Bakalım inşallah bi sıkıntı çıkmaz prospektüsü okudum evet düşük önlüyor bi de sabah öğle akşam içiyorum. Yarın keseye gidicem bi bakalım inşallah aksilik olmaz.Ayy ne guzel kurtulmuşsun ignedenbi arkadas benim doktoruma sormus cok onemli bu igneler vurulup hemen cikarsaniz bi problem olmaz demis mecburen devam
Olmaz canım olmaz korkma ben de normalde Yarın gidecektim ama kanama yüzünden iki gün önce görmüş oldum keseyiBakalım inşallah bi sıkıntı çıkmaz prospektüsü okudum evet düşük önlüyor bi de sabah öğle akşam içiyorum. Yarın keseye gidicem bi bakalım inşallah aksilik olmaz.
Her işte bir hayır varOlmaz canım olmaz korkma ben de normalde Yarın gidecektim ama kanama yüzünden iki gün önce görmüş oldum keseyi
Ac sen aç icin rahat etsinHer işte bir hayır varAllah hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin. Yarın doktora yine iğne konusunu açsam mi dayanamayıp açacak gibiyim
Sokup çıkarmaya gerek yok soktuktan sonra pistonu geri çekin kan geliyorsa çıkarıp başka yere yapın kan gelmiyorsa soktuğunuz yere yapınEvet canım benim de ceviz kadar simsiyah morartmıştı . Doktor damara denk gelmiştir dedi. Ve önerisine bak diyor ki önce iğneyi sok çıkar bak kan çıkmıyorsa tekrar aynı yer sokhı falan dedim ama tabii ki öyle yapmıyorum zaten zorla sokuyorum ben iğneyi havalara bakarak nefesler alarak .. denk gelmesin diye dua ediyorum sadece
Gunaydin cnm,senin de ikizdi demi.Gunaydin herkese guzel haberler alacagimiz gunler olsun insallahh
Allah yardimcimiz olsun .Acil birsey olsa hastaneye de gidemeyecegiz korkudançok karışık bir yıla geldi bebiş planlarımız. bazen içim sıkılıyor şu duruma. Allahım ferahlık versin içimize. diğer topiklere bakıyorumda transferler hep ertelenmiş. o yönden biraz şanslıymışız. 1 ay daha beklesem ben süre uzayacakmış.
Gunaydin cnm,senin de ikizdi demi.
Belirtilerin neler ,bulantin falan var mi?
Ilk ogrendigimde bende yetebilir miyim diye cok endileselendim ama sonra gecti negatif dusunceler. Ben de bebekler 6aylik oldugunda yurtdisina gitmek zorundayim ,esimin isinden dolayi 6yil yurtdisinda olacagim tek basima 2cocuk korkmuyor degilim ama bunca yil bekledim simdi 2 cocugum birden olacak,bi acidan da guzelBu arada kızlar kendimi çok da suçlu hissetsem de böyle düşündüğüm için ben ikiz diye mutsuzum resmenRiskli geliyor bana diğerinin de hayatını riske atıyormuşum gibi geliyor bir de çalışmaya erken dönmek zorundayım maddi manevi nasıl bakacağım diyorum coronadan Nası koruyacağım diyorum düşün düşün dur psikolojim alt üst oldu özellikle ikiz olanlardan yorumlarınızı bekliyorum
Ilk zamanlar migdem kotuydu simdi gecti sadece yemeklerden tiksiniyorum.Ben yemek yiyemez oldum üç kilo verdim başta yiyorken de vermiştim abur cubur yemediğim için ama kusmamak için sürekli çubuk kraker yiyorum midem sürekli ama sürekli bulanıyor bu gidişe üç ay bitmeden 6-7 kilo vereceğim
Güzel tarafları da var tabi.salgın bitse hayatımız normale dönse belki bu kadar endişelenmeyeceğimIlk ogrendigimde bende yetebilir miyim diye cok endileselendim ama sonra gecti negatif dusunceler. Ben de bebekler 6aylik oldugunda yurtdisina gitmek zorundayim ,esimin isinden dolayi 6yil yurtdisinda olacagim tek basima 2cocuk korkmuyor degilim ama bunca yil bekledim simdi 2 cocugum birden olacak,bi acidan da guzel
Malesef bende hamilelikte ki riskler bebeklerin sağlıklı doğup dogmayacagini düşünmeden edemiyorum kendimi suclu hissediyorumBu arada kızlar kendimi çok da suçlu hissetsem de böyle düşündüğüm için ben ikiz diye mutsuzum resmenRiskli geliyor bana diğerinin de hayatını riske atıyormuşum gibi geliyor bir de çalışmaya erken dönmek zorundayım maddi manevi nasıl bakacağım diyorum coronadan Nası koruyacağım diyorum düşün düşün dur psikolojim alt üst oldu özellikle ikiz olanlardan yorumlarınızı bekliyorum
oyy büyük cesaret dicemTürkiye'de bir ilk! 19 yaşındaki kadın altız bebek doğurdu kizlaaar bakın biz ikizden korkuyor Ken biri 6 iz doğurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?