Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

günaydın

sabah sağ böbreğime doğru bir ağrım oldu ve peşine kanama. doktora gideceğim ama çok endişeliyim
Kanaman nasıl çokmuydu devam ediyor mu ? Çok kişinin kanaması oldu sağlıklı devam etti korkma canım. Doktora gittin mi ne dedi? Güzel haberlerini bekliyorum

Canım bu kadar umutsuz olma. Gebelik zaten bir mucize . Şimdi görünmemiş olması demek görünmeyeceği anlamına gelmiyor. Biliyorum çok zor ama bitti deme hemen . Yine ilaçlarına devam et. Dua et elinden başka bişey gelmiyor biliyorum . İnşallah seninledir

5+5 gittim embriyo gördük birinde kalp yoktu diğerinde embriyo bile yoktu normal dedi doktorum ama geriden gelenden endişeliyim biraz bende

Insallah canim cok sagol

Kanaman nasıl çokmuydu devam ediyor mu ? Çok kişinin kanaması oldu sağlıklı devam etti korkma canım. Doktora gittin mi ne dedi? Güzel haberlerini bekliyorum
çok değildi ama taze kandı kırmızı ondan endişelendim. hiç bir problem yok çok şükür kalbini duydum. kanama alanı yok. kese normal yolk normal bebekte görülüyor.hemen pruloton depot yaptı. jeli kestik yerine prulotex 2 ampüle çıkardı ve duphaston verdi

Ah çok çok sevindim demekki arada olabiliyormuş küçük kanamalar. Doktora gitmek insanının içini rahatlatıyor çok iyi yapmışsın giderek.

İnsallah bebeğini göreceksin canım üzülme allahtan ümit kesilmez dua et bol bol..

Canım geriden geldiği için görülmemiştir belki. İlaçlarını bırakma. İnşallah tekrar gittiğinde görürsün mucizeni.

Kızlar Bakın bu da alttan ultrasondaki hali sanki iki + nın ortasında hafif bir şey görünüyor Ben Böyle görüyorum Doktor da yolk kesesine benzer bir doku görüyorum demişti

Cok gecmis olsun insallah bir daha olmaz son olur...

Ah canim ya... inan ki 8. Haftada bebek ve kalp duyulma bile olabiliyor... biliyorum cok zor biliyorum asiri stresli... belki soyle bir sey yapabilirsin.. birkac gun sonra baska bi doktora sifirdan gidebilirsin icin rahatlasin en azindan gelismeyi gormek adina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…