- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
14. Gün gördük biz ikinci keseyi de 16. Gün gördükKızlar testten kaç gun sonra kese görmeye gittiniz ? Ben kendi doktoruma giymedim başka bi doktora gittim 3 gün sonra çağırdı ve kese gözükmüyor
Transferden 2 hafta sonra çağırdı Benim Doktorum kanamam olduğu için başka doktora gittim alttan muayene ile sadece keseyi gördükKızlar testten kaç gun sonra kese görmeye gittiniz ? Ben kendi doktoruma giymedim başka bi doktora gittim 3 gün sonra çağırdı ve kese gözükmüyor
Hangi 14 transfer sonrası mi yoksa test sonrası mi14. Gün gördük biz ikinci keseyi de 16. Gün gördük
Transferden 2 hafta sonra çağırdı Benim Doktorum kanamam olduğu için başka doktora gittim alttan muayene ile sadece keseyi gördük
Transfer sonrası 14. Gün benim kanmam oldu 10. Gün ve 12. Gün test yaptım iki gün sonrada keseyi gördük..Hangi 14 transfer sonrası mi yoksa test sonrası mi
Herhalde Benimki Daha yükselmedi bi aksilik olmasın da canım sıkıldı. Verdim test bakalim ne çıkacak.Transfer sonrası 14. Gün benim kanmam oldu 10. Gün ve 12. Gün test yaptım iki gün sonrada keseyi gördük..
Benim 12. Gün değerim 1200 du kese görünce muhtemelen 2400 olmuştur onun için gördük değer düşük olunca goremeyebilirsiniz
Anlamadım.Peki çift embriyo olması ikiz gebelikse değişiklik oluşturur mu ?
Canım erken görmemiz şans okadar erken kese çok nadir gözüküyor..Herhalde Benimki Daha yükselmedi bi aksilik olmasın da canım sıkıldı. Verdim test bakalim ne çıkacak.
2 embriyo transfer edilmişti de ikiz gebelikse daha geç mi görünür acaba onu demek istedimAnlamadım.
Benim 12. Gün 595ti bugün 15. Gün kan verdim daha çıkmadı bekliyorumCanım erken görmemiz şans okadar erken kese çok nadir gözüküyor..
Bta değeriniz kaçti sizin??
Kese icin 6.hafta cagiriyorlar genelde ,sizin daha cok erken oyuzden gorunmemistir.Benim 12. Gün 595ti bugün 15. Gün kan verdim daha çıkmadı bekliyorum
o belli olmuyor canım benimki erken göründü.. Ama değerinize göre tek gözüküyor değeriniz de gayet iyi hayırlı olsun.2 embriyo transfer edilmişti de ikiz gebelikse daha geç mi görünür acaba onu demek istedim
9.gün perşembe test yaptırdım. 13.gün ptesi keseyi gördüm. yalnız sıkışık gittim o şekilde görüldüKızlar testten kaç gun sonra kese görmeye gittiniz ? Ben kendi doktoruma giymedim başka bi doktora gittim 3 gün sonra çağırdı ve kese gözükmüyor
o belli olmuyor canım benimki erken göründü.. Ama değerinize göre tek gözüküyor değeriniz de gayet iyi hayırlı olsun.
de bi aksilik olmasın . Tedirgin oldum öyle çağırıp da görmeyince biz. Tamam ben biraz sabredeyim
Ee ben sabredeyim madem . Tek olsun çift olsun önemli değil de bi aksilik olmasın Allah korusun . Teşekkür ederim :)o belli olmuyor canım benimki erken göründü.. Ama değerinize göre tek gözüküyor değeriniz de gayet iyi hayırlı olsun.
Inşallah . Tedirgin oldum ister istemezKese icin 6.hafta cagiriyorlar genelde ,sizin daha cok erken oyuzden gorunmemistir.
Benim 15. Günüm daha görünmüyor ama bakalim .9.gün perşembe test yaptırdım. 13.gün ptesi keseyi gördüm. yalnız sıkışık gittim o şekilde görüldü
Hayiŕ yani transfer oldun 12. Gun kan verdin sonrasinda 15 günTransfer mibenim transferden sonra 15.günüm
Tek gebelikte değer 1500 çift te 2500 sonrasında kese gözüküyor2 embriyo transfer edilmişti de ikiz gebelikse daha geç mi görünür acaba onu demek istedim
Ben 14. Gün gördüm ama doktorum görünmeyebilir demişti 15 de görülmemesi değerinize göre normal 3-4 gün sonra görürsünüz bence endişe etmeyinBenim 15. Günüm daha görünmüyor ama bakalim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?