Genetik test 12. Haftada çağırdı benim doktordaNormalde embriyolara baktıracaktım ama 17 tane embriyo olunca çok pahalıya geliyordu genetik test. Doktorum 11. hafta yapılıyor dedi. Tüm genetik kusurlar için yapılıyor.
Nifty mi acaba? Ben ilk bebegimde 4lu tarama biraz riskli cikinca yaptirmistimNormalde embriyolara baktıracaktım ama 17 tane embriyo olunca çok pahalıya geliyordu genetik test. Doktorum 11. hafta yapılıyor dedi. Tüm genetik kusurlar için yapılıyor.
İkili tarama mi acaba onu mu demek istediNormalde embriyolara baktıracaktım ama 17 tane embriyo olunca çok pahalıya geliyordu genetik test. Doktorum 11. hafta yapılıyor dedi. Tüm genetik kusurlar için yapılıyor.
Şimdi ikili iyi çıkarsa üçlü istenmiyor dimi risk olursa 4lu yapılıyormus diye okudum. Şükür sağlıcakla gelmiş ama bebişinNifty mi acaba? Ben ilk bebegimde 4lu tarama biraz riskli cikinca yaptirmistim
Evet.Nifty mi acaba? Ben ilk bebegimde 4lu tarama biraz riskli cikinca yaptirmistim
Crl üç gün eksik üç gün fazla gösterebilir o zaman sıkıntı yok demek. Son adet tarihine göre geri kalmış ama çok değil canım bence sonradan toparlanır dediler bazıları kalp atışı alınmazdi Bi problem olsa korkma bnce hiçKızlar benim bu hamilelik haftasında iyice kafam karıştı. Son adet tarihim 1 şubat ve ona göre 7 hafta 4 gün hamileyim. Transfer tarihim 17 şubat ve 5.gün embriyosu burdan baz alırsam 7 hafta 2 gün oluyo ama ultrasonda bugün crl ye bakıldı 2 mm cıktı bebek, kese gayet düzgün gelişme iyi dedi doktorum ama 5 hafta 5 gün gözüküyor. 3-4 gün sapma olabilirmiş bu crl ölçümünde ama arada 10 gün fark var, kafam karıştıben yine ultrasonu baz alıyorum şuan da gelişme sıkıntısı yoktur değilmi?
Kalp atışını da gördük sıkıntı yok dedi ama
Kalp atışını göreli 1 hafta oluyor cok şükür onda sıkıntı yok kese şekli de düzgün dedi de benim kafam karışmıştı. Cok tesekkür ederiöCrl üç gün eksik üç gün fazla gösterebilir o zaman sıkıntı yok demek. Son adet tarihine göre geri kalmış ama çok değil canım bence sonradan toparlanır dediler bazıları kalp atışı alınmazdi Bi problem olsa korkma bnce hiç
Benden de istemediler ,kendim yaptirdim cnmAlla alla bana kimse bir şey demedi yaw, araştırmasam Allaha emanet gidiyomuşum valla. Acaba 11.hafta genetik test yaptırıcam diye mi istemediler bunları anlamadım ki.
Benim adet 28 ocak,transfer 14 subat suan bebeklerden biri 17 mmKızlar benim bu hamilelik haftasında iyice kafam karıştı. Son adet tarihim 1 şubat ve ona göre 7 hafta 4 gün hamileyim. Transfer tarihim 17 şubat ve 5.gün embriyosu burdan baz alırsam 7 hafta 2 gün oluyo ama ultrasonda bugün crl ye bakıldı 2 mm cıktı bebek, kese gayet düzgün gelişme iyi dedi doktorum ama 5 hafta 5 gün gözüküyor. 3-4 gün sapma olabilirmiş bu crl ölçümünde ama arada 10 gün fark var, kafam karıştıben yine ultrasonu baz alıyorum şuan da gelişme sıkıntısı yoktur değilmi?
Kalp atışını da gördük sıkıntı yok dedi ama
Diğer bebek kaç mm canımBenim adet 28 ocak,transfer 14 subat suan bebeklerden biri 17 mm
Gec tutunma olabilir sizin
Ben ilk kan testini 24 subatta yaptırmıştım 20 cıkmıştı sonra düzenli arttı ama cok anlayamadım ben deBenim adet 28 ocak,transfer 14 subat suan bebeklerden biri 17 mm
Gec tutunma olabilir sizin
Digeri de 16,5 mmDiğer bebek kaç mm canım
24 subatta ilk test sonucum 736 idi ,sizin gec tutunma olmus .Ben ilk kan testini 24 subatta yaptırmıştım 20 cıkmıştı sonra düzenli arttı ama cok anlayamadım ben debelki de dediğiniz gibi oldu
Benim biri kesede olmuşken diğerinde sadece yolk sac vardı yarın gideceğim bakalım kaç olmuşlar aradaki fark nasıl merak ediyorımDigeri de 16,5 mm
Vajinal mi bakildi?Benim biri kesede olmuşken diğerinde sadece yolk sac vardı yarın gideceğim bakalım kaç olmuşlar aradaki fark nasıl merak ediyorım
Çok tesekkür ederim, değerlere bakılırsa öyle gibi24 subatta ilk test sonucum 736 idi ,sizin gec tutunma olmus .
Bol su icin beslenmenize dikkat edin cabuk toparlanir buyur.
Benim bi arkadaşım hamile şuan normal yolla 6+2de dr gitmiş alttan baktığı halde kese vae bebek yok haftaya gel demiş 7+3te bebeğide keseyide görmüş doktorBakalim canim beklicem 8. Haftaya kadar hersey nasip.
Benim doktorum 2li de 4lu de yapiyor. 3lu tarama kullanilan bir metot degil. Kizim 4 yasinda. O donem ysadigim stresten sonra 2. Cocugumda asla test yaptirmam demistim. Amaa.. su an yine diyorum yaptirirm testlerimin hepsiniŞimdi ikili iyi çıkarsa üçlü istenmiyor dimi risk olursa 4lu yapılıyormus diye okudum. Şükür sağlıcakla gelmiş ama bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?