- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
İnşallah gerek kalmayacakNasip canm nasip geride 2 embriyom daha var onun icin cok uzulmuyorm olmazsa ara vericem bidaha denerim diyorm esime kalsa 3 ay sonra bidaha deneyelim diyor ama ben ruhen ve bedenen hazir olamam
Insalllah canim insallah ❤İnşallah gerek kalmayacak
Olmama olasılığı içinde sana katılıyorum en azından yazı atlatıp sonra gidersin ama inşallah gerek kalmayacak..
Tabiki herşey Allahtan ben Allah'ın mucizelerine inanıyorumInsalllah canim insallah ❤
Kesenin icini ben dolduramam sonuçta degilmi benim elimde olan bisey degil
Insallah canim cok sagol cok tesekkur ederim ❤Tabiki herşey Allahtan ben Allah'ın mucizelerine inanıyorum
Sadece inanmak yeterli.. olmazsa da üzülmezsin biliyorum ama hep inan Allah (ol derse olur)
Hayırlı olsun.Bende ikiz bekliyorum benimki çift yumuartaa.Ben kontrole gittim. Tek yumurta ikizi olabklir dediler
aa o nasıl oluyo, nasıl anlaşılıyo? Daha önce belli olmamış mıydı?Ben kontrole gittim. Tek yumurta ikizi olabklir dediler
Hadiiii canımBen kontrole gittim. Tek yumurta ikizi olabklir dediler
Kacinci gun embriyosuKızlar bilenler bilir ikinci transferimi oldum çift embriyo ile
Bugun kan testi yaptırdım 7. Günüm ve 188 çıktı sizce yüksek mi çıktı ikiz olma olasılığı varmidir?
7. Gün icin bana biraz yüksek geldi
5. Gün embriyosuKacinci gun embriyosu
2kan testinde belli olur cnm,3.gun olsa ikiz ihtimali yuksek derdim ama 5.gun transferi daha erken tutundugu icin yuksek olabilir.5. Gün embriyosu
Derda Kaya'yi arastirmanizi tavsiye ederimMerhaba biz de tüp bebek tedavisine başlayacağız. Benim yumurta rezervim çok düşük. Yalnız ben Antalya’yı pek bilmiyorum, bana önerebileceğiniz bir doktor var mıdır acaba?
Merhabalar bende antalyada tedavi gördüm. .Anadolu hastanesindeMerhaba biz de tüp bebek tedavisine başlayacağız. Benim yumurta rezervim çok düşük. Yalnız ben Antalya’yı pek bilmiyorum, bana önerebileceğiniz bir doktor var mıdır acaba?
evet ben ediyorum. 2 tane vuruyorum tek seferdeKızlar selamlar. .prolutex yapmaya devam ediyormusunuz??
Ben biraktim progestan fitil ve prolutexi.Kızlar selamlar. .prolutex yapmaya devam ediyormusunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?