ilaçlar bitene kadar böyle. ilaçlardan sonra normale dönüyorKızlar karnı şişen var mı ya? Benim karnım epey şişti. Normal mi ya, daha çok erken biliyorum. Sancılar girip duruyor. Bir de göğüs şişliğinden uyuyamıyorum artık, sağa sola dönemiyorum yatarken. Kocaman oldular. Bu böyle mi devam edecek acaba
Bende yok canım yediklerin gaz yapıyor olabilir miKızlar karnı şişen var mı ya? Benim karnım epey şişti. Normal mi ya, daha çok erken biliyorum. Sancılar girip duruyor. Bir de göğüs şişliğinden uyuyamıyorum artık, sağa sola dönemiyorum yatarken. Kocaman oldular. Bu böyle mi devam edecek acaba
Ben ikiz değlim ama biraz telefonda konuşsam bile nefes nefese kalıyorum, kalbimiz daha hızlı atıyor bu dönemde bebeklere de kam pompaladıığı için. Normal yani endişe etmeKızlar çok çabuk nefes nefese kalıyorum özellikle ikiz bekleyenler sizlerde de Var mı kalp doktoruna da gidemiyorum evhamlandım
Benim de karnım suan 4 aylık gibiCok yiyor musun peki? Ben durmadan tikiniyorum ya ondan mi acaba, transferden beri 5 kilo almisim
Ya benim de aynen oyle iste. O dedigin sislikte sirtustu yatinca karnim duz oluyodu. simdi sirtustu de gitmiyor. Neyse yalniz degilmisimBenim de karnım suan 4 aylık gibisanırım iğne ilaçtan sişkinliik var ilk aylarda böyle olabiliyormuş doktor videolarından izlediğiö kadarıyla.
Canım ben çok yemiyorum bak kilo almışsın . Çok erken ve hızlı almışsın ondan oluyor. Daha uzun yol var. Dikkat et yediklerine . Sık sık ye. Azar azar ye. Bol bol su iç.Cok yiyor musun peki? Ben durmadan tikiniyorum ya ondan mi acaba, transferden beri 5 kilo almisim
Merhaba teste tekrar gitmedim çok üzüldüm zaten sonra çok şiddetli sancı ile regl oldum ama çok fena ağrı çektimE Esin27 canım benim okudum sonucunu . Sen kendi doktoruna gidiyor musun onun yorumu nedir ? Aynı hastanede mi verdin kanı . Farklı laboratuvar Farklı sonuç verebiliyor . Eğer tüm çabalarına rağmen ki elinden geleni yaptın sonuç negatifse lütfen kendini yıpratma. Elinde şu sonuç var sen tedaviye yanıt verebiliyorsun . Tekrar deneyeceksin gerekirse guvenemediysen doktorunu değiştirirsin . Pes etmek yok
Allah razı olsun duaların içinCanım eminim ki zordur yaşadıkların ama 2 gün sonra bir daha ver ben hep mucizelere inandım Allahım nasip ederse ediyor benim tüp bebekle bile gebelik küçücük bir ihtimaldş çok şükür bu günleri gördüm şimdi hamilelik riskli diyor doktorum ama bunu da aşarım.. Umarım gönlüne göre olur herşey ve bu gece senin içinde dua edecem
Herşeyin hayırlısı inan bak şöyle düşün. İlk gebeliğim 6. Haftada düşük oldu çok yoğun kanama çektim kürtaj olmadı kendim düşürdüm ilk diye 3 ay kanama yaşadım hazıran ağustos düşün koca yaz. İkinci transferde dua ettim hep duscekse tutmasın o acı daha kötü elime geldi düşün kese. İkinci de kimyasal oldu adetle atıldı ki o daha rahat emin ol. Senin de öyle oldu demekki bir hayır var. Şimdi doktorun tedaviye daha iyi yön vericek merak etme bu sefer olacaktır...Merhaba teste tekrar gitmedim çok üzüldüm zaten sonra çok şiddetli sancı ile regl oldum ama çok fena ağrı çektimçokta üzüldüm giremedim buraya kendimi ancak toplayabildim gerçekten çok zor allah bu yolda olan herkese sabır versin 2. Deneme de olmadı ama bi an değerlerimi ilk kez 0 üstü görünce çok ümitlenmiştim pes etmek yok ama çok canım yanıyor eşimi ağlarken gördüm bilmiyorum gerçekten duygularım karmakarışık
Olup gitmesi daha kötüHerşeyin hayırlısı inan bak şöyle düşün. İlk gebeliğim 6. Haftada düşük oldu çok yoğun kanama çektim kürtaj olmadı kendim düşürdüm ilk diye 3 ay kanama yaşadım hazıran ağustos düşün koca yaz. İkinci transferde dua ettim hep duscekse tutmasın o acı daha kötü elime geldi düşün kese. İkinci de kimyasal oldu adetle atıldı ki o daha rahat emin ol. Senin de öyle oldu demekki bir hayır var. Şimdi doktorun tedaviye daha iyi yön vericek merak etme bu sefer olacaktır...
