Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Hayırlısı her şey için. Çok üzücü ama hamile kalıyorsun en azından inşallah yine hamile kalicaksin.

Durmak yok mücadeleye devam Rabbim hakkımız da hayırlısını versin

Saglik bakanlığı tüp bebek işlemlerini durdurdu diye biliyorum..

Kizlar Antalya Mugla tarafinda oturup cronine jel kullanan varsa elimde 26 adet cronine jel var, bir de birazi kullanilmis folic 1. Isteyen birine kargolayabilirim

Ben de bu sabah kurtaj oldum. Basta cok uzuldum ama her seyin hayirlisi. Atlatiriz elbet. Uzme kendini

Ben de bu sabah kurtaj oldum. Basta cok uzuldum ama her seyin hayirlisi. Atlatiriz elbet. Uzme kendini
Yok canım artık hissizleştim hiçbir şey hissetmiyorum üzülmüyorum hayırlısı böyleymiş Nasip Değilmiş Allah korusun böyle durumlarda sağlıksız gebelik olabiliyor sakat olsa daha mı iyiydi diyorum sana da geçmiş olsun bu arada

İkinize de çok geçmiş olsun
İnşallah tez vakitte hamile kalıp bebeklerini kucaginiza alırsınız bu son olur inşallah..

Kimyasal olması iyi bence elbet olacaktır merak etme

Kızlar gebelikten dolayı göğüsler de büyüme olduğu için alttan telli destek veren sütyen takmamız mı gerekiyor ? Göğüslerin sarkmasın diye mi ? Dün bir yer de okudum anlam veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…