Aralıkta sonunda ilk gidişimde 1.38di değer iyi diye üstüne düşülmedi ama artmış . Nasıl arttı anlamadim. Bana 25lik euthyrox verdi. Ama bizim bi abi var kadın doğumcu sınır cıkmış çok korkmayın dedi. Tabi ilacı düzenli kullanacağım .Bnm Tsh da 3tu canım ilk tedaviye başlarken verdi ilacı bana transfer zamanı hep onu kontrol etti özellikle şuan 50mg levotiron kullanıyorum her sabah. Bunu bir kere unutursan kullanmayı düşük yaparsın dedi çok riskli düzgün kullan ilacini önceden neden bakmamış ki acaba senin
Moral oldunuz bana bir gün bile önemli bu gelişimde sıkınt olmaz inşallah 15 gün sonrasını zorr bekleyecmBen 6+2 de ekranda kalp atışını gördüm.
Dengesizlik var demekki bir inip çıkıyor bence ondan vermiştir belli bir düzeyde kalmasi lazım çünküAralıkta sonunda ilk gidişimde 1.38di değer iyi diye üstüne düşülmedi ama artmış . Nasıl arttı anlamadim. Bana 25lik euthyrox verdi. Ama bizim bi abi var kadın doğumcu sınır cıkmış çok korkmayın dedi. Tabi ilacı düzenli kullanacağım .
Evet araştırdım hamilelikte normal sayılan değerlerin de altında olması önemli . Herhalde bu da günlük rutine dahil oldu.Dengesizlik var demekki bir inip çıkıyor bence ondan vermiştir belli bir düzeyde kalmasi lazım çünkü
Yüksek olması bebekte zeka geriliğine yol açıyor milim oynaması tehlikeli şuan o yüzden kullanalım düzgünce :)Evet araştırdım hamilelikte normal sayılan değerlerin de altında olması önemli . Herhalde bu da günlük rutine dahil oldu.
Aynen kullanalim . inşallah düşer :)Yüksek olması bebekte zeka geriliğine yol açıyor milim oynaması tehlikeli şuan o yüzden kullanalım düzgünce :)
Aslında benim çok değil . Ben progesteron olarak hap alıyorum(duphaston). Ayrıca haftada bir kere de pruluton depot vuruluyorum. Dün değerim yükselince tsh icin de hapa başladım. Ama benim vitaminin 3 tane astalife , koenzim , pregnacare(folik asit içeriyor).Kızlar günaydın. Bende tsh bakılmadı, herkese bakıldı mı? Bir de ben sadece prolutex iğne kullanıyordum, onu da kestik crinone jele başladık. Sabah akşam. Bir de folik asit kullanıyorum. Başka da bir şey kullanmıyorum. Sizin niye o kadar çok ilaç acaba
Geçmiş olsun Allah'ın izniyle bişey yokturgünaydın
sabah sağ böbreğime doğru bir ağrım oldu ve peşine kanama. doktora gideceğim ama çok endişeliyim
Bir problem yoksa verilmemiştir bnm de normal sinirlardaydi ama doktorum lazım dedi hayatım boyunca kullanacagim bir ilaç o hamilelik için değil yani takılma canım o yüzden.Kızlar günaydın. Bende tsh bakılmadı, herkese bakıldı mı? Bir de ben sadece prolutex iğne kullanıyordum, onu da kestik crinone jele başladık. Sabah akşam. Bir de folik asit kullanıyorum. Başka da bir şey kullanmıyorum. Sizin niye o kadar çok ilaç acaba
Bu kese boyutuna göre 5+1 görünüyor sanırım haftası. Geride kalmış gibi duruyor ama doktorunun dediği gibi toparlanabilir bekle bnce de geriden geliyorsa yolk gorunmemis olabilir küçük çünküKızlar günaydın Hiç iyi haberlerle gelmedim yani benim için çok kötüMuayene oldum kese boyutu 14 kese gayet iyi buyumus dedi ama yine içeride embriyo göremedik Şu an 6 haftalık sın dedi Normalde görmemiz gerekirdi alttan da baktı ama yok yolk kesesine benzer bir doku görüyorum ama o da çok küçük dedi böyle durumlarda 8 haftaya kadar bekliyoruz dedi ne yapacağımı şaşırdım yani benim gibi olup embriyo gören var mı bakın ultrason resmini de koyuyorumEki Görüntüle 2608372
Bilmiyorum ümidimi kestim tamamenBu kese boyutuna göre 5+1 görünüyor sanırım haftası. Geride kalmış gibi duruyor ama doktorunun dediği gibi toparlanabilir bekle bnce de geriden geliyorsa yolk gorunmemis olabilir küçük çünkü
Hic Belli olmaz canım bir bakmışsın canlanmis çok zor süreç zaten doktorunu dinle sen yine de o bilir sıkma canınıBilmiyorum ümidimi kestim tamamen
Çok zor şu iki haftayı nasıl geçireceğim hiç bilmiyorumHic Belli olmaz canım bir bakmışsın canlanmis çok zor süreç zaten doktorunu dinle sen yine de o bilir sıkma canını
Canım senin süreci Cem hoca biliyor bence ondan randevu al . Yani dondurulmuş embriyoda günden kaynaklı farklılık olabilir diye düşünüyorum. İnşallah bir sorun yokturKızlar günaydın Hiç iyi haberlerle gelmedim yani benim için çok kötüMuayene oldum kese boyutu 14 kese gayet iyi buyumus dedi ama yine içeride embriyo göremedik Şu an 6 haftalık sın dedi Normalde görmemiz gerekirdi alttan da baktı ama yok yolk kesesine benzer bir doku görüyorum ama o da çok küçük dedi böyle durumlarda 8 haftaya kadar bekliyoruz dedi ne yapacağımı şaşırdım yani benim gibi olup embriyo gören var mı bakın ultrason resmini de koyuyorumEki Görüntüle 2608372
Yok ya Cem Beye falan gidemem bitti benim ümidim falan kalmadı 2 hafta bekleyeceğim 2 hafta sonra gideceğim tekrardan o gittiğim hastaneye yani günden kaynaklı bir farklılık olamaz herkes gördü kesenin içinde bir noktada olsa görünür yaniCanım senin süreci Cem hoca biliyor bence ondan randevu al . Yani dondurulmuş embriyoda günden kaynaklı farklılık olabilir diye düşünüyorum. İnşallah bir sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?