ilaçlar farklı olabiliyor herkeste aynı olmayabilir.Herkese merhaba ben transfer oldum transfer sonrası size hangi ilaçlar verildi daha önce olan arkadaşlarımdan biliyorum gün aşırı veya hergun iğne olanlar vardı ama benim sadece estrofem hap clione jel ve haftada 1 pruloton Depot ignem var neden böyle acaba tedavisi böyle olan varmı
Ben de sadece prolutex igne kullaniyordum. Simdi kesti sadece jel kullaniyorumHerkese merhaba ben transfer oldum transfer sonrası size hangi ilaçlar verildi daha önce olan arkadaşlarımdan biliyorum gün aşırı veya hergun iğne olanlar vardı ama benim sadece estrofem hap clione jel ve haftada 1 pruloton Depot ignem var neden böyle acaba tedavisi böyle olan varmı
Yok canım bir dk oturup hemen yürüyorum ben.. bana hiç uzan otur bir müddet bile demediler.. hemen akmasın diye bir sak oturuyorum sonra başlıyorum e inCa
Canim yuruyorum da. Yarim saat falan yuruyorum hatta. Peki jeli uygulayinca ne kadar uzaniyorsun? Bana 10 15 dk dediler. Cok uzandigimdan mi oyle oluyor acaba.
Anladım hep etrafmda iğnesi çok olan arkadaşlar vardı o yüzden merak ettim demekki vücutla ilgili tedavi hamilemisiniz şuan benim çok yeni trasnferim daha sonuç belli degilBen de sadece prolutex igne kullaniyordum. Simdi kesti sadece jel kullaniyorum
Tüm gebelikte kullanacakmışım canım tekrarlayan negatiflerim olduğu için bir de heterozigot mutasyonum var olmasa da yine de verecektim dediCanım kan sulandırıcıyı ne zaman bırakacağın belli mi
Evet su an 7 haftalik hamileyimAnladım hep etrafmda iğnesi çok olan arkadaşlar vardı o yüzden merak ettim demekki vücutla ilgili tedavi hamilemisiniz şuan benim çok yeni trasnferim daha sonuç belli degil
Prospektüsünde 5 dk uzanıp sonrasında 10-15 dk yürüyüş öneriliyor.bana da hemşire o sekilde söylemişti.okadar uzanmana gerek yokCa
Canim yuruyorum da. Yarim saat falan yuruyorum hatta. Peki jeli uygulayinca ne kadar uzaniyorsun? Bana 10 15 dk dediler. Cok uzandigimdan mi oyle oluyor acaba.
Anladım canım bu dediğin pıhtı testinde çıkıyor değil mi birde kaç tane negatifin vardıTüm gebelikte kullanacakmışım canım tekrarlayan negatiflerim olduğu için bir de heterozigot mutasyonum var olmasa da yine de verecektim dedi
Kan sulandırıcı kullanmıyormusun canım ?Ben de sadece prolutex igne kullaniyordum. Simdi kesti sadece jel kullaniyorum
Genetik testinde çıktı canım kan vermiştim genetik için.2 negatifim var ailede erken yaşta pıhtısı olan var o yüzden kullanacağız bakalım aspirinle beraber Doğuma yakın aspirini kesecek oksapar hep devamAnladım canım bu dediğin pıhtı testinde çıkıyor değil mi birde kaç tane negatifin vardı
Anladım canım benimde pıhtı yapılacak herlde ona göre kesip kesmiyeceğimi söyleyecek bir negatifim var pıhtı çıkmazsa Nasıl olcak bilmiyomGenetik testinde çıktı canım kan vermiştim genetik için.2 negatifim var ailede erken yaşta pıhtısı olan var o yüzden kullanacağız bakalım aspirinle beraber Doğuma yakın aspirini kesecek oksapar hep devam
