hayır cnm. zaten yokki pıhtılaşma boşuna verilmesine gerek yok. ilkinde o testi yaptırana kadar kendi kafama göre bebek aspirini aldım ben. kanamam olunca çok tırstım bıraktım hemen. doktoruma testi yaptırdığımı da çok sonra söylemiştimŞimdikinde verdiler mi
hayır cnm. zaten yokki pıhtılaşma boşuna verilmesine gerek yok. ilkinde o testi yaptırana kadar kendi kafama göre bebek aspirini aldım ben. kanamam olunca çok tırstım bıraktım hemen. doktoruma testi yaptırdığımı da çok sonra söylemiştim
Evet ilk denemede tuttu çok şükür ilki. bu da öyle oldu şükürhadi ya canım valla napcağımızı şaşırdıkta ondan bende daha test yapılmadı yapınca çıkmazsa bıraktırır doktorum onu düşünüyordum bi sorun oluyor mu diye kimisi pıhtı çıkmasa bile veriyor doğuma kadar onuda anlayamadım hangisi doğru bide ilk deneme de tutmuşmuydu bütün transferlerin ona görene vermiyorlar bazen
Ha o kadarini bilmiyorum ya. Embriyolara genetik test yaptiracaktim, hepsine yaptirmak cok pahaliydi. Doktorum pozitif sonuclanirsa 11.hafta senin kanindan bakariz dedi. O yuzden simdi baktiricamPeki bu testten sonra ikili taramada yapacaklarmı nifty ikili tarama yerine geçiyor diye duymuştum
Buradan inceleyebilirsin cnmGenoks neydi acaba ?
Bu arada test icin neredeysen gelip kan aliyorlar senden. Doktoruna danis istersen, yaptirmakta fayda varGenoks neydi acaba ?
Ne güzel o yüzden belki vermediler ilkte ikincisinde de ondan vermemiş olabilirlerEvet ilk denemede tuttu çok şükür ilki. bu da öyle oldu şükür
Benim doktorda yapacak galiba bahsetti çünkü ona göre keseriz dedi 12.haftada gittiğimde söylicem kliniğe gidicem hastane olmaması iyi benim içinBu arada test icin neredeysen gelip kan aliyorlar senden. Doktoruna danis istersen, yaptirmakta fayda var
Anladım canım bende sorcam gittiğimde doktor bahsettide isimlerini unuttum nifty ücretli bi testti galiba fiyatı ne kadarHa o kadarini bilmiyorum ya. Embriyolara genetik test yaptiracaktim, hepsine yaptirmak cok pahaliydi. Doktorum pozitif sonuclanirsa 11.hafta senin kanindan bakariz dedi. O yuzden simdi baktiricam
Ben yeni sordum. 2700 tl dedilerAnladım canım bende sorcam gittiğimde doktor bahsettide isimlerini unuttum nifty ücretli bi testti galiba fiyatı ne kadar
Evet o civarlardaymışBen yeni sordum. 2700 tl dediler
Bende şuan aynıyım canım genelde anne kaynaklı sıkıntı olmayan anne adaylarına jel ve haftada 1 prolüton iğne veriyoruz dediler ben daha öncecende bir doğum yaptım o zaman jel yerine iğne vermişlerdi progestan günde bir kere haftada 1 prolütondu ama o ilk annelikti çok şükür bu sefer jel ve prolüton verdiler prıgestan çok zorduu
Canım ne kadar bu nifty testi?Yok bu nifty. Genetik anomalilerin erken teshisi icin yapiliyor.
İkiz fiyatı iki katı değildir inşallahBen yeni sordum. 2700 tl dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?