- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Bende de çok mide yanması oluyor makarna,çubuk kraker,yoğurt,süt, en çokta elma iyi geliyor.Ben habire yoğurtlu makarna yemek istiyorum ya bi o rahatlatıyor midemi yoksa hep mide yanması
Sen keseleri görmüştün kalp için gideceksin dimi? İnşallah güzelce duyarsın bebişlerinin kalbiniKuzum görmüşsün önemli olan o şu an salgın var sonuçta ne kadar geç gitsek o kadar iyi ben Perşembe gideceğim o kadar gerginim ki
Ya kesinlikle ben de biraz ertelesem yalan olacakmış, böyle de riskli gruba girmiş olduk. İbsallah bi an önce biter bu durum. Doğumu yaklaşanlar için daha da zor.çok karışık bir yıla geldi bebiş planlarımız. bazen içim sıkılıyor şu duruma. Allahım ferahlık versin içimize. diğer topiklere bakıyorumda transferler hep ertelenmiş. o yönden biraz şanslıymışız. 1 ay daha beklesem ben süre uzayacakmış.
Şuan onları biz beslemiyoruz kuzum zaten 3 aya kadar kandaki seylerle besleniyorlar. Benim de tüp bebeğe göre 7.hafta ama ultrasonda 6.haftamdayım.böyle olurmuş ara sıra da değişirmiş. Bana merkezden son adet tarihini baz alın dendi doğum ona göre olurmuş. Ama sen 5.gün embriyosu koyulduğu gün 2 haftalık olarak k hesapla çok da takılma önemli olan sağlık la büyümesiBir de internette blast transferine gore cikan hesap ile benim tup bebek merkezimin hesabi tutmuyor. Menopoz sonrasi transfer oldgum icin sat da yok. Onlar transferden 17 gun geriye gittiler. Ama 5. Gun embriyosu dememe ragmen boyle yaptilar. Bilemedim. Cunku bebek 2-3 gun geriden cikti.. ama merkezin hesabina gore yapinca tam gunu cikti :/ ben mi besleyemiyorum cocugu anlamadim. Kizim da 4-5 gun geri gelirdi gerci
Evet kuzum bir kese içinde bebeği de gördüm ama kalp atışını görmedim üç mm di bebiş daha.diğer kese de sadece yolk sac vardı o kese daha geç oluşan kese bakalım neler olacakSen keseleri görmüştün kalp için gideceksin dimi? İnşallah güzelce duyarsın bebişlerinin kalbini
Bir de internette blast transferine gore cikan hesap ile benim tup bebek merkezimin hesabi tutmuyor. Menopoz sonrasi transfer oldgum icin sat da yok. Onlar transferden 17 gun geriye gittiler. Ama 5. Gun embriyosu dememe ragmen boyle yaptilar. Bilemedim. Cunku bebek 2-3 gun geriden cikti.. ama merkezin hesabina gore yapinca tam gunu cikti :/ ben mi besleyemiyorum cocugu anlamadim. Kizim da 4-5 gun geri gelirdi gerci
Yeşil elma ve elmalı soda bana da cok iyi geliyorBende de çok mide yanması oluyor makarna,çubuk kraker,yoğurt,süt, en çokta elma iyi geliyor.
