Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

ilaçlar farklı olabiliyor herkeste aynı olmayabilir.
bende cyclo prognova
crinone jel ve prolutex iğne kullanıyordum günlük
geçen kanama yaşayınca jeli kesti doktorum. 1 doz pruloton depot vurdu. prulotexi 2 ampüle çıkardı..
demek o ki farklı olması normal. önemli olan güzel sonuçlar. inş pozitif olur sonucunuz

Ben de sadece prolutex igne kullaniyordum. Simdi kesti sadece jel kullaniyorum

Ca
Canim yuruyorum da. Yarim saat falan yuruyorum hatta. Peki jeli uygulayinca ne kadar uzaniyorsun? Bana 10 15 dk dediler. Cok uzandigimdan mi oyle oluyor acaba.
Yok canım bir dk oturup hemen yürüyorum ben.. bana hiç uzan otur bir müddet bile demediler.. hemen akmasın diye bir sak oturuyorum sonra başlıyorum e in
içimde yürüyüşe..

Ca
Canim yuruyorum da. Yarim saat falan yuruyorum hatta. Peki jeli uygulayinca ne kadar uzaniyorsun? Bana 10 15 dk dediler. Cok uzandigimdan mi oyle oluyor acaba.
Prospektüsünde 5 dk uzanıp sonrasında 10-15 dk yürüyüş öneriliyor.bana da hemşire o sekilde söylemişti.okadar uzanmana gerek yok

Tüm gebelikte kullanacakmışım canım tekrarlayan negatiflerim olduğu için bir de heterozigot mutasyonum var olmasa da yine de verecektim dedi
Anladım canım bu dediğin pıhtı testinde çıkıyor değil mi birde kaç tane negatifin vardı

Anladım canım bu dediğin pıhtı testinde çıkıyor değil mi birde kaç tane negatifin vardı
Genetik testinde çıktı canım kan vermiştim genetik için.2 negatifim var ailede erken yaşta pıhtısı olan var o yüzden kullanacağız bakalım aspirinle beraber Doğuma yakın aspirini kesecek oksapar hep devam

Anladım canım benimde pıhtı yapılacak herlde ona göre kesip kesmiyeceğimi söyleyecek bir negatifim var pıhtı çıkmazsa Nasıl olcak bilmiyom

inşallah benimde içime sanki bu sefer olacak gibi geliyor bu ara da yüreğime su serptin teşekkür ederim

Öncelikle teşekkür ederim güzel sözlerin için . Çok haklısın sözlerinde hepsini biliyorum sabır lazım , mücadele lazım ve nasipten ötesi de yok ama işte hasret dolu kalbe bazen anlatılmıyor . Tekrar gideceğim inşallah Rabbimde yazarsa bu zor yolun sonu mutluluk rabbim kimseyi bekletmeden bu güzel duyguları yaşatsın inşallah eşimle daha konuşamadık ama dediğini yapacağım inşallah burda tekrardan haberleşiriz

Genetik testi için erken değil mi daha? 10.haftadan sonra yapılıyor diye biliyorum. Ben de 11. haftada genetik test yaptıracağım

Bende şuan aynıyım canım genelde anne kaynaklı sıkıntı olmayan anne adaylarına jel ve haftada 1 prolüton iğne veriyoruz dediler ben daha öncecende bir doğum yaptım o zaman jel yerine iğne vermişlerdi progestan günde bir kere haftada 1 prolütondu ama o ilk annelikti çok şükür bu sefer jel ve prolüton verdiler prıgestan çok zorduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…