hiç anlaşılmamıştı ikiz olduğunu bile düşünmüyorduk şok oldumCanım stres yapma dur bakalım belki biri kaybolur . Stresin seni olumsuz etkilemesine izin vermeumarım hakkında hayırlısı olur
Sağol canım Allah razı olsunAllah yardımcın olsun canım benim
Doktor ikiz olarak düşün birinin gelişimi çok geri dedi ikiz fikrine alışmalıyım bende :)Evet ikiz cnm,
Ayyy gerçekten mi canım sen Çok endişeliydin ikiz olur diye .Doktor ikiz olarak düşün birinin gelişimi çok geri dedi ikiz fikrine alışmalıyım bende :)
Kese boyutlarin nasilDoktor ikiz olarak düşün birinin gelişimi çok geri dedi ikiz fikrine alışmalıyım bende :)
harbi şokKızlar şoktayımbiraz önce çıktım muayeneden 3 kese pıt pıt atan 3 kalp var
Sorma ikize endişelenirken üçüz oldu :))Ayyy gerçekten mi canım sen Çok endişeliydin ikiz olur diye .
3.72- 2.56-2.33Kese boyutlarin nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?