Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Günaydinn herkese.. ev aktivitesi olrk dolap duzenleme yapinca her yerim agridi endiseyle kendimi yataga attim. Bi daha bu kadar yormayacagim kendimi... carsamba dr randevum var tup bebekte. Ilaclarimi vs sormak icin mecbur gidecegim. Bebisi de gordum mu kendime gelirim
Sizlerde durumlar nasillll

Neden kendinizi okadar yoruyorsunuz ? Ben sadece kendime kahvalti hazirliyorum ,onun disinda hicbir is yapmiyorum heryer heryerde
Siz de yormayin daha cok yeni bebekler ,ben korkuyorum valla birsey olur diye

Mide bulantıları mahvetmeye başladı beni onun dışında iyiyim sükür sen nasılsın kuzun? Evden calısıyorum falan. Sıkıldım da biraz ama yapacsk bişey de yok
aynen evde kızımla takılıyoruz işte. haftaya salı idari izinim bitecek rapor ekleyeceğim peşine. ama o zamana kadar sokağa çıkma yasağı bekliyorum ben. cuma da doktor çağırdı o zamana beklesemmi erken mi gitsem bilemedim

Tatlım sen kendini çok yoruyorsun bir daha gormiyim yoksa sopalarım seni
Hamile kalmak için çektiğimiz zorlukları düşün Allah korusun bişey olur dikkat edelim..

Neden kendinizi okadar yoruyorsunuz ? Ben sadece kendime kahvalti hazirliyorum ,onun disinda hicbir is yapmiyorum heryer heryerde
Siz de yormayin daha cok yeni bebekler ,ben korkuyorum valla birsey olur diye
Haklisiniz.. ama evde ztn 1 cocuk olunca imkansiza yakin oluyor.. daha da dikkat edecegim artik

Tsh ım 3.78 cıktı hoca ilaç yazdı yüksek dedi . Tuhaf tuhaf şeyler öğreniyorum . Allah hepimize yardim etsin. Inşallah bu süreçten sağ salim bebislerimizle cikariz

Ayyy film izlerken bir sahnede irkildim yaşadım şimdi de kara kara düşünüyorum çocuğa birşey oldu mu diye vesvese iş başında

Kizlar benden yine kahve rengi leke gelmis ne yapacagimi saşirmis durumdayim
Peceteye silinince geliyo zaten carsamba gidicektim doktora aksama kadar kahve rengilik kesilmezse gidiyimmi aksam yoksa yarinimi bekliyim kırmızıya dönerse kesin giderim zaten

kanaman artarsa git canım artmasa bekle korkma benimde 10 günden fazla sürdü yavaş yavaş kesiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…