Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Transfer gününden 15 gün öncesi olarak hesaplanıyo o şekilde hesaplayın bana öyle söylendi keseyi gördük günüyle uyumlu bebeği kalp atışı göremedik cuma günü gideceğiz inşaallah

Transfer gününden 15 gün öncesi olarak hesaplanıyo o şekilde hesaplayın bana öyle söylendi keseyi gördük günüyle uyumlu bebeği kalp atışı göremedik cuma günü gideceğiz inşaallah
Transfer gününden 15 gün öncesi olarak hesaplarsam 7 hafta 2 gün oluyo, yine uyumlu olmuyo 1 hafta oynuyo. Ama kalp atışını da bebeği de gördüm o anlamda sıkıntı yok.

Bende ilk çocuğumda baktım ult. Resimine 6+2de görmüşüz bebeği şuan bende kafama takıyorum 5+3te göremedik cuma günü görürüz inşaallah
Insallah benimde oyle olur canim ama bu tup bebek ya onun belki gec dollenme filan olmustur Biz de öyle bir durum var mı hiç bilmiyorum

Insallah benimde oyle olur canim ama bu tup bebek ya onun belki gec dollenme filan olmustur Biz de öyle bir durum var mı hiç bilmiyorum
İlk bebeğimde iki transfer vardı iki kese vardı birinde bebek vardı birinde yoktu taaa ki brbek 5 aylık oldu kese o zaman büyümeyi bıraktı gözükmedi artık

Yok canım bugün doktora gideceğim tüp bebek doktorum harici başka bir doktora gideceğim. Normalde devam edeceğim doktorum bu

Vajinal mi bakildi?
Ben 6haftalikken gittigimde vajinal bakildi kalp atimi baslamisti ikisinde de
S3nin kac haftalikti kontrolde ve vajinal mi bakdi
5+4 ya da 5+5 di gittiğimde vajinal baktı.emnbriyo olan da kalp atışına bakmadı daha çok erken sağlıklı bilgi vermez dedi.diğeri sonradan oluşan kese onda embriyo yoktu zaten sadece yolk sac vardı.hatta bugün 7+1 de gideceğim 6+4 te gelsem salgın artmadan dedim Ona da Erken dedi benim doktor iyice büyümeden bakmıyor
Çok gerildim salgın varken gitmeye bna kalsa gitmeyeceğim de gel diyor temizliyorlarmış iyice

Günaydın kızlar, benim sağ kasık tarafında yatarken sağa sola dönerken çok şiddetli bir ağrı oluyor. Sanki bir şey kopuyor gibi. Normal dururken yürürken falan bir şey yok. Özellikle gece dönerken saplanıyor bu ağrı. Size de oluyor mu?

Benim de sağ tarafta bıçak saplanır gibi ağrım oluyor bazen canım eskiden daha çoktu şimdi sayıca azaldı ama olduğunda baya şiddetli oluyor

Benimde oluyo transfer zamanı daha çok oluyodu artık git gide azaldı bazen oluyo oluncada dediğin gibi keskin oluyo

Daha kucukmus gorunmemesi normal cnm.bugun buyumus gorursun ,iyi haberler duyarsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…