Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Aman Allahimmm ağzım açık kaldı şuan. Rabbim çok büyüksün inanmıyorum .Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım
Gerçekten nasip canım benim 4 negatif aşılamam 1 negatif tüp bebeğim var doktor şaşırdı sizin negatifleriniz var nasıl olabilir diye. Tek fark serum yapıldı bu sefer bana

Canım benim 9.gün 46 11.gün 183 17.gün 2216 idi ve üçüz :)) bence senin ikiz
ben şok . Hiç böyle birşey beklemiyordum. Çünkü benim değerlerim daha yuksek senden 12. Günden sonra da test yapmadık . Sen kese için gittiğinde mi gördünüz kalp atışında mı

Kızlar dünkü oksapar çok morartti göbeğimi hiç bu kadar olmamıştı simsiyah oldu resmen. Sizde de oluyor mu korktum böyle olunca
Evet canım benim de ceviz kadar simsiyah morartmıştı . Doktor damara denk gelmiştir dedi. Ve önerisine bak diyor ki önce iğneyi sok çıkar bak kan çıkmıyorsa tekrar aynı yer sok hı falan dedim ama tabii ki öyle yapmıyorum zaten zorla sokuyorum ben iğneyi havalara bakarak nefesler alarak .. denk gelmesin diye dua ediyorum sadece

Canim göbekten yapılan iğne ucuna insülin iğne ucu diyorlar. .bende uzun araştırmalar sonucu bir medikalcide buldum..alanyada..medikallere sorabilirsin..

Canim göbekten yapılan iğne ucuna insülin iğne ucu diyorlar. .bende uzun araştırmalar sonucu bir medikalcide buldum..alanyada..medikallere sorabilirsin..
Biraz zor medikalcilere gidemem kuzum eczaneye bile gitmeye korkar oldum bakayım eczaneye tekrar uğrayayım olmasa eşimi yollarım medikalcilerden alsın... Teşekkürler tatlım.. Ya ne zor bir durum şu iğneler den kurtulsaydik keşke virüs çıktığından beri doğru düzgün ignelerimi yapmadım Allaha emanetiz vallahi,

Doktor da şokta olmamalıydı dedi hatta benim rahmim yarım çünkü risk artıyor bu durumda. Biraz küçük kalmış ikisi ama biri daha daha da küçük o kaybolabilir dedi
Canım Hayırlı olsun umarım sağ salim atlatırsın mucize resmen doktorun Ümit hanımmmıydı

Kuzum ben 2.5 ml lik iğne buldum bir de ince uö alıyorum ayrı, bir kerede vuruyorum 2 dozu. İstersen fotoğraf atabilirim eğer sen de 2 doz vuruluyorsan günde

Ayyy demekki embriyolardan biri içerde bölünmüşşş Allahım şansa bak hayırlı olsun kuzum da ay korksam mı sevinsem mi bilemedim
Benim değil canim T tahinpekmezz in bölünmede değil direk 3 kese görülmüş iki embriyo transferi olmuş mucize iste

Tahinpekmezcim üstüne alınma ama benim olsaydı ben kalpten gitmiştim benimki ikiz ben ne yaptım diyorum kendi kendime
Neyse Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…