Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Bakalim canim beklicem 8. Haftaya kadar hersey nasip.

Az önce avuç içi kadar pembe akıntı geldi ? Korktum yarın hastaneye gideceğim ne demek bu sizce?

Bugün tam 6+0 olduk transfer tarihim 29 Şubat ve üçüncü gün embriyosuydu öylr oluncs duyulmaması nırmal kalp atısının diye kendime moral veriyorum inşallah ikizlerimin ikiside benimle kalır cok dua ediyorum kalp atışlarını duyacağım günü bekliyorum baska bi doktora gitsem mi bi kaö gün sonra dedim ama bi ilçede yasıyorum devlet hastanesindeki doktorlar var onlarda cok ilgili değil giderim kötü bişey söylerler moralim bozulur diye korkuyorum en iyisi doktorumun verdiği tarihi beklemek

Tüp bebekte embriyo neden görülmez aklım almıyor

Kuzum geç gördüm ama ben en son 19 martta gittiğimde 11 mm di kese ve yolk kesesi ile embriyo bariz gözükmüştü. Kese boyutuna göre 5hafta 2 gün demişti ama adet tarihime göre 6 hafta 2 gün falandı. Belki daha erkendir bilemedim. En azından ince de olsa yolk kesesi bir hare gibi görünmeliydi sanki

Her şey çok güzel olacak Hepimiz çok mutlu ve güzel haberler alacağız buna canı gönülden inanıyorum Bende Perşembe günü kalp atışı için gideceğim dualarınızı bekliyorum

Evet canım ben de tam senin düşündüğünü düşünüyorum işte Ama Doktor da yolk kesesine benzer bir doku görüyorum çok küçük dedi gerçekten ultrason resmini yakınlaştırınca biz de gördük ama çok küçük yani bu kadar küçük olması bile çok şaşırtıcı benim kese 14 mm büyümesi çok güzel dedi kesenin çevresi çok güzel dedi ama embriyo net olarak göremedik malesef

Bir de araştırmalara göre tüp bebekte boş kese olması çok düşük bir ihtimalmış
Yani mantıklı olan o zaten sonuçta embriyoyu koyuyor boş kese olması çok saçma ki embriyonun kalitesi neydi bence 2 hafta sonra hayırlı haber alacaksın gittiğin tüp bebek doktoru olmadığı için bilememiş bence ya da her şeyin kötüsünü söyleyen doktorlardan

Kızlar ben çok üşüyorum bütün gün battaniyeye altında kalmak istiyorum kan değerlerim normal neden böyle oluyorum benim gibi üşüyen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…