Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Yaa kizlar ben hic sakin olamiyorm cok gerginim zaten 3 gün önce kanamam vardi durdu biliyosunuz biraz gergin olmiyim sinirlenmiyim diyorum ama olmuyo bu insanlar hep beni buluyo mutfakta oturuyoruz su sesi geldi koştuk camasir makinesinin altindan su geliyo her yer batti makine hol de buarada o kadar sinirlendim o kadar bağırdım ki yan tarafımda eşimin babaannesi oturuyor hemen kız kardeşim gitti kapıyı vurdu bir şey mi yaptınız oradan diye lavabo tıkanmışmı ne olmuş sonra kadın geldi dedim ki yani Hakkımı Helal Etmiyorum size dedim Sanada oğluna da dedim beni düşürdüğünüz duruma bak ya dedim ben bu halde uğraşmak zorundamıyım bu pislikle dedim Kız kardeşim temizledi sağ olsun ama çok sinirlendim çok gerildim Şimdi de korkuyorum Ya bir şey olursa diye o kadar bağırmasaydım sinirlenmeseydim keşke diyorum

Ben 14. Gün gördüm ama doktorum görünmeyebilir demişti 15 de görülmemesi değerinize göre normal 3-4 gün sonra görürsünüz bence endişe etmeyin
Inşallah teşekkür ederim. Şimdi gidince degerimi göreyim. Benim bi de 2 embriyo da 3. Gün embriyosu

Gecmiş olsun canim sakin ol stres sıkıntı iyi değil sana Allah korusun tekrar kanaman olur.. Babaanne de belki bilerek yapmamıştır sakin olun lütfen..

Gecmiş olsun canim sakin ol stres sıkıntı iyi değil sana Allah korusun tekrar kanaman olur.. Babaanne de belki bilerek yapmamıştır sakin olun lütfen..
Canım elimde değil ki sakin olmak bilerek yapmadı Tamam ama kaçıncı Su basışı söylemesi uyarması gerekiyordu oğlunu Yani ben de pişman oldum sonra ona söylediklerim yüzünden ama çok canım yandı biran zaten burada yatıyorum hiçbir şey yapamadan

Olabilir kuzum hamilelikte sinirlilik hali normal bide virüs, karantina, kanama derken iyice bunaldin normal yani..
Babaanneyi de uyarın kusura bakma hamilelikten dolayı sinirliyim lavabo tikaninca bana söyleyin de rahatlarsin

Olabilir kuzum hamilelikte sinirlilik hali normal bide virüs, karantina, kanama derken iyice bunaldin normal yani..
Babaanneyi de uyarın kusura bakma hamilelikten dolayı sinirliyim lavabo tikaninca bana söyleyin de rahatlarsin
Öyle düşünüyorum Ben de canım akşam ya da yarın uğrar söylerim Hayır gerçekten bunalmış durumdayım zaten psikolojim bozuldu bu kanama olayı burada yatıyorsun hiçbir şeye elini sürmeden kendi işini bile yapamayacak durumdasın Bir de böyle şeyler olunca insan iyice deliriyor

canım çekti diye yemek yaptım yiyemeden geldim mutfaktan. midem bulandı öğüre öğüre bir hal oldum. ben ilk gebeliğimde çok rahattım mide konusunda bu çok farklı

canım çekti diye yemek yaptım yiyemeden geldim mutfaktan. midem bulandı öğüre öğüre bir hal oldum. ben ilk gebeliğimde çok rahattım mide konusunda bu çok farklı
Demekki biri digerini tutmuyor Allah yardimcin olsn canim benmde karnim acikti ama.hafif midem bulanir gibi oluyo acim ama yemek istemiyorm acaba bu sekildemi oluyo istahsizliklar bulantilar

B
Ne güzel eşiniz yapabiliyor.. Ben eşime tüp bebek yapanlarin iğnesini genellikle eşleri yapıyor dedim gözleri fal taşı gibi açıldı ben yapamaaam dedi
Canim benim eşimde ilk tereddüt etti ama..sonra büyük bir rahatlik olacağını düşünüp ..ben hazırladım. .o yapıyor. .halaşimdide dışarı çıkmak zorunda kalmiyoruz şükür ki

Canim sana tavsiyem mide bulantısı için. .grissini ..hemen mideyi rahatlatiyor. .ha birde bol su..ha birde uno markasının çörek otlu olanı var..Ben ikisinide kullanıyorum. .çok memnunum

B

Canim benim eşimde ilk tereddüt etti ama..sonra büyük bir rahatlik olacağını düşünüp ..ben hazırladım. .o yapıyor. .halaşimdide dışarı çıkmak zorunda kalmiyoruz şükür ki
Evet ya büyük rahatlik yeğenim lisede sağlık üzerine çok ders görüyorlar hala bize iğne yapmayı öğrettiler ben yapayım dedi korktum yaptirmaya

Canim sakin olmalısın. .Özellikle kanamadan sonra ..yat dinlen is yapma..bırak evi ne götürürse götürsün..senin tek düşüncen bebek ve senin sağlığın. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…