Yok canim ayni ne leke var ne bi belirti sen nasilsin yarinmi gidiceksin@Yasnaz naptın canım var mı bir değişiklik durumunda ? Lekelenme falan oluyor mu .
Canım 3 kese de sağlıkla devam ediyor kalp atışlarını dinledik. 3.sü için kesinlikle redüksiyon olacak ancak yarım rahmimin ikizi de kaldıramayacağını söyledi perinatolojiye yönlendirdi haftaya perinatolojiye gideceğim. Allah biliyor ya kendiliğinden 3.kese kaybolsun istedim ama daha geriden gelişimi ama yine de az da olsa kalp atışı duyuluyor. Allahım hayırlısını versinne yaptın ne dedi doktor
amin cnm. zor süreç ama su akar yoluna girerCanım 3 kese de sağlıkla devam ediyor kalp atışlarını dinledik. 3.sü için kesinlikle redüksiyon olacak ancak yarım rahmimin ikizi de kaldıramayacağını söyledi perinatolojiye yönlendirdi haftaya perinatolojiye gideceğim. Allah biliyor ya kendiliğinden 3.kese kaybolsun istedim ama daha geriden gelişimi ama yine de az da olsa kalp atışı duyuluyor. Allahım hayırlısını versin
Insallah iki tane ile devam etmende sikinti olmaz cnm.Hakkinda hayrisi olsunCanım 3 kese de sağlıkla devam ediyor kalp atışlarını dinledik. 3.sü için kesinlikle redüksiyon olacak ancak yarım rahmimin ikizi de kaldıramayacağını söyledi perinatolojiye yönlendirdi haftaya perinatolojiye gideceğim. Allah biliyor ya kendiliğinden 3.kese kaybolsun istedim ama daha geriden gelişimi ama yine de az da olsa kalp atışı duyuluyor. Allahım hayırlısını versin
Gördüm çok şükür kalpleriniDaha kucukmus gorunmemesi normal cnm.bugun buyumus gorursun ,iyi haberler duyarsin bence
Canım 3 kese de sağlıkla devam ediyor kalp atışlarını dinledik. 3.sü için kesinlikle redüksiyon olacak ancak yarım rahmimin ikizi de kaldıramayacağını söyledi perinatolojiye yönlendirdi haftaya perinatolojiye gideceğim. Allah biliyor ya kendiliğinden 3.kese kaybolsun istedim ama daha geriden gelişimi ama yine de az da olsa kalp atışı duyuluyor. Allahım hayırlısını versin
Buyumusler mi?Kızlar çok çabuk nefes nefese kalıyorum özellikle ikiz bekleyenler sizlerde de Var mı kalp doktoruna da gidemiyorum evhamlandım
Evet canım uyumlu çıktılar kalpleri de atıyor şükürBuyumusler mi?
Ben de oyle bir belirti yok cnm
Ben dün gittim canım muayene oldum çok hafif yolk kesesi vardı . Hoca daha erken dedi. 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi. Yani düşündüm de seninle aramda 6 gün var. Bak daha kalp atışı için bile uzun zaman verdi. Stres yapacağın hiç bişey yok. Haftaya sende kalp atışı olacak inşallahYok canim ayni ne leke var ne bi belirti sen nasilsin yarinmi gidiceksin
SuperEvet canım uyumlu çıktılar kalpleri de atıyor şükür
Yaa gercektenmi belkide bende duyarimBen dün gittim canım muayene oldum çok hafif yolk kesesi vardı . Hoca daha erken dedi. 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi. Yani düşündüm de seninle aramda 6 gün var. Bak daha kalp atışı için bile uzun zaman verdi. Stres yapacağın hiç bişey yok. Haftaya sende kalp atışı olacak inşallah
Canım senin ultrason görüntünde yolk kesesi var gibi . O kesenin ucu zaten Embriyo. Eğer embriyo yoksa o yapı neden orda olsun ki. Stres yapma hiç. Ben orda olduğuna inanıyorumYaa gercektenmi belkide bende duyarimcem beye mesaj attim 8. Haftada embriyo gorunurmu yoksa bos gebelikmi dedik görünebilir yazdı
Cok sagol canim benim insallah dedigin gibidirCanım senin ultrason görüntünde yolk kesesi var gibi . O kesenin ucu zaten Embriyo. Eğer embriyo yoksa o yapı neden orda olsun ki. Stres yapma hiç. Ben orda olduğuna inanıyorum
Bende de sağ tarafta oluyordu o batma ağrı vs. Doktorum gaz sancısıdır dediGünaydın kızlar, benim sağ kasık tarafında yatarken sağa sola dönerken çok şiddetli bir ağrı oluyor. Sanki bir şey kopuyor gibi. Normal dururken yürürken falan bir şey yok. Özellikle gece dönerken saplanıyor bu ağrı. Size de oluyor mu?
Benim tek sorunum amh düşüklüğüydü aslında yaş ve kronik hastalıklarım da olunca tek bebek şansım vardı çok dua ettim iki yumurta olur ikiz olur diye ama nasip bir tane bulundu... Senin süreç da çok zordur eminim Allahım hayırlısını versin umarım ikizi kaldırır bedeninCanım 3 kese de sağlıkla devam ediyor kalp atışlarını dinledik. 3.sü için kesinlikle redüksiyon olacak ancak yarım rahmimin ikizi de kaldıramayacağını söyledi perinatolojiye yönlendirdi haftaya perinatolojiye gideceğim. Allah biliyor ya kendiliğinden 3.kese kaybolsun istedim ama daha geriden gelişimi ama yine de az da olsa kalp atışı duyuluyor. Allahım hayırlısını versin
Benim tek ama ben de nefes nefese kalıyorum. Normal diye düşündümKızlar çok çabuk nefes nefese kalıyorum özellikle ikiz bekleyenler sizlerde de Var mı kalp doktoruna da gidemiyorum evhamlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?