Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Bende de fazla belirti yok kuzum bulantı ve kasiklarda ağrı oluyor ara ara mesela ilk hamileliğimde göğüs hassasiyeti daha çoktu bunda hiç yok denecek kadar az..
Benimde bulanti ara ara
Kendimle ayni durumda olanlari okuyunca rahatliyorum ben insallah sorunsuz gecer gunlerde hemen dogum zamani gelir

Benimde bulanti ara ara
Kendimle ayni durumda olanlari okuyunca rahatliyorum ben insallah sorunsuz gecer gunlerde hemen dogum zamani gelir
İnşallah canim sizi çok iyi anlıyorum ilk hamileliğimde hep bir diken üstündeydim acaba bebegime biseymi oldu diye düşünmeden duramıyordum..busefer daha rahatım düşünmemeye çalışıyorum alıştım ben.. Sende hiç düşünme inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hamileliğin söyle düşün kismette varsa dünyaya gelecek.. dua et inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alirsin..

Kızlar Ben bişey merak ettim şimdi benim yumurta toplama tarihim 2 mart transferim 5 mart . Kaç haftalık gebe sayiliyorum .

Evinde daha rahat olursun ,insallah kanama alanida gecer en yakin zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…