Kanaman nasıl çokmuydu devam ediyor mu ? Çok kişinin kanaması oldu sağlıklı devam etti korkma canım. Doktora gittin mi ne dedi? Güzel haberlerini bekliyorumgünaydın
sabah sağ böbreğime doğru bir ağrım oldu ve peşine kanama. doktora gideceğim ama çok endişeliyim
Canım böyle şeylerden bişey olmaz rahat olFilm izlerken irkildim diye kafam da kurup duruyorum . Sanki ne millet hamilelikte neler yaşıyor ama işte vesvese
Canım bu kadar umutsuz olma. Gebelik zaten bir mucize . Şimdi görünmemiş olması demek görünmeyeceği anlamına gelmiyor. Biliyorum çok zor ama bitti deme hemen . Yine ilaçlarına devam et. Dua et elinden başka bişey gelmiyor biliyorum . İnşallah seninledirYok ya Cem Beye falan gidemem bitti benim ümidim falan kalmadı 2 hafta bekleyeceğim 2 hafta sonra gideceğim tekrardan o gittiğim hastaneye yani günden kaynaklı bir farklılık olamaz herkes gördü kesenin içinde bir noktada olsa görünür yani
5+5 gittim embriyo gördük birinde kalp yoktu diğerinde embriyo bile yoktu normal dedi doktorum ama geriden gelenden endişeliyim biraz bendeKızlar iyi aksamlar ben bugün doktora gittim 5+6 haftalogoz ikizlerin kalp atısını duyamadı ama transfer tarihini sordu 29 subat dedim biraz erken görünmeyebilir iki hafta sonra gel dedi sizlerin ne kadarlıkkrn duyulmuştu bu erken duyulma geç duyulma neye bağlı acab
Insallah canim cok sagolCanım bu kadar umutsuz olma. Gebelik zaten bir mucize . Şimdi görünmemiş olması demek görünmeyeceği anlamına gelmiyor. Biliyorum çok zor ama bitti deme hemen . Yine ilaçlarına devam et. Dua et elinden başka bişey gelmiyor biliyorum . İnşallah seninledir
Canım Sonra ne zaman duydun kalp atışlarını5+5 gittim embriyo gördük birinde kalp yoktu diğerinde embriyo bile yoktu normal dedi doktorum ama geriden gelenden endişeliyim biraz bende
çok değildi ama taze kandı kırmızı ondan endişelendim. hiç bir problem yok çok şükür kalbini duydum. kanama alanı yok. kese normal yolk normal bebekte görülüyor.hemen pruloton depot yaptı. jeli kestik yerine prulotex 2 ampüle çıkardı ve duphaston verdiKanaman nasıl çokmuydu devam ediyor mu ? Çok kişinin kanaması oldu sağlıklı devam etti korkma canım. Doktora gittin mi ne dedi? Güzel haberlerini bekliyorum
Ah çok çok sevindimçok değildi ama taze kandı kırmızı ondan endişelendim. hiç bir problem yok çok şükür kalbini duydum. kanama alanı yok. kese normal yolk normal bebekte görülüyor.hemen pruloton depot yaptı. jeli kestik yerine prulotex 2 ampüle çıkardı ve duphaston verdi
Hadi bakalım gittiğinde hayırlısıyla duyarsın inşallah7+1 de çağırdı Perşembe gideceğim
İnsallah bebeğini göreceksin canım üzülme allahtan ümit kesilmez dua et bol bol..Kızlar günaydın Hiç iyi haberlerle gelmedim yani benim için çok kötüMuayene oldum kese boyutu 14 kese gayet iyi buyumus dedi ama yine içeride embriyo göremedik Şu an 6 haftalık sın dedi Normalde görmemiz gerekirdi alttan da baktı ama yok yolk kesesine benzer bir doku görüyorum ama o da çok küçük dedi böyle durumlarda 8 haftaya kadar bekliyoruz dedi ne yapacağımı şaşırdım yani benim gibi olup embriyo gören var mı bakın ultrason resmini de koyuyorumEki Görüntüle 2608372
Beklemek çok zor, günler geçmiyor ben ekranda gördüm çok şükür ama bide duysaydım. Sürekli acaba iyimi herşey yolundamı diye aklıma geliyor.Moral oldunuz bana bir gün bile önemli bu gelişimde sıkınt olmaz inşallah 15 gün sonrasını zorr bekleyecm
Bizde de durum aynı :)))Benimde ayaklarım çok üşüyor canlar kombiyi kökledim evde :)))
Canım geriden geldiği için görülmemiştir belki. İlaçlarını bırakma. İnşallah tekrar gittiğinde görürsün mucizeni.Kızlar günaydın Hiç iyi haberlerle gelmedim yani benim için çok kötüMuayene oldum kese boyutu 14 kese gayet iyi buyumus dedi ama yine içeride embriyo göremedik Şu an 6 haftalık sın dedi Normalde görmemiz gerekirdi alttan da baktı ama yok yolk kesesine benzer bir doku görüyorum ama o da çok küçük dedi böyle durumlarda 8 haftaya kadar bekliyoruz dedi ne yapacağımı şaşırdım yani benim gibi olup embriyo gören var mı bakın ultrason resmini de koyuyorumEki Görüntüle 2608372
İnşallah canım Yok bırakmıyorum kullanıyorumCanım geriden geldiği için görülmemiştir belki. İlaçlarını bırakma. İnşallah tekrar gittiğinde görürsün mucizeni.
Evet canım orda bişey var ama tabi doktor olmadığımız için bilemiyoruz. İnşallah yolk kesesidirEki Görüntüle 2608499
Kızlar Bakın bu da alttan ultrasondaki hali sanki iki + nın ortasında hafif bir şey görünüyor Ben Böyle görüyorum Doktor da yolk kesesine benzer bir doku görüyorum demişti
Cok gecmis olsunçok değildi ama taze kandı kırmızı ondan endişelendim. hiç bir problem yok çok şükür kalbini duydum. kanama alanı yok. kese normal yolk normal bebekte görülüyor.hemen pruloton depot yaptı. jeli kestik yerine prulotex 2 ampüle çıkardı ve duphaston verdi
Ah canim ya... inan ki 8. Haftada bebek ve kalp duyulma bile olabiliyor... biliyorum cok zor biliyorum asiri stresli... belki soyle bir sey yapabilirsin.. birkac gun sonra baska bi doktora sifirdan gidebilirsin icin rahatlasin en azindan gelismeyi gormek adina.Kızlar günaydın Hiç iyi haberlerle gelmedim yani benim için çok kötüMuayene oldum kese boyutu 14 kese gayet iyi buyumus dedi ama yine içeride embriyo göremedik Şu an 6 haftalık sın dedi Normalde görmemiz gerekirdi alttan da baktı ama yok yolk kesesine benzer bir doku görüyorum ama o da çok küçük dedi böyle durumlarda 8 haftaya kadar bekliyoruz dedi ne yapacağımı şaşırdım yani benim gibi olup embriyo gören var mı bakın ultrason resmini de koyuyorumEki Görüntüle 2608372
Insallah canim bi umit işteEvet canım orda bişey var ama tabi doktor olmadığımız için bilemiyoruz. İnşallah yolk kesesidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?