İğneyi ve hapı 9. Hafta bitince jeli 12 . Haftada dedi canım banaKızlar bugün doktora gittik kalp atışını gördükDoktor 1 hafta daha progestron kullan sonra bırak dedi. Sizler ne zaman progestron bıraktınız ?
Tsh yüksekliği bebekte zeka geriliğine yol açıyor diye biliyorum bende çok korkuyordum bu yüzden levotiron 50mg kullanıyorum ben 1.80 sabit uzun zamandır. 2.50 altı olmasi gerekiyor ama snn fazla yuksek değil hemen düşer 6 olanlar var canım risk iyi bk öğrenmissin erken.Kizlar tsh sonucum 3.9 cikti. Doktorum deger sinirda demis. Cok dusuk doz eutrox 25 mg baslanabilir. Dahiliye kontrol oneririm demis. Tsh icin ilac kullanan var mi?
Ay bunlari da kimse soylemiyor. Kendi kendime arastirarak buluyorum kan tahlili yaptiriyorum falan. Doktorlarin da kafa yandi bu donem herhalde.Tsh yüksekliği bebekte zeka geriliğine yol açıyor diye biliyorum bende çok korkuyordum bu yüzden levotiron 50mg kullanıyorum ben 1.80 sabit uzun zamandır. 2.50 altı olmasi gerekiyor ama snn fazla yuksek değil hemen düşer 6 olanlar var canım risk iyi bk öğrenmissin erken.
Canım kan sulandırıcıyı ne zaman bırakacağın belli miİğneyi ve hapı 9. Hafta bitince jeli 12 . Haftada dedi canım bana
Ben kullanıyorum canımKizlar tsh sonucum 3.9 cikti. Doktorum deger sinirda demis. Cok dusuk doz eutrox 25 mg baslanabilir. Dahiliye kontrol oneririm demis. Tsh icin ilac kullanan var mi?
Kendi kendimizin doktoru olduk zaten burada artık ama Dahiliye ye danış bence deAy bunlari da kimse soylemiyor. Kendi kendime arastirarak buluyorum kan tahlili yaptiriyorum falan. Doktorlarin da kafa yandi bu donem herhalde.
Canım ben ilk gebeligimde keseyi görünce embriyo böyle nokta gibiydi ultrasonda tek farkı benimki net belliydi bence embriyo var iki hafta çok bence 1 hafta dolsun tekrar git...Eki Görüntüle 2608499
Kızlar Bakın bu da alttan ultrasondaki hali sanki iki + nın ortasında hafif bir şey görünüyor Ben Böyle görüyorum Doktor da yolk kesesine benzer bir doku görüyorum demişti
Gidicem canim onumuzdeki hafta gecsin gidicem varsa var yoksa yok artik nasip ne diyelmCanım ben ilk gebeligimde keseyi görünce embriyo böyle nokta gibiydi ultrasonda tek farkı benimki net belliydi bence embriyo var iki hafta çok bence 1 hafta dolsun tekrar git...
İnşallah vardır Allahtan ümit kesilmez dua et moralini de bozmaGidicem canim onumuzdeki hafta gecsin gidicem varsa var yoksa yok artik nasip ne diyelm
Bozmamaya calisiyorum canim rabbimden gelicek herseye ragziyizİnşallah vardır Allahtan ümit kesilmez dua et moralini de bozma
crinone öle yapıyor. topak topak geri geliyor. biz salı kestik bu sabah kahverengi halde kocaman geldi,.Kizlar ben crinone jele gectim 2 gun once. Bugun yaptiklarim topak topak geri geliyor. Bu normal mi? Bi de regl agrisina benzer tuhaf bi agrim var. Korktum biraz
Canım uyguladıktan sonra 15 _20 dk yürü bu yürüyüşü yaparsan geri gelişler de çok azalıyor ve ilaçtan daha iyi yararlanıyorsun . Ben bazen tembellik yapıp az yürüyünce tortu gelişleri artıyor hemen anlıyorum az yürümekten olduğunuKizlar ben crinone jele gectim 2 gun once. Bugun yaptiklarim topak topak geri geliyor. Bu normal mi? Bi de regl agrisina benzer tuhaf bi agrim var. Korktum biraz
Bende de öyle, yavaş yavaş konuşmama rağmen yokuş çıkmış gibi oluyorum nefes nefese. Oturup dinleniyorum bi deEvet kuzum öyleymiş ama bu kadar belirgin yaşayacağımı tahmin etmemiştim en çok telefonla konuşurken oluyor bana da malum zaten dışarı çıkamıyoruz
Canım hersey inşallah hayırlı olur hakkındaKızlar benim de akşamdan beri kanamam var. Kahverengiyle başladı şuan normal açık renk kanama 2-3 gün önce de olmuştu koşa sürüp bitmişti şimdiki hala devam ediyor 6-7saattir az az. Allahım hayırlısını ver ya Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandır. Umutlarımızı,hayallerimizi yarım bırakma Allah’ım.
Peki jeli kesince baska biseye basladin mi? Yoksa tamamen ilaclar kesildi micrinone öle yapıyor. topak topak geri geliyor. biz salı kestik bu sabah kahverengi halde kocaman geldi,.
Canim yuruyorum da. Yarim saat falan yuruyorum hatta. Peki jeli uygulayinca ne kadar uzaniyorsun? Bana 10 15 dk dediler. Cok uzandigimdan mi oyle oluyor acaba.Canım uyguladıktan sonra 15 _20 dk yürü bu yürüyüşü yaparsan geri gelişler de çok azalıyor ve ilaçtan daha iyi yararlanıyorsun . Ben bazen tembellik yapıp az yürüyünce tortu gelişleri artıyor hemen anlıyorum az yürümekten olduğunu
salı sabahı kanamam oldu. doktor jeli kesip duphaston tablet verdi. birde vurulduğum prulotexi 2 ampül vurmaya başladımPeki jeli kesince baska biseye basladin mi? Yoksa tamamen ilaclar kesildi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?