Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Yok yapilmadi. Kandan mi bakiliyor?
Siz riske atmayın genetik test yapılması gerekli yapılmasa bile 12. Haftaya kadar kan sulandırıcı iğne vurduruyolar deneyimli doktorlar bende pıhtılaşma sorunu var ben doğuma kadar kullanıyorum 24. Hftaya kadar 1 adet sonra 2ye çıkacak

Ben genetik test yaptiracagim zaten de 11.haftada yapilacak. Oncesinde neye gore veriliyor anlamadim.

Genetik testi için erken değil mi daha? 10.haftadan sonra yapılıyor diye biliyorum. Ben de 11. haftada genetik test yaptıracağım
Bu o genetik test değil canım tedavi zamanı yapılıyor bizim genetiğimize bakılıyor ve pıhtılaşma genetiği bozuk mu diye bakılıyor

bende kullanmadım kan sulandırıcı hiç hatta vermediler diye bende kafama taktım ilk tedavide. gidip kendim trombofoli paneli testi yaptırdım kafama göre birşey çıkmadı

bende kullanmadım kan sulandırıcı hiç hatta vermediler diye bende kafama taktım ilk tedavide. gidip kendim trombofoli paneli testi yaptırdım kafama göre birşey çıkmadı
Ben de taktim simdi kafaya. Nerede yaptiriliyor bu test? Saglik ocagi yapar mi? Doktorumun oldugu hastane de korona yuzunden karantina altina alinmis. Elim kolum baglandi resmen

Hmm bu da genoksda yapiliyomus. 11
Haftada genetik test yaptirdigimda baktiririm artik

Peki bu pihti onleyici hap mi yoksa igne mi? Transferden ne kadar sonra kullanilmaya baslaniyor? Test olarak kanda neye bakiliyor,? Tam kan tahlilim var bakildi mi acaba diye dusundum
Bana iğne verdiler ikisindede transfer olduğum gün kullanmaya başladım. Test yapılmadı benim test yapılsa çıkmasada bu iğneyi vericem sana dedi doktorum test yaptırmadı. Bi bak bakalım testte neler yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…