Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Ayy ne guzel kurtulmuşsun igneden bi arkadas benim doktoruma sormus cok onemli bu igneler vurulup hemen cikarsaniz bi problem olmaz demis mecburen devam
Bakalım inşallah bi sıkıntı çıkmaz prospektüsü okudum evet düşük önlüyor bi de sabah öğle akşam içiyorum. Yarın keseye gidicem bi bakalım inşallah aksilik olmaz.

Bakalım inşallah bi sıkıntı çıkmaz prospektüsü okudum evet düşük önlüyor bi de sabah öğle akşam içiyorum. Yarın keseye gidicem bi bakalım inşallah aksilik olmaz.
Olmaz canım olmaz korkma ben de normalde Yarın gidecektim ama kanama yüzünden iki gün önce görmüş oldum keseyi

Sokup çıkarmaya gerek yok soktuktan sonra pistonu geri çekin kan geliyorsa çıkarıp başka yere yapın kan gelmiyorsa soktuğunuz yere yapın

T tahinpekmezz canım hayırlısı olsun üzülme bir tanesi kendiliğinden kaybolur demiş bak Bu arada ayıp olmazsa ilişki yaşamış mıydın iğnelere başlarken tam sonuçta iki embriyo ile iki kese olur üçüz olur ama biri kese içinde bölünüp üçüz olur aynı kesede yani bu durumda ilişkiyle kalmışsın gibi mucizeye bakar mısın...

Bu arada kızlar kendimi çok da suçlu hissetsem de böyle düşündüğüm için ben ikiz diye mutsuzum resmen Riskli geliyor bana diğerinin de hayatını riske atıyormuşum gibi geliyor bir de çalışmaya erken dönmek zorundayım maddi manevi nasıl bakacağım diyorum coronadan Nası koruyacağım diyorum düşün düşün dur psikolojim alt üst oldu özellikle ikiz olanlardan yorumlarınızı bekliyorum

Allah yardimcimiz olsun .Acil birsey olsa hastaneye de gidemeyecegiz korkudan

Gunaydin cnm,senin de ikizdi demi.
Belirtilerin neler ,bulantin falan var mi?

Ben yemek yiyemez oldum üç kilo verdim başta yiyorken de vermiştim abur cubur yemediğim için ama kusmamak için sürekli çubuk kraker yiyorum midem sürekli ama sürekli bulanıyor bu gidişe üç ay bitmeden 6-7 kilo vereceğim

Ilk ogrendigimde bende yetebilir miyim diye cok endileselendim ama sonra gecti negatif dusunceler. Ben de bebekler 6aylik oldugunda yurtdisina gitmek zorundayim ,esimin isinden dolayi 6yil yurtdisinda olacagim tek basima 2cocuk korkmuyor degilim ama bunca yil bekledim simdi 2 cocugum birden olacak,bi acidan da guzel

Ilk zamanlar migdem kotuydu simdi gecti sadece yemeklerden tiksiniyorum.

Güzel tarafları da var tabi.salgın bitse hayatımız normale dönse belki bu kadar endişelenmeyeceğim

Malesef bende hamilelikte ki riskler bebeklerin sağlıklı doğup dogmayacagini düşünmeden edemiyorum kendimi suclu hissediyorum maddi olarak ta zor ama rabbim rızkını verir sağlıklı dogsunlar da bakımını bir şekilde hallederiz..
Benim tek korkum hamilelikte ki riskler erken doğum kuvez Allahım insallah hiç birine gerek kalmaz.. Boyum uzun sağlam bir bünyeye de sahibim bazen diyorum vücudum kaldır ikiz gebeliği bakalım inşallah zorlanmayiz..

Kızlar testten kaç gun sonra kese görmeye gittiniz ? Ben kendi doktoruma giymedim başka bi doktora gittim 3 gün sonra çağırdı ve kese gözükmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…