Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

ne yaptın ne dedi doktor
Canım 3 kese de sağlıkla devam ediyor kalp atışlarını dinledik. 3.sü için kesinlikle redüksiyon olacak ancak yarım rahmimin ikizi de kaldıramayacağını söyledi perinatolojiye yönlendirdi haftaya perinatolojiye gideceğim. Allah biliyor ya kendiliğinden 3.kese kaybolsun istedim ama daha geriden gelişimi ama yine de az da olsa kalp atışı duyuluyor. Allahım hayırlısını versin

amin cnm. zor süreç ama su akar yoluna girer

Insallah iki tane ile devam etmende sikinti olmaz cnm.Hakkinda hayrisi olsun

Hayırlısı olsun canım doktorlar ben diyorsa uygula bence kısmet böyleymiş keşke kendiliğinden gerileseydi ama diğelrrrinin de riski olacak çok bu sefer

Yok canim ayni ne leke var ne bi belirti sen nasilsin yarinmi gidiceksin
Ben dün gittim canım muayene oldum çok hafif yolk kesesi vardı . Hoca daha erken dedi. 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi. Yani düşündüm de seninle aramda 6 gün var. Bak daha kalp atışı için bile uzun zaman verdi. Stres yapacağın hiç bişey yok. Haftaya sende kalp atışı olacak inşallah

Yaa gercektenmi belkide bende duyarim cem beye mesaj attim 8. Haftada embriyo gorunurmu yoksa bos gebelikmi dedik görünebilir yazdı

Yaa gercektenmi belkide bende duyarim cem beye mesaj attim 8. Haftada embriyo gorunurmu yoksa bos gebelikmi dedik görünebilir yazdı
Canım senin ultrason görüntünde yolk kesesi var gibi . O kesenin ucu zaten Embriyo. Eğer embriyo yoksa o yapı neden orda olsun ki. Stres yapma hiç. Ben orda olduğuna inanıyorum

Bende de sağ tarafta oluyordu o batma ağrı vs. Doktorum gaz sancısıdır dedi ne yapayım dedim yapacak birşey yok sol tarafına yat karnını sıvazla dedi yaa. Birde 4-8_12.haftalarda regl sancısı gibi ağrı olmasında normalmiş

Benim tek sorunum amh düşüklüğüydü aslında yaş ve kronik hastalıklarım da olunca tek bebek şansım vardı çok dua ettim iki yumurta olur ikiz olur diye ama nasip bir tane bulundu... Senin süreç da çok zordur eminim Allahım hayırlısını versin umarım ikizi kaldırır bedenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…