- 5 Mart 2020
- 77
- 42
- 3
- 31
Siz riske atmayın genetik test yapılması gerekli yapılmasa bile 12. Haftaya kadar kan sulandırıcı iğne vurduruyolar deneyimli doktorlar bende pıhtılaşma sorunu var ben doğuma kadar kullanıyorum 24. Hftaya kadar 1 adet sonra 2ye çıkacakYok yapilmadi. Kandan mi bakiliyor?
Ben genetik test yaptiracagim zaten de 11.haftada yapilacak. Oncesinde neye gore veriliyor anlamadim.Siz riske atmayın genetik test yapılması gerekli yapılmasa bile 12. Haftaya kadar kan sulandırıcı iğne vurduruyolar deneyimli doktorlar bende pıhtılaşma sorunu var ben doğuma kadar kullanıyorum 24. Hftaya kadar 1 adet sonra 2ye çıkacak
İnşallah hayırlısıyla olacakinşallah benimde içime sanki bu sefer olacak gibi geliyor bu ara da yüreğime su serptin teşekkür ederim
Arkadasin genetik dedigi kanda pihtilasma var mi diye yapilan test.Ben genetik test yaptiracagim zaten de 11.haftada yapilacak. Oncesinde neye gore veriliyor anlamadim.
Evet benimde yapılmadı ama iğneyi bırakırken yapacak galiba doktorum.. Senin ki ilk denememyidi ? Genelde herkese veriyorlarda ondan sordum canımYok yapilmadi. Kandan mi bakiliyor?
Genetik test ikili taramamı oluyordu ?Ben genetik test yaptiracagim zaten de 11.haftada yapilacak. Oncesinde neye gore veriliyor anlamadim.
Bu o genetik test değil canım tedavi zamanı yapılıyor bizim genetiğimize bakılıyor ve pıhtılaşma genetiği bozuk mu diye bakılıyorGenetik testi için erken değil mi daha? 10.haftadan sonra yapılıyor diye biliyorum. Ben de 11. haftada genetik test yaptıracağım
Evet ilk denemem. Hic bahsetmediler bileEvet benimde yapılmadı ama iğneyi bırakırken yapacak galiba doktorum.. Senin ki ilk denememyidi ? Genelde herkese veriyorlarda ondan sordum canım
Belki ondandır ama benim ilkindede vermişlerdiEvet ilk denemem. Hic bahsetmediler bile
Yok bu nifty. Genetik anomalilerin erken teshisi icin yapiliyor.Genetik test ikili taramamı oluyordu ?
Peki bu pihti onleyici hap mi yoksa igne mi? Transferden ne kadar sonra kullanilmaya baslaniyor? Test olarak kanda neye bakiliyor,? Tam kan tahlilim var bakildi mi acaba diye dusundumBelki ondandır ama benim ilkindede vermişlerdi
Ben de taktim simdi kafaya. Nerede yaptiriliyor bu test? Saglik ocagi yapar mi? Doktorumun oldugu hastane de korona yuzunden karantina altina alinmis. Elim kolum baglandi resmenbende kullanmadım kan sulandırıcı hiç hatta vermediler diye bende kafama taktım ilk tedavide. gidip kendim trombofoli paneli testi yaptırdım kafama göre birşey çıkmadı
Hmm bu da genoksda yapiliyomus. 11bende kullanmadım kan sulandırıcı hiç hatta vermediler diye bende kafama taktım ilk tedavide. gidip kendim trombofoli paneli testi yaptırdım kafama göre birşey çıkmadı
Peki bu testten sonra ikili taramada yapacaklarmı nifty ikili tarama yerine geçiyor diye duymuştumYok bu nifty. Genetik anomalilerin erken teshisi icin yapiliyor.
Bana iğne verdiler ikisindede transfer olduğum gün kullanmaya başladım. Test yapılmadı benim test yapılsa çıkmasada bu iğneyi vericem sana dedi doktorum test yaptırmadı. Bi bak bakalım testte neler yazıyorPeki bu pihti onleyici hap mi yoksa igne mi? Transferden ne kadar sonra kullanilmaya baslaniyor? Test olarak kanda neye bakiliyor,? Tam kan tahlilim var bakildi mi acaba diye dusundum
Şimdikinde verdiler mibende kullanmadım kan sulandırıcı hiç hatta vermediler diye bende kafama taktım ilk tedavide. gidip kendim trombofoli paneli testi yaptırdım kafama göre birşey çıkmadı
Sağlık ocağı yapmıyor diye biliyorumBen de taktim simdi kafaya. Nerede yaptiriliyor bu test? Saglik ocagi yapar mi? Doktorumun oldugu hastane de korona yuzunden karantina altina alinmis. Elim kolum baglandi resmen
Genoks neydi acaba ?Hmm bu da genoksda yapiliyomus. 11
Haftada genetik test yaptirdigimda baktiririm artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?