İnan ilk anda bizde korktuk..ama alisinca yapılıyor. .korkmuyorsunEvet ya büyük rahatlikyeğenim lisede sağlık üzerine çok ders görüyorlar hala bize iğne yapmayı öğrettiler ben yapayım dedi korktum yaptirmaya
Keske olabilsem okadar pisman oluyorum ki sonrasinda insallah bisey olmaz diyeCanim sakin olmalısın. .Özellikle kanamadan sonra ..yat dinlen is yapma..bırak evi ne götürürse götürsün..senin tek düşüncen bebek ve senin sağlığın. .
evet yiyesin gelmiyor. ekmek makarna bu tarz şeyleri alıyor içim sadeceDemekki biri digerini tutmuyor Allah yardimcin olsn canim benmde karnim acikti ama.hafif midem bulanir gibi oluyo acim ama yemek istemiyorm acaba bu sekildemi oluyo istahsizliklar bulantilar
Ya ne denirki gecmis olsunmu denir anlamadmevet yiyesin gelmiyor. ekmek makarna bu tarz şeyleri alıyor içim sadece
Bende makarna hafif yemekler yanında da cacık ayran bunları tek yiyebiliyorum. Eşim yokmu güzel yemek valla yapamıyorum bunları bile zor yapıyorum dedim ona yemek kokusunu aldığım an kusacak gibi oluyorumevet yiyesin gelmiyor. ekmek makarna bu tarz şeyleri alıyor içim sadece
Evet bunlar çok rahatlatıyor bir de yeşil elma ve soda.ama benim kusmalarım çok arttı bu gece prilam diye bir vitamin önerdi doktorum onu deneyeceğim yoksa sürekli kusuyorumCanim sana tavsiyem mide bulantısı için. .grissini ..hemen mideyi rahatlatiyor. .ha birde bol su..ha birde uno markasının çörek otlu olanı var..Ben ikisinide kullanıyorum. .çok memnunum
Keseyi görmüşmüydünüz canım belki onun için çağırmıştır.İyi geceler bayanlar bende 5+3 ikizlere hamileyim inşallah Rabbim sağlıkla kavustursun.Pazartesiye randevu verdi doktorum 5+6 olcak kalp atısı duyulmaz diye düşünüyorum neden cagırdıl acaba cümkü saha geçen pazartesi bakmıştır ultrasonla.
Ben habire yoğurtlu makarna yemek istiyorum ya bi o rahatlatıyor midemi yoksa hep mide yanmasıevet yiyesin gelmiyor. ekmek makarna bu tarz şeyleri alıyor içim sadece
Kuzum görmüşsün önemli olan o şu an salgın var sonuçta ne kadar geç gitsek o kadar iyi ben Perşembe gideceğim o kadar gerginim kiKızlar bende çarşamba günü sat a göre 6+2 iken keseyi gördüm. Bebekte kesenin içinde göründü. Ekran da kalbi pıt pıt atıyordu. Boyunu 4,7 mm olarak ölçtü. Ama küçük olduğu için kalp sesini duyamadık. 15 gün sonra kalp sesi için tekrar çağırdı çok geç değil mi?
geç ewt ama belki o zamana ortalık biraz durulur diye çağırmıştır.Kızlar bende çarşamba günü sat a göre 6+2 iken keseyi gördüm. Bebekte kesenin içinde göründü. Ekran da kalbi pıt pıt atıyordu. Boyunu 4,7 mm olarak ölçtü. Ama küçük olduğu için kalp sesini duyamadık. 15 gün sonra kalp sesi için tekrar çağırdı çok geç değil mi?
erken çağırmış bencede eğer kese göründüyse. istersen biraz daha geç gitİyi geceler bayanlar bende 5+3 ikizlere hamileyim inşallah Rabbim sağlıkla kavustursun.Pazartesiye randevu verdi doktorum 5+6 olcak kalp atısı duyulmaz diye düşünüyorum neden cagırdıl acaba cümkü saha geçen pazartesi bakmıştır ultrasonla.
Transfer tarihimiz aynıydı sanırım seninle. Ben de dün gittim, vajinal muayenede kalp atışını duyamadık önce doktor pes etmedi sonunda gup gup sesi duyduk. Ama ilk başta daha çok küçük duyulmayabilir dedi. beni de 3 hafta sonra çağırdı. Sanırım bu virüs yüzünden de bizi çok sık çağırmak istemiyorlar. Kuruntu yapmaKızlar bende çarşamba günü sat a göre 6+2 iken keseyi gördüm. Bebekte kesenin içinde göründü. Ekran da kalbi pıt pıt atıyordu. Boyunu 4,7 mm olarak ölçtü. Ama küçük olduğu için kalp sesini duyamadık. 15 gün sonra kalp sesi için tekrar çağırdı çok geç değil mi?
Evet gördüm en azından çok şükürKuzum görmüşsün önemli olan o şu an salgın var sonuçta ne kadar geç gitsek o kadar iyi ben Perşembe gideceğim o kadar gerginim ki
Olabilir hatta ben yanlış yazmışım 3 hafta sonra dedigeç ewt ama belki o zamana ortalık biraz durulur diye çağırmıştır.
Hayırlı kandiller canım. Benim sadece acıktığımda midem çok yanıyor.günaydınnnn
hayırlı kandiller herkese. yataktan bulantı ile kalkıyorum durumlar fena
Evet kuruntu yapmamalı ama insan merak ediyor iyi mi diye. Benim doktor duymak için uğraşmadı sadece ekrandan gösterdi. Yanlış yazmışım beni de 3 hafta sonra çağırdı ama ben 2 hafta sonra giderim sanırımTransfer tarihimiz aynıydı sanırım seninle. Ben de dün gittim, vajinal muayenede kalp atışını duyamadık önce doktor pes etmedi sonunda gup gup sesi duyduk. Ama ilk başta daha çok küçük duyulmayabilir dedi. beni de 3 hafta sonra çağırdı. Sanırım bu virüs yüzünden de bizi çok sık çağırmak istemiyorlar. Kuruntu yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?