- 5 Temmuz 2013
- 847
- 869
- 103
İkiz geliyor hayırlısı olsunBugün transferin 12. Günü ve kan testi sonucu 1100
Aman Allahimmm ağzım açık kaldı şuan. Rabbim çok büyüksün inanmıyorum .Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canımSorma ikize endişelenirken üçüz oldu :))
Hayırlı olsunBugün transferin 12. Günü ve kan testi sonucu 1100
Nasıl yaİkiz geliyor hayırlısı olsun
Gerçekten nasip canım benim 4 negatif aşılamam 1 negatif tüp bebeğim var doktor şaşırdı sizin negatifleriniz var nasıl olabilir diye. Tek fark serum yapıldı bu sefer banaAman Allahimmm ağzım açık kaldı şuan. Rabbim çok büyüksün inanmıyorum .Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım
Canım benim 9.gün 46 11.gün 183 17.gün 2216 idi ve üçüz :)) bence senin ikiz
Canım benim 9.gün 46 11.gün 183 17.gün 2216 idi ve üçüz :)) bence senin ikiz
Evet canım benim de ceviz kadar simsiyah morartmıştı . Doktor damara denk gelmiştir dedi. Ve önerisine bak diyor ki önce iğneyi sok çıkar bak kan çıkmıyorsa tekrar aynı yer sokKızlar dünkü oksapar çok morartti göbeğimi hiç bu kadar olmamıştı simsiyah oldu resmen. Sizde de oluyor mu korktum böyle olunca
Canim göbekten yapılan iğne ucuna insülin iğne ucu diyorlar. .bende uzun araştırmalar sonucu bir medikalcide buldum..alanyada..medikallere sorabilirsin..Prolutex i hangi iğne ile yapıyorsun canım bizim eczane normal iğne vermiş sinir oldum hayatta batiramam onu karnıma çift iğneli enjeksiyon olması lazım sanırım tek iğneli vermiş bide..
10 kere ben bu iğneyi kendim yapicam dedim ama anlamadı ben şimdi gidip bir güzel kızayım onlara doktorum dışarıya çıkamamam için ignelerimi değiştirdi ama ben 3 olacak çıkıyorum bide eczane insan dolu.
Ha birde prolutex kullanıyorum. .Canim göbekten yapılan iğne ucuna insülin iğne ucu diyorlar. .bende uzun araştırmalar sonucu bir medikalcide buldum..alanyada..medikallere sorabilirsin..
Canim benim korkma..Allah isterse üçüzde olur..İkizde.. çok mutlu oldum..senin adına. .maşallah. .diyelim ..hemde 3 kereCanım önceden negatifim var diye çift koyulmuştu 3 kese var ne hissedeceğimi bilemiyorum rahim durumum nedeniyle ikizden bile korkuyodum
Biraz zor medikalcilere gidemem kuzum eczaneye bile gitmeye korkar oldum bakayım eczaneye tekrar uğrayayım olmasa eşimi yollarım medikalcilerden alsın... Teşekkürler tatlım.. Ya ne zor bir durum şu iğneler den kurtulsaydik keşke virüs çıktığından beri doğru düzgün ignelerimi yapmadım Allaha emanetiz vallahi,Canim göbekten yapılan iğne ucuna insülin iğne ucu diyorlar. .bende uzun araştırmalar sonucu bir medikalcide buldum..alanyada..medikallere sorabilirsin..
Bak nasip işte bu ay kendiliğinden olacakmışCanım benim dondurulmuşlardan oldu transfer
Canım Hayırlı olsun umarım sağ salim atlatırsın mucize resmenDoktor da şokta olmamalıydı dedi hatta benim rahmim yarım çünkü risk artıyor bu durumda. Biraz küçük kalmış ikisi ama biri daha daha da küçük o kaybolabilir dedi
Şöyle ki kol kesinlikle daha çok yakıyo ama göbek cok morardıysa dinlenmesi için biraz kola geçmekte fayda var yoksa hiç düzelmiyor morlukHem nasıl bide çürük gibiburdan birisi göbekten daha kolay oluyo demişti ondan cesaret edemedim hiç kola
Kuzum ben 2.5 ml lik iğne buldum bir de ince uö alıyorum ayrı, bir kerede vuruyorum 2 dozu. İstersen fotoğraf atabilirim eğer sen de 2 doz vuruluyorsan gündeProlutex i hangi iğne ile yapıyorsun canım bizim eczane normal iğne vermiş sinir oldum hayatta batiramam onu karnıma çift iğneli enjeksiyon olması lazım sanırım tek iğneli vermiş bide..
10 kere ben bu iğneyi kendim yapicam dedim ama anlamadı ben şimdi gidip bir güzel kızayım onlara doktorum dışarıya çıkamamam için ignelerimi değiştirdi ama ben 3 olacak çıkıyorum bide eczane insan dolu.
Ayyy demekki embriyolardan biri içerde bölünmüşşş Allahım şansa bakHey maşallah kaç embriyo transfer edildi ki 3 kese için 3 transfer olması lazim
Hayırlı olsuuuunnBugün transferin 12. Günü ve kan testi sonucu 1100
Benim değil canim T tahinpekmezz in bölünmede değil direk 3 kese görülmüş iki embriyo transferi olmuş mucize isteAyyy demekki embriyolardan biri içerde bölünmüşşş Allahım şansa bakhayırlı olsun kuzum da ay korksam mı sevinsem mi bilemedim
At bakayım canımKuzum ben 2.5 ml lik iğne buldum bir de ince uö alıyorum ayrı, bir kerede vuruyorum 2 dozu. İstersen fotoğraf atabilirim eğer sen de 2 doz vuruluyorsan günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?