Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Bende aşılama oldum bana da estrogen ve crinone jel verildi

Arkadaslar su kitabi aldim, cok basariliymis. Akliniza gelebilecek her soruyu bulabiliyorsunuz, acayip yol gosterici. Tavsiye ederim

Eklentiler

• 20200402_180348.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 22
Bugün transferimin 8gunu kızlar hergun bir belirti ariyorum kendimde sizler nasıl hissetiniz çok zor bir sürecmis beklemek 6snda kan testine gidicem ama zaman geçmek bilmiyor neler hissediginizi paylaşırsanız sevinirim çoğunuz hamile şuan sanırım hayırlısıyla kucağınıza alın

belirtiler herkeste değişiyor. Benim epey ağrılı geçmişti süreç. Göğüs hassasiyetim çok fazlaydı. Kasıklarımda çok ağrı olmuştu. 7.gün idrar testinde çift çizgi görmüştüm, 8. gün de kan testinde pozitif çıkmıştı.

Benimde bir gün belim ve goguslerim çok ağrıdı kasıklarımda ara ara sancı giriyor ama idrar testi yapmaya korkuyorum açıkçası

Benimde bir gün belim ve goguslerim çok ağrıdı kasıklarımda ara ara sancı giriyor ama idrar testi yapmaya korkuyorum açıkçası
çok hayal kırıklığı yaşayacaksan yapma, bekle. 10. gün yapıp negatif olup 12.gün pozitif çıkan da oldu çünkü. Hiç belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…