Yalnız değilsin kuzm bende yaşadım hem erken düşük hem kimyasal. Ama bunun sonu allahın izniyle sağlıklı gebelik. Ben de en cok eşimin üzülmesinden etkilenmiştim ama acılar yaşanıyor yeniden başlanıyor. 3.denememde artık olmazsa bırakıcam diye başladım ki cok şükür oldu sana da öyle olacak ben inanıyorumOlup gitmesi daha kötüolmaması kötü.. imtihan işte yaşadıklarımız , ama bilmiyorum ben çok üzülüyorum ilk negatif bu böyle kimyasal şimdi 3. İçin Korkuyorum artık bende anne olmak istiyorum çok doluyum su aralar
Canım Allah sabır versin . Üzülme diyemeyeceğim. Ben de kendimi ev işine vuraral rehabilite ettim bu süreçte. Düşünmemek için bütün evi indirip tekrar yerleştirdim diyebilirim. Bunlar zor zamanlar inşallah arkasından gelen gün ışığını da göreceğizMerhaba teste tekrar gitmedim çok üzüldüm zaten sonra çok şiddetli sancı ile regl oldum ama çok fena ağrı çektimçokta üzüldüm giremedim buraya kendimi ancak toplayabildim gerçekten çok zor allah bu yolda olan herkese sabır versin 2. Deneme de olmadı ama bi an değerlerimi ilk kez 0 üstü görünce çok ümitlenmiştim pes etmek yok ama çok canım yanıyor eşimi ağlarken gördüm bilmiyorum gerçekten duygularım karmakarışık
Jeli bıraktıktan sonra benden de aynı şekilde bir topak indi. Normal sanırım7.haftamız bitti bugün. kahve akıntılar su gibi. hatta sabah bir akıntı geldi resmen o kulldığım jel topaklaşmış kocaman geldi afedersiniz. salıdan beri kullanmıyorum bir de
Şuan burada yazılanları yazanlar ile okuyanların tümü seni tüm kalbiyle anlıyor. Çünkü hepimiz benzer yollardan bazen de aynı hikayelerden geçtik ve geçiyoruz . Elimizden gelenin hepsini yapsakta olmayınca olmuyor. Neden sorusuna yanıt bulamıyoruz. Sadece kısmet nasip demekte içimizi soğutmuyor. Çünkü yol çok yorucu psikolojik olarak yıpranıyoruz. Tutacak bir dal bulamıyoruz. Ama şunu söyleyebilirim; evet gerçekten nasip bu iş. Bunu kabul etmek gerekiyor. Ve yine yeniden yorulmadan mücadele etmek gerekiyor. Kendinizi bırakmayacaksınız. Kural bu. Evet olmadı tamam kabul ama yine deneyeceğim allahım lütfen yardımcı ol güç ver inanıyorum yardım et diyip baştan başlayacaksın. Doktor seçimin doğru mu? Hastane klinik laboratuvar doğru mu? Bunları gözden geçir. Süreci biz iki kişi yönettik. Eşim ve ben kimseye söylemedik . Evet aileler tabiki destek olacaktır ama psikolojik olarak beni zorlar diye hiç bahsetmedim. Akşam 2 kahve yap ve Birbirinize destek vererek bu defteri tekrar açıp yola koyulun. Olacak inanıyorum tüm kalbimle inanıyorumMerhaba teste tekrar gitmedim çok üzüldüm zaten sonra çok şiddetli sancı ile regl oldum ama çok fena ağrı çektimçokta üzüldüm giremedim buraya kendimi ancak toplayabildim gerçekten çok zor allah bu yolda olan herkese sabır versin 2. Deneme de olmadı ama bi an değerlerimi ilk kez 0 üstü görünce çok ümitlenmiştim pes etmek yok ama çok canım yanıyor eşimi ağlarken gördüm bilmiyorum gerçekten duygularım karmakarışık ☹
Evet kuzum öyleymiş ama bu kadar belirgin yaşayacağımı tahmin etmemiştim en çok telefonla konuşurken oluyor bana da malum zaten dışarı çıkamıyoruzBen ikiz değlim ama biraz telefonda konuşsam bile nefes nefese kalıyorum, kalbimiz daha hızlı atıyor bu dönemde bebeklere de kam pompaladıığı için. Normal yani endişe etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?