Ben de bıraktım. Sadece cronine jel kullanıyorum.Kızlar selamlar. .prolutex yapmaya devam ediyormusunuz??
Bende devam ediyorum..haftada bir proluton depot kullanıyorum. .Karnımda yer kalmadievet ben ediyorum. 2 tane vuruyorum tek seferde
Normalde ben de devam edecektim ama elimde 50 tane jel vardi kuzenimden kalan. Dr o yuzden jele gecebilirsin dedi.Bende devam ediyorum..haftada bir proluton depot kullanıyorum. .Karnımda yer kalmadi
Bende aşılama oldum bana da estrogen ve crinone jel verildiHerkese merhaba ben transfer oldum transfer sonrası size hangi ilaçlar verildi daha önce olan arkadaşlarımdan biliyorum gün aşırı veya hergun iğne olanlar vardı ama benim sadece estrofem hap clione jel ve haftada 1 pruloton Depot ignem var neden böyle acaba tedavisi böyle olan varmı
ilk gebeliğimde okumuştumArkadaslar su kitabi aldim, cok basariliymis. Akliniza gelebilecek her soruyu bulabiliyorsunuz, acayip yol gosterici. Tavsiye ederim
günaydııın tünaydııngünaydın herkese hayırlı cumalar
Ben goruyorum vallaKimseden ses çıkmıyo artık:/ nasıl geçiyo kızlar? garip rüyalar görüyor musunuz?
belirtiler herkeste değişiyor. Benim epey ağrılı geçmişti süreç. Göğüs hassasiyetim çok fazlaydı. Kasıklarımda çok ağrı olmuştu. 7.gün idrar testinde çift çizgi görmüştüm, 8. gün de kan testinde pozitif çıkmıştı.Bugün transferimin 8gunu kızlar hergun bir belirti ariyorum kendimde sizler nasıl hissetiniz çok zor bir sürecmis beklemek 6snda kan testine gidicem ama zaman geçmek bilmiyor neler hissediginizi paylaşırsanız sevinirim çoğunuz hamile şuan sanırım hayırlısıyla kucağınıza alın
Benimde bir gün belim ve goguslerim çok ağrıdı kasıklarımda ara ara sancı giriyor ama idrar testi yapmaya korkuyorum açıkçasıbelirtiler herkeste değişiyor. Benim epey ağrılı geçmişti süreç. Göğüs hassasiyetim çok fazlaydı. Kasıklarımda çok ağrı olmuştu. 7.gün idrar testinde çift çizgi görmüştüm, 8. gün de kan testinde pozitif çıkmıştı.
çok hayal kırıklığı yaşayacaksan yapma, bekle. 10. gün yapıp negatif olup 12.gün pozitif çıkan da oldu çünkü. Hiç belli olmuyorBenimde bir gün belim ve goguslerim çok ağrıdı kasıklarımda ara ara sancı giriyor ama idrar testi yapmaya korkuyorum açıkçası
canım kasım annelerne bakınıyprum. bşr de chagilesin açtığı ekim tüp bebek annelerine yazıyorum arada.Kimseden ses çıkmıyo artık:/ nasıl geçiyo kızlar? garip rüyalar görüyor musunuz?
Aynen ..hemde bazen korkuyorum. .Kimseden ses çıkmıyo artık:/ nasıl geçiyo kızlar? garip rüyalar görüyor musunuz?
Canim selamlar nerden aldın. .ücretinı öğrenebilirim ?Arkadaslar su kitabi aldim, cok basariliymis. Akliniza gelebilecek her soruyu bulabiliyorsunuz, acayip yol gosterici. Tavsiye ederim
Selam canim. D&R'in internet sitesinden aldim. 51.68 tl. Ansiklopedi gibi kalin ve buyuk bi kitap.Canim selamlar nerden aldın. .ücretinı öğrenebilirim ?
Ya ben o kadar çok görüyorum ki tüm yeşilçamı birleştirsek böyle renkli olamazKimseden ses çıkmıyo artık:/ nasıl geçiyo kızlar? garip rüyalar görüyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?