- 5 Temmuz 2013
- 847
- 869
- 103
Yarin gidicem canim son durumu henuz bilmiyoruz@Yasnaz canım sen gittin mi doktora son durum ne
Cnim 2. Test 553 çıktı2kan testinde belli olur cnm,3.gun olsa ikiz ihtimali yuksek derdim ama 5.gun transferi daha erken tutundugu icin yuksek olabilir.
Çok üzüldüm canım inan. Zaten süreç zorlu ama olunca oluyor maalesef. Allah sabır versin. İnşallahKizlar bebegimin kalbi durmus. Pazartesi kurtaj icin gun verdiler. Hicbir seye uzulmeyin, doktor randevularinizi aksatmayin. Saglikla kucaginiza alin hepiniz.
Benimde 3kat artis vardi ,hayirli olsun insallah ikizdirCnim 2. Test 553 çıktı
2 gün arayla verdim
3 kat artış var Yüksek ihtimal ikiz dediler ama 4 kat artmadı sonuçta
İkiz mi canimmseninBenimde 3kat artis vardi ,hayirli olsun insallah ikizdir
Evetİkiz mi canimmsenin
Allahim kucagina almayi nasip etsin
AminAllahim kucagina almayi nasip etsin
Ben kendimi İkize hazirliyim
Kuzum benim ikizler ama bırak dört katı üç kat bile artmadıCnim 2. Test 553 çıktı
2 gün arayla verdim
3 kat artış var Yüksek ihtimal ikiz dediler ama 4 kat artmadı sonuçta
Çok üzüldüm ama sonunda güzel haberini almışsın çok şükür , eczanemiz akraba eve getiriyor ilaçları gidip gelirken de bi şekilde kendimizi koruruz eşim ben giderim kaynanan evde kalır :) zaten arabayla gideriz tabi Sen ama sonuna kadar doğru söylüyorsun beklemek en doğrusu ama gönül ferman dinlese ah ahAh canim sizde en azindan varmis bizde oda yok tese ile sperm bulduk.
Sabirsizlik hic iyi bisey degil ama kalmaz korkusuda yaşama 6 ay tedavi ile cikiyosa bi 6 daha tedavi gorur hic cikmasada ameliyat var her turlu cıkıs saglanir ama ben yinede beklemeni oneririm nekadar sterilize etseler bile virus ordan gelmese baska biyerden gelme ihtimali cok yuksek surekli igneye gidiceksin eczanelere ilac almaya gidiceksin filan sıkintı stres cok.
Ay şaka gibi yaKuzum benim ikizler ama bırak dört katı üç kat bile artmadı
5 gün embriyosuydular
6gün beta 81
8 gün 156
10. Gün 350 daha sonra baktırmadım ilk keseyi transferin 14. Gününde gördük 19. Gündü yanlış hatırlamıyorsam tekrar gittiğimde diğer kese de vardı biz şok olduk tabi hala inanamıyorum
Ne kadar güzel maşallah darısı bana inşallah Bende ikizlerim olsa havalara uçarım sanırım ama tabi şuan hiç olmadığı için evlat Sevgisini yaşayalım da bir iki farketmez diyorumKuzum benim ikizler ama bırak dört katı üç kat bile artmadı
5 gün embriyosuydular
6gün beta 81
8 gün 156
10. Gün 350 daha sonra baktırmadım ilk keseyi transferin 14. Gününde gördük 19. Gündü yanlış hatırlamıyorsam tekrar gittiğimde diğer kese de vardı biz şok olduk tabi hala inanamıyorum
3. Denemede canım daha önce hiç pozitif değer görmedim inşallah darısı başına pes etmeNe kadar güzel maşallah darısı bana inşallah Bende ikizlerim olsa havalara uçarım sanırım ama tabi şuan hiç olmadığı için evlat Sevgisini yaşayalım da bir iki farketmez diyorumKaçıncı deneme de oldu
Maşallah sana ve bebeklerine3. Denemede canım daha önce hiç pozitif değer görmedim inşallah darısı başına pes etme
Açıkcası ben özellikle risklerden dolayı ikiz tutmasın diye dua ediyordum ama hayırlısı butmuş inşallah sağlıkla devam ederiz
Spermi olanlar icin belki hamile kalan vardir ama bizim gibilerde biraz zor.Çok üzüldüm ama sonunda güzel haberini almışsın çok şükür , eczanemiz akraba eve getiriyor ilaçları gidip gelirken de bi şekilde kendimizi koruruz eşim ben giderim kaynanan evde kalır :) zaten arabayla gideriz tabi Sen ama sonuna kadar doğru söylüyorsun beklemek en doğrusu ama gönül ferman dinlese ah ah ☺Bu arada Konuştum hemşireyle az önce için rahat olsun çok ciddi önlemler aldık dedi bende başladım tedavime dedi adetin 2. Günü gel rahmin iyi durumdaysa başlar doktor tedavine dedi .. benim için dua edin 3. Deneme pozitif olsun inşallahbirde kimyasalın üstüne hamile kalan çok olmuş var mı böyle bişey gerçekten yoksa hurafe mi
Yasnas sen nasılsın ? Doktora gidecektin gittin isBen 9 ay bekledim maddiyattan dolayi.
senin yerinde olsam en azindan şu virüsun gecmesini beklerdim canim hem vucut kendini iyice toparlar
Iyim canim.ayniyim nasıl olayim yarin gidicem daha gitmedimYasnas sen nasılsın ? Doktora gidecektin gittin is
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?