Dogru diyorsun canim sanki ilk bebek gibi panikledim isteŞuan onları biz beslemiyoruz kuzum zaten 3 aya kadar kandaki seylerle besleniyorlar. Benim de tüp bebeğe göre 7.hafta ama ultrasonda 6.haftamdayım.böyle olurmuş ara sıra da değişirmiş. Bana merkezden son adet tarihini baz alın dendi doğum ona göre olurmuş. Ama sen 5.gün embriyosu koyulduğu gün 2 haftalık olarak k hesapla çok da takılma önemli olan sağlık la büyümesi
Olabilir canım herkeste belirtiler yoğun yaşanacak diye birşey yokki..Bende son 1 haftadır bulantım başladı yoğunlaştı öncesinde belirgin bulantım yoktu içini ferah tut..Uykuda güzel bir gebelik belirtisiBen 5+6 oldum cuma günü ilk kontrolume gideceğim ben de ne bulantı ne başka bi belirti acaba kese kalp oluşmadı mi.hafta ici ilk uyandığımda hafif migdem kotydu ama öyle öğürme tarzı değil mide bulantısı bu şekil mi oluyor arkadaşlar. Birtek çok uyuyorum işten gelip yemek yiyip 11 saat uyuduğum oluyor
çok geçmiş olsun kanaman durmuş sa korkulacak birsey yoktur inşallah..Birde gece kanamam oldu minik pıhtı şeklinde kan ve kanama vardı.Şuan yok ama çok korktum 4 de doktora gideceğim şans dileyin lütfen çok korkuyorum.Keseye bir zarar gelmiş olma ihtimalinden çok korkuyorum
Benimde bulantım anlattığın gibi oluyor ilerleyen günlerde dahada çok oluyor her bulantı da öğürme ve kusma olmuyor..Ben 5+6 oldum cuma günü ilk kontrolume gideceğim ben de ne bulantı ne başka bi belirti acaba kese kalp oluşmadı mi.hafta ici ilk uyandığımda hafif migdem kotydu ama öyle öğürme tarzı değil mide bulantısı bu şekil mi oluyor arkadaşlar. Birtek çok uyuyorum işten gelip yemek yiyip 11 saat uyuduğum oluyor
Yaa kizlar ben hic sakin olamiyorm cok gerginim zaten 3 gün önce kanamam vardi durdu biliyosunuz biraz gergin olmiyim sinirlenmiyim diyorum ama olmuyo bu insanlar hep beni buluyomutfakta oturuyoruz su sesi geldi koştuk camasir makinesinin altindan su geliyo her yer batti makine hol de buarada o kadar sinirlendim o kadar bağırdım ki yan tarafımda eşimin babaannesi oturuyor hemen kız kardeşim gitti kapıyı vurdu bir şey mi yaptınız oradan diye lavabo tıkanmışmı ne olmuş sonra kadın geldi dedim ki yani Hakkımı Helal Etmiyorum size dedim Sanada oğluna da dedim beni düşürdüğünüz duruma bak ya dedim ben bu halde uğraşmak zorundamıyım bu
Benim transferimde gecici menopoz sonrasi yapildi.doktorum estrofem e basladigim gunun 1gun oncesini adet gunu hesapliyor.Siz 5.gun transferine gore internette hesaplamalar var ordan da hesaplayabilirsiniz.Bir de internette blast transferine gore cikan hesap ile benim tup bebek merkezimin hesabi tutmuyor. Menopoz sonrasi transfer oldgum icin sat da yok. Onlar transferden 17 gun geriye gittiler. Ama 5. Gun embriyosu dememe ragmen boyle yaptilar. Bilemedim. Cunku bebek 2-3 gun geriden cikti.. ama merkezin hesabina gore yapinca tam gunu cikti :/ ben mi besleyemiyorum cocugu anlamadim. Kizim da 4-5 gun geri gelirdi gerci
Canim senin bulantin ,yada diger belirtilerin neler?çok geçmiş olsun kanaman durmuş sa korkulacak birsey yoktur inşallah..
Benimde bulantım anlattığın gibi oluyor ilerleyen günlerde dahada çok oluyor her bulantı da öğürme ve kusma olmuyor..
Hayir hayir kotuyu dusume.. 4e birsey kalmamis surda. Girip cikcak hatta kalbi de duycaksin bize de haber verceksin :)Birde gece kanamam oldu minik pıhtı şeklinde kan ve kanama vardı.Şuan yok ama çok korktum 4 de doktora gideceğim şans dileyin lütfen çok korkuyorum.Keseye bir zarar gelmiş olma ihtimalinden çok korkuyorum
Bende de fazla belirti yok kuzum bulantı ve kasiklarda ağrı oluyor ara ara mesela ilk hamileliğimde göğüs hassasiyeti daha çoktu bunda hiç yok denecek kadar az..Canim senin bulantin ,yada diger belirtilerin neler?
Benim de ikiz ama bulanti falan arada oluyor ,goguslerde dolgun ama aman aman belirtim yik endiseleniyorum acaba bi sikinti mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?