Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Gittim acile ordan da kadın dogumcuya geçtim muayene etti bi kan var ama sıkıntılı değil düşük riskin var tabi dedi. Dikkatli ol dua et dedi.
Hem sıkıntılı değil hem de düşük riski aynı cümle de çok ilginç devlet hastanesine mi gittin doktor genç miydi bu acilde ki doktorlara güvenmiyorum

Yok canım gittiğim Doktor da tüp bebek doktoru tüp bebek yapan hastanelerden birisi Yani çevremde orada yapıp olumlu sonuç alan çok insan var Doktor hiç olumsuz bir şey söylemedi 2 hafta sonra görürüz falan dedi Ben gebelik dokusu görüyorum dedi ama işte net bir şekilde göremeyince umutsuz oluyoruz.
embriyo kalitesi 3bb yanlis hatirlamiyosam gayet guzel gebelik olusturabilcek bi embriyo demislerdi cözdurdügumuzde gelismeye devam ediyo demislerdi ilk transferimdeki embriyoda 4bc di o daha iyimis demislerdi hatta ama o hic tutmamisti ama bu tuttu

Hem sıkıntılı değil hem de düşük riski aynı cümle de çok ilginç devlet hastanesine mi gittin doktor genç miydi bu acilde ki doktorlara güvenmiyorum
Düşük riski kader gibi oldu anlamadim ikizler diye mi böyle diyorlar . Ben de anlamıyorum ki. Yok genç değildi hatta bi 10 15 dk oturup sohbet bile ettik . Yukarı doğumhane ye çıktım saat malum.

Kızlar benim de akşamdan beri kanamam var. Kahverengiyle başladı şuan normal açık renk kanama 2-3 gün önce de olmuştu koşa sürüp bitmişti şimdiki hala devam ediyor 6-7saattir az az. Allahım hayırlısını ver ya Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandır. Umutlarımızı,hayallerimizi yarım bırakma Allah’ım.

doktorun ilave bir ilaç falan verdi mi canım? benim şu an çok azaldı su gibi kahverengi akıntı geliyor sadece. inşallah böylr son bulur. sürekli taze kan gelmiyorsa korkma Allahın izniyle atlatacağız bugünleri

Bazen gelişme geriden gelebiliyo ama sonradan toparlıyomuş 1 hafta ileri ya da geri. Belki öyle Bi şeydir kuzum insallah öyledir, kuzun sana küçük bir saka yapmıştır insallah canı gönülden dua edicem

Günaydın kızlar. İnşallah herkes en kısa zamanda kalp atışlarını duyup rahat bir nefes alır, dualarım sizinle.
Ben size bir şey soracağım yine. elika diye bir gebelik programı yüklemiştim. 1. Trimester (ilk 12 hafta) yapılması gereken testler. Özellikle 5-8 hafta arası diyor. (Ayrıca her kontrolde tansiyon ve kilo takibi yapılmalıymış) Siz aşağıdaki testlerden bahsettiler mi? Bazılarını hiç duymadım bile. Bana sadece toxoplasma yapıldı.
Açlık kan şekeri
TSH
Hemogram
Tam idrar tahlili/ İdrar kürü
Rubella IGG-IGM
Toxoplasma
Cytomegalovirus
Hepatit B-C
HIV
VDRL
Indirekt Coombs

evet bunlar yapılması gerekli testler. ama doktorum bana şu an hastane gibi ortamlara girip risk alınmaması istendiğinden erteliyoruz dedi. tanaiyon ve kilo takibibe biz başladık zaten. her gittiğimde tansiyon ölçülüyor. ve benim tansiyonum maalesef doktorda hep 14.evde 12-13 inşalşah ilerde sıkıntı açmaz başıma

Bu testlerin hepsi transferden önce yapıldı bende o yüzden tekrar istemedi canım. Tansiyon kilo takibi yapılıyor bende de

Sagliķ ocagina gebelik kaydi yaptirdinda hepsine bakiyorlar ama koronadan dolayi gitmeyin saglik ocagina.
Tsh degerleri de onemli
Ben bakilabilecek herseye baktirmistim saglik ocagindan

Bende bu testler tedavi sürecinden önce yapıldı.

Hiçbir sıkıntı yok sonradan görebilirsiniz.Keseniz biraz küçük görünüyor ama muhtemelen 1 hafta sonra kesede gelişecektir bebekte görülecektir.İçinizi ferah tutun lütfen.Ama bu haftyı güzel değerlendirin bence..Bebek vardır belki ancak çok küçüktür.Bana dr um bebeğin gelişimi için somon balığı önerdi haftada 1-2 tüket dedi.
Bu haftayo güzel değerlendirin bence Somon...Avakado..Ceviz..

Alla alla bana kimse bir şey demedi yaw, araştırmasam Allaha emanet gidiyomuşum valla. Acaba 11.hafta genetik test yaptırıcam diye mi istemediler bunları anlamadım ki.

Tesekkur ederim ❤

Kızlar kan sulandırıcıyı ne zaman kesecek doktorunuz belli mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…