Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kizlar tsh sonucum 3.9 cikti. Doktorum deger sinirda demis. Cok dusuk doz eutrox 25 mg baslanabilir. Dahiliye kontrol oneririm demis. Tsh icin ilac kullanan var mi?
Tsh yüksekliği bebekte zeka geriliğine yol açıyor diye biliyorum bende çok korkuyordum bu yüzden levotiron 50mg kullanıyorum ben 1.80 sabit uzun zamandır. 2.50 altı olmasi gerekiyor ama snn fazla yuksek değil hemen düşer 6 olanlar var canım risk iyi bk öğrenmissin erken.

Ay bunlari da kimse soylemiyor. Kendi kendime arastirarak buluyorum kan tahlili yaptiriyorum falan. Doktorlarin da kafa yandi bu donem herhalde.

Eki Görüntüle 2608499

Kızlar Bakın bu da alttan ultrasondaki hali sanki iki + nın ortasında hafif bir şey görünüyor Ben Böyle görüyorum Doktor da yolk kesesine benzer bir doku görüyorum demişti
Canım ben ilk gebeligimde keseyi görünce embriyo böyle nokta gibiydi ultrasonda tek farkı benimki net belliydi bence embriyo var iki hafta çok bence 1 hafta dolsun tekrar git...

Kizlar ben crinone jele gectim 2 gun once. Bugun yaptiklarim topak topak geri geliyor. Bu normal mi? Bi de regl agrisina benzer tuhaf bi agrim var. Korktum biraz

Kizlar ben crinone jele gectim 2 gun once. Bugun yaptiklarim topak topak geri geliyor. Bu normal mi? Bi de regl agrisina benzer tuhaf bi agrim var. Korktum biraz
Canım uyguladıktan sonra 15 _20 dk yürü bu yürüyüşü yaparsan geri gelişler de çok azalıyor ve ilaçtan daha iyi yararlanıyorsun . Ben bazen tembellik yapıp az yürüyünce tortu gelişleri artıyor hemen anlıyorum az yürümekten olduğunu

Evet kuzum öyleymiş ama bu kadar belirgin yaşayacağımı tahmin etmemiştim en çok telefonla konuşurken oluyor bana da malum zaten dışarı çıkamıyoruz
Bende de öyle, yavaş yavaş konuşmama rağmen yokuş çıkmış gibi oluyorum nefes nefese. Oturup dinleniyorum bi de

Canım hersey inşallah hayırlı olur hakkında inşallah..hersey yolundadir

Ca Canim yuruyorum da. Yarim saat falan yuruyorum hatta. Peki jeli uygulayinca ne kadar uzaniyorsun? Bana 10 15 dk dediler. Cok uzandigimdan mi oyle oluyor acaba.

Herkese merhaba ben transfer oldum transfer sonrası size hangi ilaçlar verildi daha önce olan arkadaşlarımdan biliyorum gün aşırı veya hergun iğne olanlar vardı ama benim sadece estrofem hap clione jel ve haftada 1 pruloton Depot ignem var neden böyle acaba tedavisi böyle olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…