inşallah benimde içime sanki bu sefer olacak gibi geliyor bu ara da yüreğime su serptin teşekkür ederimYalnız değilsin kuzm bende yaşadım hem erken düşük hem kimyasal. Ama bunun sonu allahın izniyle sağlıklı gebelik. Ben de en cok eşimin üzülmesinden etkilenmiştim ama acılar yaşanıyor yeniden başlanıyor. 3.denememde artık olmazsa bırakıcam diye başladım ki cok şükür oldu sana da öyle olacak ben inanıyorum❤ beterin beteri var hep öyle düşün şanslıydık en azından kürtaj vs olmadı o daha büyük travma. İnsallah hayırlı haberler al en kısa zamanda
Öncelikle teşekkür ederim güzel sözlerin için . Çok haklısın sözlerinde hepsini biliyorum sabır lazım , mücadele lazım ve nasipten ötesi de yok ama işte hasret dolu kalbe bazen anlatılmıyor . Tekrar gideceğim inşallah Rabbimde yazarsa bu zor yolun sonu mutluluk rabbim kimseyi bekletmeden bu güzel duyguları yaşatsın inşallahŞuan burada yazılanları yazanlar ile okuyanların tümü seni tüm kalbiyle anlıyor. Çünkü hepimiz benzer yollardan bazen de aynı hikayelerden geçtik ve geçiyoruz . Elimizden gelenin hepsini yapsakta olmayınca olmuyor. Neden sorusuna yanıt bulamıyoruz. Sadece kısmet nasip demekte içimizi soğutmuyor. Çünkü yol çok yorucu psikolojik olarak yıpranıyoruz. Tutacak bir dal bulamıyoruz. Ama şunu söyleyebilirim; evet gerçekten nasip bu iş. Bunu kabul etmek gerekiyor. Ve yine yeniden yorulmadan mücadele etmek gerekiyor. Kendinizi bırakmayacaksınız. Kural bu. Evet olmadı tamam kabul ama yine deneyeceğim allahım lütfen yardımcı ol güç ver inanıyorum yardım et diyip baştan başlayacaksın. Doktor seçimin doğru mu? Hastane klinik laboratuvar doğru mu? Bunları gözden geçir. Süreci biz iki kişi yönettik. Eşim ve ben kimseye söylemedik . Evet aileler tabiki destek olacaktır ama psikolojik olarak beni zorlar diye hiç bahsetmedim. Akşam 2 kahve yap ve Birbirinize destek vererek bu defteri tekrar açıp yola koyulun. Olacak inanıyorum tüm kalbimle inanıyorum
Sağlıkla alın kucağınızaEvet su an 7 haftalik hamileyim
Yok canım, sadece jel kullanıyorum ben. Herkes kullanıyor, doktoruma sordum hatta, gerek yok dedi.Kan sulandırıcı kullanmıyormusun canım ?
Genetik testi için erken değil mi daha? 10.haftadan sonra yapılıyor diye biliyorum. Ben de 11. haftada genetik test yaptıracağımGenetik testinde çıktı canım kan vermiştim genetik için.2 negatifim var ailede erken yaşta pıhtısı olan var o yüzden kullanacağız bakalım aspirinle beraber Doğuma yakın aspirini kesecek oksapar hep devam
Amin, teşekkür ederim. İnşallah sen de pozitifi görürsün en kısa sürede:)Sağlıkla alın kucağınıza
Hadi ya canım pıhtı testi yapılmışmıydıYok canım, sadece jel kullanıyorum ben. Herkes kullanıyor, doktoruma sordum hatta, gerek yok dedi.
Yok yapilmadi. Kandan mi bakiliyor?Hadi ya canım pıhtı testi yapılmışmıydı
Bende şuan aynıyım canım genelde anne kaynaklı sıkıntı olmayan anne adaylarına jel ve haftada 1 prolüton iğne veriyoruz dediler ben daha öncecende bir doğum yaptım o zaman jel yerine iğne vermişlerdi progestan günde bir kere haftada 1 prolütondu ama o ilk annelikti çok şükür bu sefer jel ve prolüton verdiler prıgestan çok zorduuHerkese merhaba ben transfer oldum transfer sonrası size hangi ilaçlar verildi daha önce olan arkadaşlarımdan biliyorum gün aşırı veya hergun iğne olanlar vardı ama benim sadece estrofem hap clione jel ve haftada 1 pruloton Depot ignem var neden böyle acaba tedavisi böyle olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?