Kaçıncı günündu cnm kaçıncı gün embriyosuEvet heyecanla birlikte bekleyelimgüleceksin ama.az önce öyle 5 tl lik gebelik testleri ile bakayim dedim ama cikmadi tabiki de denedim sansimi
Benim de 4. günüm. Pazartesi transfer oldu. Bence pazartesi erken gebelik testlerinde çıkar artık varsa birşey. ama bakmayacağım ben sanırım. yani inşallah tutarım kendimi.Evet heyecanla birlikte bekleyelimgüleceksin ama.az önce öyle 5 tl lik gebelik testleri ile bakayim dedim ama cikmadi tabiki de denedim sansimi
Amin inşallah cümlemize bende pazartesi günü kan testi yaptıracam çok sabırsızlanıyorum bu benim 3. Denemem ama bu sefer bişey hissetmiyorumAmin canim insallah şubat bize hayır getirsin
Kan verdim bekliyorum kuzum 12 gibi alcamHaber et kuzum sonucunu
Hadi İnşallah kat kat katlanmıştirrrKan verdim bekliyorum kuzum 12 gibi alcam
İnşallah kuzum kalbim duracak sankiHadi İnşallah kat kat katlanmıştirrrçok heyecanlı
Ben ne dua varsa okuyorum o sıra bide takıntılı oldum totem yapıyorum sürekli. O tarafta kan verdim mesela düşük çıktı şimdi diğer köşeye gitcem yineİnşallah kuzum kalbim duracak sanki
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah güzel olacakKan verdim bekliyorum kuzum 12 gibi alcam
Cok heyecanli y insallah katlanirKan verdim bekliyorum kuzum 12 gibi alcam
Ben ne dua varsa okuyorum o sıra bide takıntılı oldum totem yapıyorum sürekli. O tarafta kan verdim mesela düşük çıktı şimdi diğer köşeye gitcem yinetesti alırken baban bnden önce bakiyo ona kizdm azck Bn alırken duayla aciuorm Bi tuhaf oldum ya delircem
Aminn kuzum inşallahHayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah güzel olacak
Güzel cikck güzel sıkma canini bk kat kat artmıştır bak göryok ben totem falan yapamıyorum resmen beynim duruyor düşünemiyorum bile
İnşallah son 15 dakikaGüzel cikck güzel sıkma canini bk kat kat artmıştır bak gör
Burada kendi test sonucumu bekliyormuşum gibi oldum inşallah hayırlısı olsunİnşallah son 15 dakika
hadi inşallah seninde güzel haberlerin gelsinKan verdim bekliyorum kuzum 12 gibi alcam
Yaa canım benimBurada kendi test sonucumu bekliyormuşum gibi oldum inşallah hayırlısı olsun
Aminn kuzummm aminn hepimizin inşallahhadi inşallah seninde güzel haberlerin gelsin
Gözüm sürekli buradaYaa canım benimamin inşallah. Öğle yemeğine denk geldim beklicem yarım Saat daha
Bide beni düşün kalbim ağzımdan çıkacak sankiGözüm sürekli burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?