- 9 Mayıs 2018
- 1.161
- 941
- 123
- 33
Bana dondurulmuş transfer etti rahimi dınlendırelım dedi hangisi daha iyi olur bilemiyorum biraz da rahimin hazır olması ile alakalıMerhabalar bugün yumurtalarım toplandı., 9tane çıktı. Gün gün haber vericeklermiş. Dr um taze transfer de yapabiliriz haftaya dedi. Rahim iyi gözüküyor dedi. Tabi gidişata bağlı.sizler taze mi dondurulmuş transfer yaptırdınız,? Hangisi daha iyi
Dondurulmuş daha iyi canım rahim dinlenmiş oluyo ama tazede de tutan Bi sürü arkadaşımız, var. Doktorun bilir iyisini hayırlısı olsunMerhabalar bugün yumurtalarım toplandı., 9tane çıktı. Gün gün haber vericeklermiş. Dr um taze transfer de yapabiliriz haftaya dedi. Rahim iyi gözüküyor dedi. Tabi gidişata bağlı.sizler taze mi dondurulmuş transfer yaptırdınız,? Hangisi daha iyi
Hey maşallah çok güzel inşallah kat kat artsınKızlar gece cift cizgiyi görünce tahlil verdim bugun transferde 11. Günüm
Çok güzel ikisi de tutmuş gibi duruyoSizce sonuç iyimi 5. Gün embriyosu 2 tane transfer etmislerdi taze transferdi benimkisi
Tebrikler cnm bence kesin ikizKızlar gece cift cizgiyi görünce tahlil verdim bugun transferde 11. Günüm
Maşallah çok güzel olmuşKızlar gece cift cizgiyi görünce tahlil verdim bugun transferde 11. Günüm
Insallah canim ikiside tutmustur dua edin lutfen 5 kaybim var bugun cuma kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz rabbim herkesin gönlüne göre versin sag salim kucaklarimiza alırız inşallahÇok güzel ikisi de tutmuş gibi duruyohayırlısı olsun canimmm
umarım ikisi de tutmuştur dualarım hep sizlerle cumaya giden mesai arkadaşlarıma dahi bizler için dua edin dedim...Sizce sonuç iyimi 5. Gün embriyosu 2 tane transfer etmislerdi taze transferdi benimkisi
Çok zor kuzum kayıp benim de iki var bu da sallantida gidiyor değer ama sen korkma kısa sürede kese görünür bu değerleInsallah canim ikiside tutmustur dua edin lutfen 5 kaybim var bugun cuma kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz rabbim herkesin gönlüne göre versin sag salim kucaklarimiza alırız inşallah
merhabalar, nasipte ne var ise o olur kuzu.. Benim ilk tedavimde dondurulmuş 6.gün embriyosuydu tutmadı.. Şimdi ikinci transferimi 9.şubatta oldum bu da dondurulmuş bakalım sonuç ne olucak.. Rahmin hazır ise tazede transfer etseler sorun yok, Rabbim yeter ki ol desin. Hepimiz içinMerhabalar bugün yumurtalarım toplandı., 9tane çıktı. Gün gün haber vericeklermiş. Dr um taze transfer de yapabiliriz haftaya dedi. Rahim iyi gözüküyor dedi. Tabi gidişata bağlı.sizler taze mi dondurulmuş transfer yaptırdınız,? Hangisi daha iyi
Yaaa maşallah ne güzelKızlar gece cift cizgiyi görünce tahlil verdim bugun transferde 11. Günüm
Amin csnim insallah rabbim herkese nadip etsinTebrikler cnm bence kesin ikizallah devamini getirsin
Tesk ederim canim rabbim herkese nasip etsin insallahMaşallah çok güzel olmuşrabbim daim etsin inşallah
Cok haklisiniz aslinda bugun herkes herkese dua etmeli, rabbim buradaki ve heryerdeki cocuk hasreti yasayan tum annelere hayirli evlat nasip etInsallah canim ikiside tutmustur dua edin lutfen 5 kaybim var bugun cuma kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz rabbim herkesin gönlüne göre versin sag salim kucaklarimiza alırız inşallah
Indallah canim aynen bende herkesten dua istedimbugunumarım ikisi de tutmuştur dualarım hep sizlerle cumaya giden mesai arkadaşlarıma dahi bizler için dua edin dedim...
Hadi kuzu gel güzel haberleİnşallah son 15 dakika
Allah razi olsun canim seninki kacinci gün kese gordunmuÇok zor kuzum kayıp benim de iki var bu da sallantida gidiyor değer ama sen korkma kısa sürede kese görünür bu değerleiçini rahat tut bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?