Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kızlar karnı şişen var mı ya? Benim karnım epey şişti. Normal mi ya, daha çok erken biliyorum. Sancılar girip duruyor. Bir de göğüs şişliğinden uyuyamıyorum artık, sağa sola dönemiyorum yatarken. Kocaman oldular. Bu böyle mi devam edecek acaba

ilaçlar bitene kadar böyle. ilaçlardan sonra normale dönüyor

Kızlar bugün doktora gittik kalp atışını gördük Doktor 1 hafta daha progestron kullan sonra bırak dedi. Sizler ne zaman progestron bıraktınız ?

Bende yok canım yediklerin gaz yapıyor olabilir mi

Cok yiyor musun peki? Ben durmadan tikiniyorum ya ondan mi acaba, transferden beri 5 kilo almisim

Kızlar çok çabuk nefes nefese kalıyorum özellikle ikiz bekleyenler sizlerde de Var mı kalp doktoruna da gidemiyorum evhamlandım
Ben ikiz değlim ama biraz telefonda konuşsam bile nefes nefese kalıyorum, kalbimiz daha hızlı atıyor bu dönemde bebeklere de kam pompaladıığı için. Normal yani endişe etme

Benim de karnım suan 4 aylık gibi sanırım iğne ilaçtan sişkinliik var ilk aylarda böyle olabiliyormuş doktor videolarından izlediğiö kadarıyla.
Ya benim de aynen oyle iste. O dedigin sislikte sirtustu yatinca karnim duz oluyodu. simdi sirtustu de gitmiyor. Neyse yalniz degilmisim

Cok yiyor musun peki? Ben durmadan tikiniyorum ya ondan mi acaba, transferden beri 5 kilo almisim
Canım ben çok yemiyorum bak kilo almışsın . Çok erken ve hızlı almışsın ondan oluyor. Daha uzun yol var. Dikkat et yediklerine . Sık sık ye. Azar azar ye. Bol bol su iç.

Merhaba teste tekrar gitmedim çok üzüldüm zaten sonra çok şiddetli sancı ile regl oldum ama çok fena ağrı çektim çokta üzüldüm giremedim buraya kendimi ancak toplayabildim gerçekten çok zor allah bu yolda olan herkese sabır versin 2. Deneme de olmadı ama bi an değerlerimi ilk kez 0 üstü görünce çok ümitlenmiştim pes etmek yok ama çok canım yanıyor eşimi ağlarken gördüm bilmiyorum gerçekten duygularım karmakarışık

Allah razı olsun duaların için ben gidemedim çok üzülmüştüm giremedim buraya da ancak toplayabildim kendimi demekki kısmet değilmiş vakti varmış

Herşeyin hayırlısı inan bak şöyle düşün. İlk gebeliğim 6. Haftada düşük oldu çok yoğun kanama çektim kürtaj olmadı kendim düşürdüm ilk diye 3 ay kanama yaşadım hazıran ağustos düşün koca yaz. İkinci transferde dua ettim hep duscekse tutmasın o acı daha kötü elime geldi düşün kese. İkinci de kimyasal oldu adetle atıldı ki o daha rahat emin ol. Senin de öyle oldu demekki bir hayır var. Şimdi doktorun tedaviye daha iyi yön vericek merak etme bu sefer olacaktır...

Olup gitmesi daha kötü olmaması kötü.. imtihan işte yaşadıklarımız , ama bilmiyorum ben çok üzülüyorum ilk negatif bu böyle kimyasal şimdi 3. İçin Korkuyorum artık bende anne olmak istiyorum çok doluyum su aralar

Yalnız değilsin kuzm bende yaşadım hem erken düşük hem kimyasal. Ama bunun sonu allahın izniyle sağlıklı gebelik. Ben de en cok eşimin üzülmesinden etkilenmiştim ama acılar yaşanıyor yeniden başlanıyor. 3.denememde artık olmazsa bırakıcam diye başladım ki cok şükür oldu sana da öyle olacak ben inanıyorum beterin beteri var hep öyle düşün şanslıydık en azından kürtaj vs olmadı o daha büyük travma. İnsallah hayırlı haberler al en kısa zamanda

7.haftamız bitti bugün. kahve akıntılar su gibi. hatta sabah bir akıntı geldi resmen o kulldığım jel topaklaşmış kocaman geldi afedersiniz. salıdan beri kullanmıyorum bir de

Canım Allah sabır versin . Üzülme diyemeyeceğim. Ben de kendimi ev işine vuraral rehabilite ettim bu süreçte. Düşünmemek için bütün evi indirip tekrar yerleştirdim diyebilirim. Bunlar zor zamanlar inşallah arkasından gelen gün ışığını da göreceğiz
7.haftamız bitti bugün. kahve akıntılar su gibi. hatta sabah bir akıntı geldi resmen o kulldığım jel topaklaşmış kocaman geldi afedersiniz. salıdan beri kullanmıyorum bir de
Jeli bıraktıktan sonra benden de aynı şekilde bir topak indi. Normal sanırım

Şuan burada yazılanları yazanlar ile okuyanların tümü seni tüm kalbiyle anlıyor. Çünkü hepimiz benzer yollardan bazen de aynı hikayelerden geçtik ve geçiyoruz . Elimizden gelenin hepsini yapsakta olmayınca olmuyor. Neden sorusuna yanıt bulamıyoruz. Sadece kısmet nasip demekte içimizi soğutmuyor. Çünkü yol çok yorucu psikolojik olarak yıpranıyoruz. Tutacak bir dal bulamıyoruz. Ama şunu söyleyebilirim; evet gerçekten nasip bu iş. Bunu kabul etmek gerekiyor. Ve yine yeniden yorulmadan mücadele etmek gerekiyor. Kendinizi bırakmayacaksınız. Kural bu. Evet olmadı tamam kabul ama yine deneyeceğim allahım lütfen yardımcı ol güç ver inanıyorum yardım et diyip baştan başlayacaksın. Doktor seçimin doğru mu? Hastane klinik laboratuvar doğru mu? Bunları gözden geçir. Süreci biz iki kişi yönettik. Eşim ve ben kimseye söylemedik . Evet aileler tabiki destek olacaktır ama psikolojik olarak beni zorlar diye hiç bahsetmedim. Akşam 2 kahve yap ve Birbirinize destek vererek bu defteri tekrar açıp yola koyulun. Olacak inanıyorum tüm kalbimle inanıyorum

Kizlar tsh sonucum 3.9 cikti. Doktorum deger sinirda demis. Cok dusuk doz eutrox 25 mg baslanabilir. Dahiliye kontrol oneririm demis. Tsh icin ilac kullanan var mi?

Ben ikiz değlim ama biraz telefonda konuşsam bile nefes nefese kalıyorum, kalbimiz daha hızlı atıyor bu dönemde bebeklere de kam pompaladıığı için. Normal yani endişe etme
Evet kuzum öyleymiş ama bu kadar belirgin yaşayacağımı tahmin etmemiştim en çok telefonla konuşurken oluyor bana da malum zaten dışarı çıkamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…