- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Benimde 3 düşüğüm oldu bir sene boyunca araştırıldı sebep bulmadılarHayırlı akşamlar bende yeni katıldım 3 şubat transfer oldum cumartesi sonuç verecem 5 düşüğüm var neden bulamadilar en son tüp bebek denemesi yapıldı insallah hayırlı sonuçlar alırız banada umut olursunuz
Hayırlı olsun canımKızlar cok şükür dayanamadım test yaptım rabbim cuma gecesi hürmetine isteyen herkese nasip etsin insallah sag salim kucagimiza da alırız inşallah dua edin
Aynen canim.en son doktorum normal yolla kalma tup bebek yapacaz dedi bu kez bir sıkıntı yasamam insallahBenimde 3 düşüğüm oldu bir sene boyunca araştırıldı sebep bulmadılar
Çok zor düşük olayları afedersin tualete girdiğimi peçeteye bakmaya korkuyorumAynen canim.en son doktorum normal yolla kalma tup bebek yapacaz dedi bu kez bir sıkıntı yasamam insallah
Bunlar ne ilaçları. Galiba ben de ileri de tüp bebek yaptıracam öyle görünüyorYok yok ilaclari birakinca oluyosunolumlu düsün bol bol dua et
Allah bir daha yasatmasin canimÇok zor düşük olayları afedersin tualete girdiğimi peçeteye bakmaya korkuyorum
Psikolojim bozulmuştu tamamen doktorum bebeğini kucağına aldığında hepsini unutacaksın demişti inşallah bu sefer alırızAynen canim.en son doktorum normal yolla kalma tup bebek yapacaz dedi bu kez bir sıkıntı yasamam insallah
Tup bebek ilaclariBunlar ne ilaçları. Galiba ben de ileri de tüp bebek yaptıracam öyle görünüyor
Yarın tahlil günün mü? Tahlil gününse sonuca göre al bence internetten fiyatına baktım boşa gitmesin. Ama tahlil gününden erken test yapıyorsan ilaçlarını bırakma derim naçizane fikrimBisey soracagim benim prolutex ignem bitti doktorun verdigi kagitta tahlil gününe kadar kullanılacak diyor acaba gidip alsammi yarin tahlil vericem
Ooo çok sevindim hayırlısı olsun canımBu başlığa da yazayım dedim
İdrar testim pozitif çıktıinanamıyorum hala 6. Gün embriyosuydu 6 şubatta transfer oldum
Haber et kuzum sonucunuGözün aydın canımdarısı hepimize inşallah bende çok heyécanliyim yarın sabah kan vercemmm
hayırlısıyla tamamına ersin inşallah :) darısı başımıza..
[/QUOT teşekkür ederim mucize gibi inşallah sizlerde görürsünüz..
umarım ikiz olur benim tek bir şansım var ve başka gebelik olmayacak o yüzden ikiz olursa kardeş kardeş büyürler..normalde test günüm yarındı ama ben dayanamadım diğer testde silik çizgi görünceNe güzelikiz mi acaba? Test gününüz cmt yazmışsınız bi yerde
dualarım sizinle :)Sonucun çok güzel çıkmış canım darısı bizim başımıza
İnşallah gönlünüzdeki gibi olurumarım ikiz olur benim tek bir şansım var ve başka gebelik olmayacak o yüzden ikiz olursa kardeş kardeş büyürler..normalde test günüm yarındı ama ben dayanamadım diğer testde silik çizgi görünce
Uzun zamandır beklediğim bi haberi almış gibiyim içim rahatladı hiç kötü bir şey de düşünmüyorum sabah yaptım daha koyu çıktıOoo çok sevindim hayırlısı olsun canımrahatladin mi azck
Duygulandım çok.. Sağol kuzum inşallah hepimizin artsın. Koyuluyorsa korkma artacak demekki değerin.,Uzun zamandır beklediğim bi haberi almış gibiyim içim rahatladı hiç kötü bir şey de düşünmüyorum sabah yaptım daha koyu çıktıyarın kan vericem ama sen çok moral oldun bu başlıkta çok saol Değerlerin kat kat artsın inşallah
İnşallah inşallah hepimizinDuygulandım çok.. Sağol kuzum inşallah hepimizin artsın. Koyuluyorsa korkma artacak demekki değerin.,
Evet heyecanla birlikte bekleyelimbenimde 4.günüm aynı zamanda sonucları alıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?