Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Merhabalar bugün yumurtalarım toplandı., 9tane çıktı. Gün gün haber vericeklermiş. Dr um taze transfer de yapabiliriz haftaya dedi. Rahim iyi gözüküyor dedi. Tabi gidişata bağlı.sizler taze mi dondurulmuş transfer yaptırdınız,? Hangisi daha iyi

Bana dondurulmuş transfer etti rahimi dınlendırelım dedi hangisi daha iyi olur bilemiyorum biraz da rahimin hazır olması ile alakalı

Dondurulmuş daha iyi canım rahim dinlenmiş oluyo ama tazede de tutan Bi sürü arkadaşımız, var. Doktorun bilir iyisini hayırlısı olsun

Sizce sonuç iyimi 5. Gün embriyosu 2 tane transfer etmislerdi taze transferdi benimkisi

Çok güzel ikisi de tutmuş gibi duruyo hayırlısı olsun canimmm
Insallah canim ikiside tutmustur dua edin lutfen 5 kaybim var bugun cuma kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz rabbim herkesin gönlüne göre versin sag salim kucaklarimiza alırız inşallah

Insallah canim ikiside tutmustur dua edin lutfen 5 kaybim var bugun cuma kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz rabbim herkesin gönlüne göre versin sag salim kucaklarimiza alırız inşallah
Çok zor kuzum kayıp benim de iki var bu da sallantida gidiyor değer ama sen korkma kısa sürede kese görünür bu değerle içini rahat tut bu sefer

merhabalar, nasipte ne var ise o olur kuzu.. Benim ilk tedavimde dondurulmuş 6.gün embriyosuydu tutmadı.. Şimdi ikinci transferimi 9.şubatta oldum bu da dondurulmuş bakalım sonuç ne olucak.. Rahmin hazır ise tazede transfer etseler sorun yok, Rabbim yeter ki ol desin. Hepimiz için

Cok haklisiniz aslinda bugun herkes herkese dua etmeli, rabbim buradaki ve heryerdeki cocuk hasreti yasayan tum annelere hayirli evlat nasip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…