Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kizlar bebegimin kalbi durmus. Pazartesi kurtaj icin gun verdiler. Hicbir seye uzulmeyin, doktor randevularinizi aksatmayin. Saglikla kucaginiza alin hepiniz.
Ne söylenebilir ki bilemedim ama dualarımdasın ve en yakın zamanda hayırlısıyla bebeğini kucağına alacağın günleri görürsün inşşalah .. Şu bir hafta on gündür en büyük korkum kalbinin durması ve sanırım anlamıyoruz durup durmadığını. Bazen sitem ediyorum etrafımda anne olmayı haketmeyen o kadar çok insan var ki bizlerin maddi manevi çektiklerini düşününce bu da bir sınav diyorum

Kizlar bebegimin kalbi durmus. Pazartesi kurtaj icin gun verdiler. Hicbir seye uzulmeyin, doktor randevularinizi aksatmayin. Saglikla kucaginiza alin hepiniz.
Inan ne diyeceğimi bilmiorum cokkk cokkk üzüldüm,hepimizin en büyük korkusu bu, tez zamanda sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah

Beta hcg baktirin kizlar. 2.5 hafta once durmus bebegin kalbi. Dun geceye kadar hicbir belirti yasamadim ben. Virus var diye randevularinizi ertelemeyin. Iyice korunun gidin.

Beta hcg baktirin kizlar. 2.5 hafta once durmus bebegin kalbi. Dun geceye kadar hicbir belirti yasamadim ben. Virus var diye randevularinizi ertelemeyin. Iyice korunun gidin.
Canım doktor birşey dedimi neden olmuş olabilir diye.

Ne desem boş , elbet bugünlerde geçecek
Gebe kalmak bile lütuf ben öyle düşünüyorum ilk defa pozitif gördüğüm için demek ki kalabiliyoruz

Ahhh benim güzel kardeşim. En yakın zaman da bebeğine kavuşman dileğim Yüreğinden öpüyorum her hayır da bir şer , her şer de bir hayır vardır. Rabbim sana sabrını versin

Canim hayırlısı olsun hakkında ..sana iyilik ve güzellik diliyorum. .hersey bundan sonrası için güzel olsun☺..Sağlıkla kal

Merhaba arkadaşlar ben tekrar başlayacağım tedaviye salı günü doktorumla görüşeceğim sizce 2. Adetim çok mu erken ben beklemek istemiyorum çünkü gün geçtikçe içimde büyüyor siz ne kadar ara vermiştiniz

Ben 9 ay bekledim maddiyattan dolayi.
senin yerinde olsam en azindan şu virüsun gecmesini beklerdim canim hem vucut kendini iyice toparlar

Ben 9 ay bekledim maddiyattan dolayi.
senin yerinde olsam en azindan şu virüsun gecmesini beklerdim canim hem vucut kendini iyice toparlar
Merkezle görüştüm virüs konusunu baya tedbir almışlar randevulu şekilde tek tek kabul ediliyormuş ve hergün sterilize ediliyormuş benim durumum şöyle eşimin spermleri belki yarın 0 olabilir üroloji doktorumuz canlı bulduğumuz an tedavi şart demişti 6 ay tedavi ile biraz düzeldi hala ilaç kullanıyor beni korkutan bu heran kalmayabilir deyişi 1 milyondan 300 bine indi şuan kaç bilmiyoruz belki bir ay daha dururum ama bende ki hem sabırsızlık hemde kalmaz korkusu

Ah canim sizde en azindan varmis bizde oda yok tese ile sperm bulduk.
Sabirsizlik hic iyi bisey degil ama kalmaz korkusuda yaşama 6 ay tedavi ile cikiyosa bi 6 daha tedavi gorur hic cikmasada ameliyat var her turlu cıkıs saglanir ama ben yinede beklemeni oneririm nekadar sterilize etseler bile virus ordan gelmese baska biyerden gelme ihtimali cok yuksek surekli igneye gidiceksin eczanelere ilac almaya gidiceksin filan sıkintı stres cok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…