Bu aşı iğnesi diye geçiyor sanırım eczacının birine gösterirsen anlar. İki ilacı kendi ucuyla çekip sarı ucu takıp yapıyoruz iğneyi bizAt bakayım canım
teşekkür ederim canımBu aşı iğnesi diye geçiyor sanırım eczacının birine gösterirsen anlar. İki ilacı kendi ucuyla çekip sarı ucu takıp yapıyoruz iğneyi biz
Kese için gittiğimde gördük canım diyorum ya değerlerde hiç şüpheli bir durum yoktuben şok . Hiç böyle birşey beklemiyordum. Çünkü benim değerlerim daha yuksek senden 12. Günden sonra da test yapmadık . Sen kese için gittiğinde mi gördünüz kalp atışında mı
Canım valla ne yalan söyleyeyim deli gibi korkuyorum moralim bozuk birazCanim benim korkma..Allah isterse üçüzde olur..İkizde.. çok mutlu oldum..senin adına. .maşallah. .diyelim ..hemde 3 kere
Canım öğrendiğimden beri ağlıyorum Allah’ın gücüne gitmesin ama yarım rahimle tek gebelik çok riskti bu şekilde sağlık açısından korkuyorum. 3 olarak düşünme dedi doktorum çünkü sağlıklı değil kaybolacaktır dedi ama ikiz durumu bile panik atak yarattı bendeBenim değil canim T tahinpekmezz in bölünmede değil direk 3 kese görülmüş iki embriyo transferi olmuş mucize iste
Tahinpekmezcim üstüne alınma ama benim olsaydı ben kalpten gitmiştim benimki ikiz ben ne yaptım diyorum kendi kendime
Neyse Allah yardımcımız olsun.
Korkma canım bak doktorun da demiş 3 olarak düşünme diye.. İnsallah kaybolacak bir tanesi rahim riskli ise doktorlar çaresine bakıyor diye biliyorum inşallah gerek kalmaz ama küçük olan keseyi sonlandırabiliyorlar 2020 Ekim annelerinde de bir kişi vardı ikiz gebelik riskliydi bir tanesini sonlandırmak zorundayız demiş doktoru ne oldu bilmiyorum ama sen bir bak oraya istersen..Canım öğrendiğimden beri ağlıyorum Allah’ın gücüne gitmesin ama yarım rahimle tek gebelik çok riskti bu şekilde sağlık açısından korkuyorum. 3 olarak düşünme dedi doktorum çünkü sağlıklı değil kaybolacaktır dedi ama ikiz durumu bile panik atak yarattı bende
Hangi gruptu acaba canım geneKorkma canım bak doktorun da demiş 3 olarak düşünme diye.. İnsallah kaybolacak bir tanesi rahim riskli ise doktorlar çaresine bakıyor diye biliyorum inşallah gerek kalmaz ama küçük olan keseyi sonlandırabiliyorlar 2020 Ekim annelerinde de bir kişi vardı ikiz gebelik riskliydi bir tanesini sonlandırmak zorundayız demiş doktoru ne oldu bilmiyorum ama sen bir bak oraya istersen..
Sorma canim iğne uçlarını bulabilmek baya zordu..inşallah hamileligimizde bir sıkıntı olmaz da iğneleri bırakıriz. .sonuçta hersey bebeklerimiz içinBiraz zor medikalcilere gidemem kuzum eczaneye bile gitmeye korkar oldum bakayım eczaneye tekrar uğrayayım olmasa eşimi yollarım medikalcilerden alsın... Teşekkürler tatlım.. Ya ne zor bir durum şu iğneler den kurtulsaydik keşke virüs çıktığından beri doğru düzgün ignelerimi yapmadım Allaha emanetiz vallahi,
Korkma inşallah hersey güzel olacak..bol bol dua et..Canım valla ne yalan söyleyeyim deli gibi korkuyorum moralim bozuk biraz
Yok canım 2020 Ekim anneleri dur seni oraya etiketleyeyim..Hangi gruptu acaba canım genechagiless in açtığı konu mu?
Teşekkür ederim inşallahİkiz geliyor hayırlısı olsun
TeşekkürlerHayırlı olsuuuunn
Ne güzel eşiniz yapabiliyor.. Ben eşime tüp bebek yapanlarin iğnesini genellikle eşleri yapıyor dedim gözleri fal taşı gibi açıldı ben yapamaaam dediSorma canim iğne uçlarını bulabilmek baya zordu..inşallah hamileligimizde bir sıkıntı olmaz da iğneleri bırakıriz. .sonuçta hersey bebeklerimiz için
Benim eşim yapıyor iğnelerimi. .ondan gitmiyorum. . Hastaneye.birde ben 2 hafta önce toplu almıştım. .iğne uçlarını bulmak zor diye. .tanesi 2 tl
Benim kuzeninde 3 tane idi zayıf olan kendiliğinden gitti çok zeki ikizleri çok akıllı ikizleri var darısı sanaCanım öğrendiğimden beri ağlıyorum Allah’ın gücüne gitmesin ama yarım rahimle tek gebelik çok riskti bu şekilde sağlık açısından korkuyorum. 3 olarak düşünme dedi doktorum çünkü sağlıklı değil kaybolacaktır dedi ama ikiz durumu bile panik atak yarattı bende
Hayırlısı olsun inşallah canımBenim kuzeninde 3 tane idi zayıf olan kendiliğinden gitti çok zeki ikizleri çok akıllı ikizleri var darısı sana
Herşey yoluna girecek güzel olacakHayırlısı olsun inşallah canım
Ben de aynı şeyi sordum hapa çevirdiler beni. Biraz tedirgin oldum ama korkma dediler. Inşallah bir sorun olmazKizlar ya bu corona beni cok korkutmaya basladi hic disari cikmamak lazim daha kese gormeye gidemedik ona cuma gidicez doktora sorsammi igne vurulmasak bu virus geçene kadar diye igne icin hastaneye gitmek cok riskli
İki tane mi transfer yapılmıştı? Gözünüz aydın adınıza çok sevindim. Sağlıkla buyusunlertek kese olup sonra çifte dönen kaç kişi var sonucları nasildi? Bnim 12. Gün 562 sonra 911 oldu tek kese. Yarın kontrol var
Ayy ne guzel kurtulmuşsun ignedenBen de aynı şeyi sordum hapa çevirdiler beni. Biraz tedirgin oldum ama korkma dediler. Inşallah bir sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?