- 4 Mart 2020
- 691
- 992
- 33
- 34
HAYIRlı haberler vereceksin inanıyorumIyim canim.ayniyim nasıl olayim yarin gidicem daha gitmedim
Nasip kismet artik canimHAYIRlı haberler vereceksin inanıyorum
Hadi hayırlı haberler inşallahYarin gidicem canim son durumu henuz bilmiyoruz
Amin canm sagol ❤Hadi hayırlı haberler inşallah
Hayırlısı her şey için. Çok üzücü ama hamile kalıyorsun en azından inşallah yine hamile kalicaksin.Arkadaşlarım maalesef kese yine boş çarşamba günü kürtaj oluyorumdestekleriniz için teşekkür ederim bu süreçte sizinle Burada beklemek çok güzeldi gebeliklerinizin sağlıkla ilerlemesini dilerim benim hikayem bukadarmış
Evet canm artik zamani ne zamansaHayırlısı her şey için. Çok üzücü ama hamile kalıyorsun en azından inşallah yine hamile kalicaksin.
Durmak yok mücadeleye devamArkadaşlarım maalesef kese yine boş çarşamba günü kürtaj oluyorumdestekleriniz için teşekkür ederim bu süreçte sizinle Burada beklemek çok güzeldi gebeliklerinizin sağlıkla ilerlemesini dilerim benim hikayem bukadarmış
Amin canm insallahDurmak yok mücadeleye devamRabbim hakkımız da hayırlısını versin
Saglik bakanlığı tüp bebek işlemlerini durdurdu diye biliyorum..Merhaba arkadaşlar ben tekrar başlayacağım tedaviye salı günü doktorumla görüşeceğim sizce 2. Adetim çok mu erken ben beklemek istemiyorum çünkü gün geçtikçe içimde büyüyorsiz ne kadar ara vermiştiniz
Ben de bu sabah kurtaj oldum. Basta cok uzuldum ama her seyin hayirlisi. Atlatiriz elbet. Uzme kendiniArkadaşlarım maalesef kese yine boş çarşamba günü kürtaj oluyorumdestekleriniz için teşekkür ederim bu süreçte sizinle Burada beklemek çok güzeldi gebeliklerinizin sağlıkla ilerlemesini dilerim benim hikayem bukadarmış
Yok canım artık hissizleştim hiçbir şey hissetmiyorum üzülmüyorum hayırlısı böyleymiş Nasip Değilmiş Allah korusun böyle durumlarda sağlıksız gebelik olabiliyor sakat olsa daha mı iyiydi diyorumBen de bu sabah kurtaj oldum. Basta cok uzuldum ama her seyin hayirlisi. Atlatiriz elbet. Uzme kendini
Sag ol canim ❤Yok canım artık hissizleştim hiçbir şey hissetmiyorum üzülmüyorum hayırlısı böyleymiş Nasip Değilmiş Allah korusun böyle durumlarda sağlıksız gebelik olabiliyor sakat olsa daha mı iyiydi diyorumsana da geçmiş olsun bu arada
Arkadaşlarım maalesef kese yine boş çarşamba günü kürtaj oluyorumdestekleriniz için teşekkür ederim bu süreçte sizinle Burada beklemek çok güzeldi gebeliklerinizin sağlıkla ilerlemesini dilerim benim hikayem bukadarmış
İkinize de çok geçmiş olsunBen de bu sabah kurtaj oldum. Basta cok uzuldum ama her seyin hayirlisi. Atlatiriz elbet. Uzme kendini
İnşallah canım Çok teşekkür ederim❤İkinize de çok geçmiş olsun
İnşallah tez vakitte hamile kalıp bebeklerini kucaginiza alırsınız bu son olur inşallah..
Kimyasal olması iyi bence elbet olacaktır merak etmeMaşallah sana ve bebeklerineBenimde 3. Denemem olcak bu 2. Denememde 8,43 çıktı sonra düştü ama bu sefer dilerim bende pozitifi gördüm diyebilirim inşallah sen hep olumlu düşün ikiz olup çok güzel Doğum yapanlarda var onlar güçlü e darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?