Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Kizlar bebegimin kalbi durmus. Pazartesi kurtaj icin gun verdiler. Hicbir seye uzulmeyin, doktor randevularinizi aksatmayin. Saglikla kucaginiza alin hepiniz.
Çok üzüldüm canım inan. Zaten süreç zorlu ama olunca oluyor maalesef. Allah sabır versin. İnşallah

Cnim 2. Test 553 çıktı
2 gün arayla verdim
3 kat artış var Yüksek ihtimal ikiz dediler ama 4 kat artmadı sonuçta
Kuzum benim ikizler ama bırak dört katı üç kat bile artmadı
5 gün embriyosuydular
6gün beta 81
8 gün 156
10. Gün 350 daha sonra baktırmadım ilk keseyi transferin 14. Gününde gördük 19. Gündü yanlış hatırlamıyorsam tekrar gittiğimde diğer kese de vardı biz şok olduk tabi hala inanamıyorum

Çok üzüldüm ama sonunda güzel haberini almışsın çok şükür , eczanemiz akraba eve getiriyor ilaçları gidip gelirken de bi şekilde kendimizi koruruz eşim ben giderim kaynanan evde kalır :) zaten arabayla gideriz tabi Sen ama sonuna kadar doğru söylüyorsun beklemek en doğrusu ama gönül ferman dinlese ah ah Bu arada Konuştum hemşireyle az önce için rahat olsun çok ciddi önlemler aldık dedi bende başladım tedavime dedi adetin 2. Günü gel rahmin iyi durumdaysa başlar doktor tedavine dedi .. benim için dua edin 3. Deneme pozitif olsun inşallah birde kimyasalın üstüne hamile kalan çok olmuş var mı böyle bişey gerçekten yoksa hurafe mi

Ay şaka gibi ya

Ne kadar güzel maşallah darısı bana inşallah Bende ikizlerim olsa havalara uçarım sanırım ama tabi şuan hiç olmadığı için evlat Sevgisini yaşayalım da bir iki farketmez diyorum Kaçıncı deneme de oldu

3. Denemede canım daha önce hiç pozitif değer görmedim inşallah darısı başına pes etme
Açıkcası ben özellikle risklerden dolayı ikiz tutmasın diye dua ediyordum ama hayırlısı butmuş inşallah sağlıkla devam ederiz

Maşallah sana ve bebeklerine Benimde 3. Denemem olcak bu 2. Denememde 8,43 çıktı sonra düştü ama bu sefer dilerim bende pozitifi gördüm diyebilirim inşallah sen hep olumlu düşün ikiz olup çok güzel Doğum yapanlarda var onlar güçlü e darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah

Spermi olanlar icin belki hamile kalan vardir ama bizim gibilerde biraz zor.
Canim guzel haberi aldimda ne oldu kese bos gebelik sonlanabilir yarin son kontrol var.
Sen baslamaya kararlisin ne diyim hayirli olsun ozaman

Arkadaşlar bel ağrısı yaşayan var mı istifra ederken yanlış bir hareket mi yaptım yoksa bu hafta bel ağrısı olması normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…