- 12 Mart 2019
- 16.354
- 35.843
- 598
Bakalim canim beklicem 8. Haftaya kadar hersey nasip.Ah canim ya... inan ki 8. Haftada bebek ve kalp duyulma bile olabiliyor... biliyorum cok zor biliyorum asiri stresli... belki soyle bir sey yapabilirsin.. birkac gun sonra baska bi doktora sifirdan gidebilirsin icin rahatlasin en azindan gelismeyi gormek adina.
Amin canım Çok sağ ol her şeye hazırım artık@Yasnaz endişeli bir süreç. Allahım yardımcın olsun.
yerleşmedir canım. bende yaşadım bugün işte.Az önce avuç içi kadar pembe akıntı geldi ? Korktum yarın hastaneye gideceğim ne demek bu sizce?
Bende cok korkuyorum bursda yazılanları okudukça bide boş kese falsn mı allah korusunBeklemek çok zor, günler geçmiyor ben ekranda gördüm çok şükür ama bide duysaydım. Sürekli acaba iyimi herşey yolundamı diye aklıma geliyor.
Olabiliyo canim bak benim basima gelenlere ne olcagi belli degil 2 hafta hic bisey bilmeden beklicem embriyoyu gorebilcekmiyim diyeBende cok korkuyorum bursda yazılanları okudukça bide boş kese falsn mı allah korusun
Görürüz inşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda Rabbim sevinçlerimizi boşa cıkarmasın inşallahOlabiliyo canim bak benim basima gelenlere ne olcagi belli degil 2 hafta hic bisey bilmeden beklicem embriyoyu gorebilcekmiyim diye
Amin canim amiin cumlemizin ❤Görürüz inşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda Rabbim sevinçlerimizi boşa cıkarmasın inşallah
Sağol canım benimCanım böyle şeylerden bişey olmaz rahat ol
Neden bu kadar umutsuzsunInsallah canim cok sagol
Tüp bebekte embriyo neden görülmez aklım almıyorKızlar günaydın Hiç iyi haberlerle gelmedim yani benim için çok kötüMuayene oldum kese boyutu 14 kese gayet iyi buyumus dedi ama yine içeride embriyo göremedik Şu an 6 haftalık sın dedi Normalde görmemiz gerekirdi alttan da baktı ama yok yolk kesesine benzer bir doku görüyorum ama o da çok küçük dedi böyle durumlarda 8 haftaya kadar bekliyoruz dedi ne yapacağımı şaşırdım yani benim gibi olup embriyo gören var mı bakın ultrason resmini de koyuyorumEki Görüntüle 2608372
Kuzum geç gördüm ama ben en son 19 martta gittiğimde 11 mm di kese ve yolk kesesi ile embriyo bariz gözükmüştü. Kese boyutuna göre 5hafta 2 gün demişti ama adet tarihime göre 6 hafta 2 gün falandı. Belki daha erkendir bilemedim. En azından ince de olsa yolk kesesi bir hare gibi görünmeliydi sankiKızlar günaydın Hiç iyi haberlerle gelmedim yani benim için çok kötüMuayene oldum kese boyutu 14 kese gayet iyi buyumus dedi ama yine içeride embriyo göremedik Şu an 6 haftalık sın dedi Normalde görmemiz gerekirdi alttan da baktı ama yok yolk kesesine benzer bir doku görüyorum ama o da çok küçük dedi böyle durumlarda 8 haftaya kadar bekliyoruz dedi ne yapacağımı şaşırdım yani benim gibi olup embriyo gören var mı bakın ultrason resmini de koyuyorumEki Görüntüle 2608372
Cunku hic boyle bisey yasayan okumadim yani tup bebekteNeden bu kadar umutsuzsun
Bir de araştırmalara göre tüp bebekte boş kese olması çok düşük bir ihtimalmışTüp bebekte embriyo neden görülmez aklım almıyor
Evet canım ben de tam senin düşündüğünü düşünüyorum işte Ama Doktor da yolk kesesine benzer bir doku görüyorum çok küçük dedi gerçekten ultrason resmini yakınlaştırınca biz de gördük ama çok küçük yani bu kadar küçük olması bile çok şaşırtıcı benim kese 14 mm büyümesi çok güzel dedi kesenin çevresi çok güzel dedi ama embriyo net olarak göremedik malesefKuzum geç gördüm ama ben en son 19 martta gittiğimde 11 mm di kese ve yolk kesesi ile embriyo bariz gözükmüştü. Kese boyutuna göre 5hafta 2 gün demişti ama adet tarihime göre 6 hafta 2 gün falandı. Belki daha erkendir bilemedim. En azından ince de olsa yolk kesesi bir hare gibi görünmeliydi sanki
Yani mantıklı olan o zaten sonuçta embriyoyu koyuyor boş kese olması çok saçma ki embriyonun kalitesi neydi bence 2 hafta sonra hayırlı haber alacaksın gittiğin tüp bebek doktoru olmadığı için bilememiş bence ya da her şeyin kötüsünü söyleyen doktorlardanBir de araştırmalara göre tüp bebekte boş kese olması çok düşük bir ihtimalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?