- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Benimde bulanti ara araBende de fazla belirti yok kuzum bulantı ve kasiklarda ağrı oluyor ara ara mesela ilk hamileliğimde göğüs hassasiyeti daha çoktu bunda hiç yok denecek kadar az..
İnşallah canimBenimde bulanti ara ara
Kendimle ayni durumda olanlari okuyunca rahatliyorum beninsallah sorunsuz gecer gunlerde hemen dogum zamani gelir
İlk de olsa ikinci de analık böyle bişey demekDogru diyorsun canim sanki ilk bebek gibi panikledim iste
Çok şükür dediğiniz gibi olduHayir hayir kotuyu dusume.. 4e birsey kalmamis surda. Girip cikcak hatta kalbi de duycaksin bize de haber verceksin :)
İkisini de görürsün inş canım❤Evet kuzum bir kese içinde bebeği de gördüm ama kalp atışını görmedim üç mm di bebiş daha.diğer kese de sadece yolk sac vardı o kese daha geç oluşan kese bakalım neler olacak
Evdeyim canım yatak istirahatindeyim, kanama alanı haricinde çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok, 1 nisan randevum var o zamana kadar tuvalet harici kalkmak yasak, bunada şükür bebegim benimleN Narinimmmm nasil oldun ?
Tüp Bebek Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET burdan hesaplayabilirsinKızlar Ben bişey merak ettim şimdi benim yumurta toplama tarihim 2 mart transferim 5 mart . Kaç haftalık gebe sayiliyorum .
hayırlı olsun cnm. benide doktor cuma çağırdı bu sefer dinleriz herhaldeÇok şükür dediğiniz gibi oldukalbi duymadım henüz ama kalp atışını ekranda gösterdi doktorum
Ay haydi inşallahhhayırlı olsun cnm. benide doktor cuma çağırdı bu sefer dinleriz herhalde
Transfer yapıldığı gün 2 haftalık gebe sayılıyorsunuz 14 günlük 6 mart 15.gününüz o şekildeKızlar Ben bişey merak ettim şimdi benim yumurta toplama tarihim 2 mart transferim 5 mart . Kaç haftalık gebe sayiliyorum .
Anladım teşekkür ederim. Ben transferden sayıyordum hep neden erken çağırdı doktor diyordum.Transfer yapıldığı gün 2 haftalık gebe sayılıyorsunuz 14 günlük 6 mart 15.gününüz o şekilde
Evinde daha rahat olursun ,insallah kanama alanida gecer en yakin zamanda.Evdeyim canım yatak istirahatindeyim, kanama alanı haricinde çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok, 1 nisan randevum var o zamana kadar tuvalet harici kalkmak yasak, bunada şükür bebegim benimlesağlıkla dogsunlar da herşeye razıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?