- 12 Şubat 2020
- 257
- 386
- 33
- 43
Benim ağrılarım çok nevralji yine hortladıherkes iyi mi kimseler gelmemiş.
Günaydınngünaydınnn iyi haftalar herkese
Neden kendinizi okadar yoruyorsunuz ? Ben sadece kendime kahvalti hazirliyorum ,onun disinda hicbir is yapmiyorum heryer heryerdeGünaydinn herkese.. ev aktivitesi olrk dolap duzenleme yapinca her yerim agridi endiseyle kendimi yataga attim. Bi daha bu kadar yormayacagim kendimi... carsamba dr randevum var tup bebekte. Ilaclarimi vs sormak icin mecbur gidecegim. Bebisi de gordum mu kendime gelirim
Sizlerde durumlar nasillll
Mide bulantıları mahvetmeye başladı beniherkes iyi mi kimseler gelmemiş.
aynen evde kızımla takılıyoruz işte. haftaya salı idari izinim bitecek rapor ekleyeceğim peşine. ama o zamana kadar sokağa çıkma yasağı bekliyorum ben. cuma da doktor çağırdı o zamana beklesemmi erken mi gitsem bilemedimMide bulantıları mahvetmeye başladı benionun dışında iyiyim sükür sen nasılsın kuzun? Evden calısıyorum falan. Sıkıldım da biraz ama yapacsk bişey de yok
Tatlım sen kendini çok yoruyorsunGünaydinn herkese.. ev aktivitesi olrk dolap duzenleme yapinca her yerim agridi endiseyle kendimi yataga attim. Bi daha bu kadar yormayacagim kendimi... carsamba dr randevum var tup bebekte. Ilaclarimi vs sormak icin mecbur gidecegim. Bebisi de gordum mu kendime gelirim
Sizlerde durumlar nasillll
Kesinlikle haklisin canim.. kendime acimiyorum. Bi daha yapmayacagimTatlım sen kendini çok yoruyorsunbir daha gormiyim yoksa sopalarım seni
Hamile kalmak için çektiğimiz zorlukları düşün Allah korusun bişey olur dikkat edelim..
Haklisiniz.. ama evde ztn 1 cocuk olunca imkansiza yakin oluyor.. daha da dikkat edecegim artikNeden kendinizi okadar yoruyorsunuz ? Ben sadece kendime kahvalti hazirliyorum ,onun disinda hicbir is yapmiyorum heryer heryerde
Siz de yormayin daha cok yeni bebekler ,ben korkuyorum valla birsey olur diye
Haklisiniz ama bu surecte birsey olsa hastanelere de gidemeyecegiz oyuzden daha dikkatli olmakta ,acil olmayan isleri yapmamakta fayda varHaklisiniz.. ama evde ztn 1 cocuk olunca imkansiza yakin oluyor.. daha da dikkat edecegim artik
kanaman artarsa git canım artmasa bekle korkma benimde 10 günden fazla sürdü yavaş yavaş kesiliyor..Kizlar benden yine kahve rengi leke gelmis ne yapacagimi saşirmis durumdayim
Peceteye silinince geliyo zaten carsamba gidicektim doktora aksama kadar kahve rengilik kesilmezse gidiyimmi aksam yoksa yarinimi bekliyim kırmızıya dönerse kesin giderim zaten
Ama benim kesilmisti zaten simdi niye basladi anladm ayaklarimin altina yastik koydum uzaniyorm ama ayaga her kalktigimda belime agri giriyo adet olucakmisim gibikanaman artarsa git canım artmasa bekle korkma benimde 10 günden fazla sürdü yavaş yavaş kesiliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?