Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kızlar testten kaç gun sonra kese görmeye gittiniz ? Ben kendi doktoruma giymedim başka bi doktora gittim 3 gün sonra çağırdı ve kese gözükmüyor
Transferden 2 hafta sonra çağırdı Benim Doktorum kanamam olduğu için başka doktora gittim alttan muayene ile sadece keseyi gördük

Hangi 14 transfer sonrası mi yoksa test sonrası mi
Transfer sonrası 14. Gün benim kanmam oldu 10. Gün ve 12. Gün test yaptım iki gün sonrada keseyi gördük..
Benim 12. Gün değerim 1200 du kese görünce muhtemelen 2400 olmuştur onun için gördük değer düşük olunca goremeyebilirsiniz

Herhalde Benimki Daha yükselmedi bi aksilik olmasın da canım sıkıldı. Verdim test bakalim ne çıkacak.

Kızlar testten kaç gun sonra kese görmeye gittiniz ? Ben kendi doktoruma giymedim başka bi doktora gittim 3 gün sonra çağırdı ve kese gözükmüyor
9.gün perşembe test yaptırdım. 13.gün ptesi keseyi gördüm. yalnız sıkışık gittim o şekilde görüldü

o belli olmuyor canım benimki erken göründü.. Ama değerinize göre tek gözüküyor değeriniz de gayet iyi hayırlı olsun.
Ee ben sabredeyim madem . Tek olsun çift olsun önemli değil de bi aksilik olmasın Allah korusun . Teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…