- 5 Mart 2020
- 77
- 42
- 3
- 31
Transfer gününden 15 gün öncesi olarak hesaplanıyo o şekilde hesaplayın bana öyle söylendi keseyi gördük günüyle uyumlu bebeği kalp atışı göremedik cuma günü gideceğiz inşaallahKızlar benim bu hamilelik haftasında iyice kafam karıştı. Son adet tarihim 1 şubat ve ona göre 7 hafta 4 gün hamileyim. Transfer tarihim 17 şubat ve 5.gün embriyosu burdan baz alırsam 7 hafta 2 gün oluyo ama ultrasonda bugün crl ye bakıldı 2 mm cıktı bebek, kese gayet düzgün gelişme iyi dedi doktorum ama 5 hafta 5 gün gözüküyor. 3-4 gün sapma olabilirmiş bu crl ölçümünde ama arada 10 gün fark var, kafam karıştıben yine ultrasonu baz alıyorum şuan da gelişme sıkıntısı yoktur değilmi?
Kalp atışını da gördük sıkıntı yok dedi ama
Transfer gününden 15 gün öncesi olarak hesaplarsam 7 hafta 2 gün oluyo, yine uyumlu olmuyo 1 hafta oynuyo. Ama kalp atışını da bebeği de gördüm o anlamda sıkıntı yok.Transfer gününden 15 gün öncesi olarak hesaplanıyo o şekilde hesaplayın bana öyle söylendi keseyi gördük günüyle uyumlu bebeği kalp atışı göremedik cuma günü gideceğiz inşaallah
Insallah benimde oyle olur canim ama bu tup bebek ya onun belki gec dollenme filan olmustur Biz de öyle bir durum var mı hiç bilmiyorumBenim bi arkadaşım hamile şuan normal yolla 6+2de dr gitmiş alttan baktığı halde kese vae bebek yok haftaya gel demiş 7+3te bebeğide keseyide görmüş doktor
Insallah benimde oyle olur canim ama bu tup bebek ya onun belki gec dollenme filan olmustur Biz de öyle bir durum var mı hiç bilmiyorum
Transfer gününden 15 gün öncesi olarak hesaplarsam 7 hafta 2 gün oluyo, yine uyumlu olmuyo 1 hafta oynuyo. Ama kalp atışını da bebeği de gördüm o anlamda sıkıntı yok.
İnşallah görürsün canım Allah yardımcımız olsun hepimizinBende ilk çocuğumda baktım ult. Resimine 6+2de görmüşüz bebeği şuan bende kafama takıyorum 5+3te göremedik cuma günü görürüz inşaallah
Bizde de olabiliyomuş kuzum, geç tutunma olabiliyomuşInsallah benimde oyle olur canim ama bu tup bebek ya onun belki gec dollenme filan olmustur Biz de öyle bir durum var mı hiç bilmiyorum
İlk bebeğimde iki transfer vardı iki kese vardı birinde bebek vardı birinde yoktu taaa ki brbek 5 aylık oldu kese o zaman büyümeyi bıraktı gözükmedi artıkInsallah benimde oyle olur canim ama bu tup bebek ya onun belki gec dollenme filan olmustur Biz de öyle bir durum var mı hiç bilmiyorum
Yok canım bugün doktora gideceğim tüp bebek doktorum harici başka bir doktora gideceğim. Normalde devam edeceğim doktorum budoktorun ilave bir ilaç falan verdi mi canım? benim şu an çok azaldı su gibi kahverengi akıntı geliyor sadece. inşallah böylr son bulur. sürekli taze kan gelmiyorsa korkma Allahın izniyle atlatacağız bugünleri
Ay insallah yaBizde de olabiliyomuş kuzum, geç tutunma olabiliyomuş
Olabiliyo demekki yaşayip gorucez canmİlk bebeğimde iki transfer vardı iki kese vardı birinde bebek vardı birinde yoktu taaa ki brbek 5 aylık oldu kese o zaman büyümeyi bıraktı gözükmedi artık
ne yaptın ne dedi doktorYok canım bugün doktora gideceğim tüp bebek doktorum harici başka bir doktora gideceğim. Normalde devam edeceğim doktorum bu
Allah korusun canım dur bakalım iyi düşün ki iyi olsun inşallah.Bende cok korkuyorum bursda yazılanları okudukça bide boş kese falsn mı allah korusun
5+4 ya da 5+5 di gittiğimde vajinal baktı.emnbriyo olan da kalp atışına bakmadı daha çok erken sağlıklı bilgi vermez dedi.diğeri sonradan oluşan kese onda embriyo yoktu zaten sadece yolk sac vardı.hatta bugün 7+1 de gideceğim 6+4 te gelsem salgın artmadan dedim Ona da Erken dedi benim doktor iyice büyümeden bakmıyorVajinal mi bakildi?
Ben 6haftalikken gittigimde vajinal bakildi kalp atimi baslamisti ikisinde de
S3nin kac haftalikti kontrolde ve vajinal mi bakdi
Benim de sağ tarafta bıçak saplanır gibi ağrım oluyor bazen canım eskiden daha çoktu şimdi sayıca azaldı ama olduğunda baya şiddetli oluyorGünaydın kızlar, benim sağ kasık tarafında yatarken sağa sola dönerken çok şiddetli bir ağrı oluyor. Sanki bir şey kopuyor gibi. Normal dururken yürürken falan bir şey yok. Özellikle gece dönerken saplanıyor bu ağrı. Size de oluyor mu?
Neden oluyor acaba, doktoruna hiç sordun mu? Her gittiğimde sorayım diyorum, unutuyorumBenim de sağ tarafta bıçak saplanır gibi ağrım oluyor bazen canım eskiden daha çoktu şimdi sayıca azaldı ama olduğunda baya şiddetli oluyor
Benimde oluyo transfer zamanı daha çok oluyodu artık git gide azaldı bazen oluyo oluncada dediğin gibi keskin oluyoGünaydın kızlar, benim sağ kasık tarafında yatarken sağa sola dönerken çok şiddetli bir ağrı oluyor. Sanki bir şey kopuyor gibi. Normal dururken yürürken falan bir şey yok. Özellikle gece dönerken saplanıyor bu ağrı. Size de oluyor mu?
Daha kucukmus gorunmemesi normal cnm.bugun buyumus gorursun ,iyi haberler duyarsin bence5+4 ya da 5+5 di gittiğimde vajinal baktı.emnbriyo olan da kalp atışına bakmadı daha çok erken sağlıklı bilgi vermez dedi.diğeri sonradan oluşan kese onda embriyo yoktu zaten sadece yolk sac vardı.hatta bugün 7+1 de gideceğim 6+4 te gelsem salgın artmadan dedim Ona da Erken dedi benim doktor iyice büyümeden bakmıyor
Çok gerildim salgın varken gitmeye bna kalsa gitmeyeceğim de gel diyor temizliyorlarmış iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?