Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Bisey soracagim benim prolutex ignem bitti doktorun verdigi kagitta tahlil gününe kadar kullanılacak diyor acaba gidip alsammi yarin tahlil vericem

Bisey soracagim benim prolutex ignem bitti doktorun verdigi kagitta tahlil gününe kadar kullanılacak diyor acaba gidip alsammi yarin tahlil vericem
Yarın tahlil günün mü? Tahlil gününse sonuca göre al bence internetten fiyatına baktım boşa gitmesin. Ama tahlil gününden erken test yapıyorsan ilaçlarını bırakma derim naçizane fikrim

Ne güzel ikiz mi acaba? Test gününüz cmt yazmışsınız bi yerde
umarım ikiz olur benim tek bir şansım var ve başka gebelik olmayacak o yüzden ikiz olursa kardeş kardeş büyürler..normalde test günüm yarındı ama ben dayanamadım diğer testde silik çizgi görünce

Ooo çok sevindim hayırlısı olsun canım rahatladin mi azck
Uzun zamandır beklediğim bi haberi almış gibiyim içim rahatladı hiç kötü bir şey de düşünmüyorum sabah yaptım daha koyu çıktı yarın kan vericem ama sen çok moral oldun bu başlıkta çok saol Değerlerin kat kat artsın inşallah

Duygulandım çok.. Sağol kuzum inşallah hepimizin artsın. Koyuluyorsa korkma artacak demekki değerin.,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…