- 4 Mart 2020
- 691
- 992
- 33
- 34
Doktorun ile iletişime geç istersenKizlar benden yine kahve rengi leke gelmis ne yapacagimi saşirmis durumdayim
Peceteye silinince geliyo zaten carsamba gidicektim doktora aksama kadar kahve rengilik kesilmezse gidiyimmi aksam yoksa yarinimi bekliyim kırmızıya dönerse kesin giderim zaten
Biraz beklemeyi dusunuyorm canm eger kesilmezse kahve rengide olsa gidicem doktorum ilk kahve rengi lekelenmemde yat dinlen demisti kirmiziya döndugunu soyleyince git demistiDoktorun ile iletişime geç istersen
Ne zaman dan beri olmuyordu kuzum?Ama benim kesilmisti zaten simdi niye basladi anladm ayaklarimin altina yastik koydum uzaniyorm ama ayaga her kalktigimda belime agri giriyo adet olucakmisim gibi
Gecen hafta salı kırmizi kanamam olmustu doktorum igne yaptir dedi gittim muayene oldum sadece keseyi gordum doktor iyi bi problem yok kese icinde demisti o gun gecesi kanama kesildi bugun tekrar kahve rengi geldi işteNe zaman dan beri olmuyordu kuzum?
Doktorunu ara söyle o seni yonlendirir..
9 ay kanaması olup Doğum yapanlar oluyormuş ama tabi ki endişe ediyoruz hepimiz kesemiz sağlam olsun yeterBiraz beklemeyi dusunuyorm canm eger kesilmezse kahve rengide olsa gidicem doktorum ilk kahve rengi lekelenmemde yat dinlen demisti kirmiziya döndugunu soyleyince git demisti
Allah yardımcımız olsun şu 3 ay bir an önce bitsinGecen hafta salı kırmizi kanamam olmustu doktorum igne yaptir dedi gittim muayene oldum sadece keseyi gordum doktor iyi bi problem yok kese icinde demisti o gun gecesi kanama kesildi bugun tekrar kahve rengi geldi işte
Baya olmuş sen doktoruna sor yinede benim tahminimce bişey yoktur cogalmadikca korkma..Gecen hafta salı kırmizi kanamam olmustu doktorum igne yaptir dedi gittim muayene oldum sadece keseyi gordum doktor iyi bi problem yok kese icinde demisti o gun gecesi kanama kesildi bugun tekrar kahve rengi geldi işte
Sordum canim insallah bisey yokturBaya olmuş sen doktoruna sor yinede benim tahminimce bişey yoktur cogalmadikca korkma..
Doktorda oyle demistide işte korkuyoruz9 ay kanaması olup Doğum yapanlar oluyormuş ama tabi ki endişe ediyoruz hepimiz kesemiz sağlam olsun yeter
Bnm Tsh da 3tu canım ilk tedaviye başlarken verdi ilacı bana transfer zamanı hep onu kontrol etti özellikle şuan 50mg levotiron kullanıyorum her sabah. Bunu bir kere unutursan kullanmayı düşük yaparsın dedi çok riskli düzgün kullan ilacini önceden neden bakmamış ki acaba seninTsh ım 3.78 cıktı hoca ilaç yazdı yüksek dedi . Tuhaf tuhaf şeyler öğreniyorum . Allah hepimize yardim etsin. Inşallah bu süreçten sağ salim bebislerimizle cikariz
Benim kahverengi lekem 3 4gun surdu karin kasik agrisi da vardi sonra gecti.Kizlar benden yine kahve rengi leke gelmis ne yapacagimi saşirmis durumdayim
Peceteye silinince geliyo zaten carsamba gidicektim doktora aksama kadar kahve rengilik kesilmezse gidiyimmi aksam yoksa yarinimi bekliyim kırmızıya dönerse kesin giderim zaten
Insallah canm cok sagol durdu simdilik yarin yinede gidicemBenim kahverengi lekem 3 4gun surdu karin kasik agrisi da vardi sonra gecti.
Doktorlar kahverengi lekeyi onemsemiyor cunku yeterince progesteron aliyoruz dusugu onleyoci tedbir olarak .dinlenin gecer insallah
Tam tersi yaz kış çorapla uyurdum benim bir parçamı sanki çoraplarım ama şimdi yatağa girince çorapları çıkarıyorum yanıyor resmen ayaklarBin süreçte ayakları üşüyen gebelerimiz var mı :)
6+4 te duydum canım normalde de 7. Haftada duyuliyorKızlar iyi aksamlar ben bugün doktora gittim 5+6 haftalogoz ikizlerin kalp atısını duyamadı ama transfer tarihini sordu 29 subat dedim biraz erken görünmeyebilir iki hafta sonra gel dedi sizlerin ne kadarlıkkrn duyulmuştu bu erken duyulma geç duyulma neye bağlı acab
Ben 6+2 de ekranda kalp atışını gördüm.Kızlar iyi aksamlar ben bugün doktora gittim 5+6 haftalogoz ikizlerin kalp atısını duyamadı ama transfer tarihini sordu 29 subat dedim biraz erken görünmeyebilir iki hafta sonra gel dedi sizlerin ne kadarlıkkrn duyulmuştu bu erken duyulma geç duyulma neye bağlı acab
Evet benim ayaklarım üşüyor.Bin süreçte ayakları üşüyen gebelerimiz var mı :)
benim donuyor. Kalın çorap üstüne patikle geziyorum :))Bin süreçte ayakları üşüyen gebelerimiz var mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?