Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kizlar çay kahve cok icerdim ben, simdi azaltmakta zorlaniyorum. Alternatif neler icebiliyoruz, siz ne iciyosunuz? Ihlamur icebiliyoruz sanirim. Baska neler var?

Kizlar çay kahve cok icerdim ben, simdi azaltmakta zorlaniyorum. Alternatif neler icebiliyoruz, siz ne iciyosunuz? Ihlamur icebiliyoruz sanirim. Baska neler var?
Meyve suyu icebilirsin canım.. Ben kahve sevmiyorum ama çay içerim normalde Hamilelikte çayı karartıyorum sabah en fazla iki bardak içiyorum okadar..

Ben transferden sonra hiç kahve içmedim canım. Bazen çok açık çay onun dışında bol süt ve su içiyorum. Ama canım deli gibi kahve istiyor

Ben transferden sonra hiç kahve içmedim canım. Bazen çok açık çay onun dışında bol süt ve su içiyorum. Ama canım deli gibi kahve istiyor
Canim ben transferden sonra evdeyken sonra isyerinde ve gecen haftaya kadar gunde 1 tane khve ictim. Hatta bikac kare nescafe de eklendi buna. Su an asla canim istemedigi icin icmiyorum ama gunde 1 kahveye izin var :) canin cok cekiyorsa yap ic

Canim ben transferden sonra evdeyken sonra isyerinde ve gecen haftaya kadar gunde 1 tane khve ictim. Hatta bikac kare nescafe de eklendi buna. Su an asla canim istemedigi icin icmiyorum ama gunde 1 kahveye izin var :) canin cok cekiyorsa yap ic
Icsem mi bugün Iciyim ya hep sağlıklı hep sağlıklı nereye kadar

Arkadaşlar benim çok bulantım var. Afedersiniz öğürmelerim var . Yemek yememi etkiliyor bu durum. Neler yapabilirim?

Arkadaşlar benim çok bulantım var. Afedersiniz öğürmelerim var . Yemek yememi etkiliyor bu durum. Neler yapabilirim?
Gecmiş olsun malesef pek. Çözümü yok gibi gözüküyor
Ben ilaç aldım öğleden sonraya kadar iyiydim ama bişeyler yiyince tekrar başladı bulantım kafamı kaldıramıyorum yemek diyince bile midem bulanıyor

Ya birşey diyeceğim benim çok midem bulanıyor ya kahvaltı ediyorum ama akşam yemeği yemek istemiyorum sadece çorba içebiliyorum bir de akşam elma ve portakal yiyorum çocuk besleniyor mudur ?

Sana da çok geçmiş olsun bebek beslenemiyorsa diye endişe ediyorum

Bu arada ben en son 7+1 de kontrole gittim doktorum kanama olmazsa 13. Haftada gel dedi salgın yüzünden riske atmamak için

Benim ara ara bulantım oluyor ama dediğiniz gibi değil belki anca başlayacak belki rahat geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…