Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

sağlık ocağı yapmıyor. ben özelde yaptırdım 4 sene önce 200-300 arası bir fiyattı yanlış hatırlamıyorsam. hemen çıkmıyor sonuç. birkaç gün sonra çıkıyor

hadi ya canım valla napcağımızı şaşırdıkta ondan bende daha test yapılmadı yapınca çıkmazsa bıraktırır doktorum onu düşünüyordum bi sorun oluyor mu diye kimisi pıhtı çıkmasa bile veriyor doğuma kadar onuda anlayamadım hangisi doğru bide ilk deneme de tutmuşmuydu bütün transferlerin ona görene vermiyorlar bazen

Evet ilk denemede tuttu çok şükür ilki. bu da öyle oldu şükür

Peki bu testten sonra ikili taramada yapacaklarmı nifty ikili tarama yerine geçiyor diye duymuştum
Ha o kadarini bilmiyorum ya. Embriyolara genetik test yaptiracaktim, hepsine yaptirmak cok pahaliydi. Doktorum pozitif sonuclanirsa 11.hafta senin kanindan bakariz dedi. O yuzden simdi baktiricam

Bu arada test icin neredeysen gelip kan aliyorlar senden. Doktoruna danis istersen, yaptirmakta fayda var
Benim doktorda yapacak galiba bahsetti çünkü ona göre keseriz dedi 12.haftada gittiğimde söylicem kliniğe gidicem hastane olmaması iyi benim için

Ha o kadarini bilmiyorum ya. Embriyolara genetik test yaptiracaktim, hepsine yaptirmak cok pahaliydi. Doktorum pozitif sonuclanirsa 11.hafta senin kanindan bakariz dedi. O yuzden simdi baktiricam
Anladım canım bende sorcam gittiğimde doktor bahsettide isimlerini unuttum nifty ücretli bi testti galiba fiyatı ne kadar

Nifty testte bakilan hastaliklar

Eklentiler

• 20200329_231538.webp
    72 KB · Görüntüleme: 26
  • 20200329_231814.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 18

Anladım dediginiz gibi vücut ve hormonlarla ilgili teşekkür ederim bilgiler için

Transfer sonrası neler hissettiniz kızlar paylaşırsanız sevinirim ben yeni transfer oldum anlamaya çalışıyorum çok heycanliyim bu süreç

İkiz için sordum 2800 genoksta ama ikizde sadece üç hastalıklığa bakılırken tekilde 70 hastalığa ve cinsiyete de bakılıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…