Yok canım. ..bende kullanmiyorum. .Yani herkes bu kanda pihtilasma icin kan sulandirici kullaniyor mu? Bi ben miyim bundan haberi olmayan
Yok cogul gebeliklerde de tek fiyatİkiz fiyatı iki katı değildir inşallah
Bu arada bazi doktorlarin indirimi olabiliyor. Pazarlikta yapabilirsin. Ben 2500e yaptiracagim mesela.İkiz için sordum 2800 genoksta ama ikizde sadece üç hastalıklığa bakılırken tekilde 70 hastalığa ve cinsiyete de bakılıyormuş
Meyve suyu icebilirsin canım.. Ben kahve sevmiyorum ama çay içerim normalde Hamilelikte çayı karartıyorum sabah en fazla iki bardak içiyorum okadar..Kizlar çay kahve cok icerdim ben, simdi azaltmakta zorlaniyorum. Alternatif neler icebiliyoruz, siz ne iciyosunuz? Ihlamur icebiliyoruz sanirim. Baska neler var?
Ben transferden sonra hiç kahve içmedim canım. Bazen çok açık çay onun dışında bol süt ve su içiyorum. Ama canım deli gibi kahve istiyorKizlar çay kahve cok icerdim ben, simdi azaltmakta zorlaniyorum. Alternatif neler icebiliyoruz, siz ne iciyosunuz? Ihlamur icebiliyoruz sanirim. Baska neler var?
Merhaba arkadaşlar çok şükür bende cuma günü kalp atışını duydum. Tüp bebek doktorum 9.haftada kadin doğum doktoruna randevu alıp kontrole gidebilirsin dedi çok geç değil mi?
[/QUOTE
Beni de 9.hafta cagirdilar. Virusde var zaten. Daha iyi gec gitmek
Canim ben transferden sonra evdeyken sonra isyerinde ve gecen haftaya kadar gunde 1 tane khve ictim. Hatta bikac kare nescafe de eklendi buna. Su an asla canim istemedigi icin icmiyorum ama gunde 1 kahveye izin var :) canin cok cekiyorsa yap icBen transferden sonra hiç kahve içmedim canım. Bazen çok açık çay onun dışında bol süt ve su içiyorum. Ama canım deli gibi kahve istiyor
Ben iciyorum hergun ya. Kafeinsiz turk kahvesi aldim. Iki fincan ondan iciyorum. 4 bardak da cay iciyorumBen transferden sonra hiç kahve içmedim canım. Bazen çok açık çay onun dışında bol süt ve su içiyorum. Ama canım deli gibi kahve istiyor
Icsem mi bugünCanim ben transferden sonra evdeyken sonra isyerinde ve gecen haftaya kadar gunde 1 tane khve ictim. Hatta bikac kare nescafe de eklendi buna. Su an asla canim istemedigi icin icmiyorum ama gunde 1 kahveye izin var :) canin cok cekiyorsa yap ic
Demir eksikliği varsa dikkat et canım kana bol ihtiyacımız olacak çay kansizlik yapıyorBen iciyorum hergun ya. Kafeinsiz turk kahvesi aldim. Iki fincan ondan iciyorum. 4 bardak da cay iciyorum
Gecmiş olsun malesef pek. Çözümü yok gibi gözüküyorArkadaşlar benim çok bulantım var. Afedersiniz öğürmelerim var . Yemek yememi etkiliyor bu durum. Neler yapabilirim?
Sana da çok geçmiş olsunGecmiş olsun malesef pek. Çözümü yok gibi gözüküyor
Ben ilaç aldım öğleden sonraya kadar iyiydim ama bişeyler yiyince tekrar başladı bulantım kafamı kaldıramıyorum yemek diyince bile midem bulanıyor
Besleniyor canım ilk üç ay kandan besleniyor üç aydan sonra beslenme önemli..Ya birşey diyeceğim benim çok midem bulanıyor ya kahvaltı ediyorum ama akşam yemeği yemek istemiyorum sadece çorba içebiliyorum bir de akşam elma ve portakal yiyorum çocuk besleniyor mudur ?
Kuzum benim doktorum prilam önerdi onu içiyorum ama yine de iyi değilim anca kusmayacak kadarArkadaşlar benim çok bulantım var. Afedersiniz öğürmelerim var . Yemek yememi etkiliyor bu durum. Neler yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?