Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Çok üzüldüm arkadaşım çok umutluydum böyle hiç düşünmemiştim. Güçlü olmaya çalış Allah yardımcınız olsun. Maddi manevi zor bir süreç. İnşallah hayırlısıyla En kısa zamanda güzel haberlerini alırız dualarım seninle

Amin canım Çok teşekkür ederim olmadı Ne yapalım nasibimizde Bu varmış Rabbim gücünü verir inşallah

Bende hemen başlayacaktım bu ay ama virüs nedeniyle yapmıyorlar transfer

Bir iki gün arayla farklı nedenlerden aynı sonu yaşamısız. Ben de perşembe günü bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim, cuma günü kürtaj oldum, embriyo genetiğe gitti 1 aya sonuç çıkacak. Ne kanamam oldu ne kesede bpzulma var, sadece kalbi durmuşçekilecek çilemiz varmış ben de nihayete eremedim. Allah yardımcımız olsun, c ok geçmiş olsun sana da arkadaşım,

Cok gecmis olsun ,allah sabir versin cnm

Yaaa sendemi canim cok uzuldum ben kalp filan duymadim Allahtan atlatmasi daha zor oluyodur dusunebiliyorum cok gecmis olsun rabbim dayanma gücu versin sanada pes etmicez bidaha bidaha denicez❤

Yaaa sendemi canim cok uzuldum ben kalp filan duymadim Allahtan atlatmasi daha zor oluyodur dusunebiliyorum cok gecmis olsun rabbim dayanma gücu versin sanada pes etmicez bidaha bidaha denicez❤
Ben biraz pes ettim gibi, cok yoruldum bu 3.kez oluyor. Son 6 ayda 3defa hamilelik oluştu ve farklı sonlandı. Bilemiyorum hayırlısı değilmiş diyorum ama kızgınlık da var içimde. Onca emek, onca ilaç iğne... Bi süre ara vericem. İnsallah sen daha umutlu ol pes etme beni örnek alma

Canım benim de İkinci denememdi Ben de içten içe kızıyorum her şeye herkese ama bizim elimizde olan bir şey değil sonuçta değil mi Ondan dolayı pes etmek yok diyorum Ben deneyeceğim 3'ü diyorum ama kim bilir ne zaman Bir sene sonra mı 6 ay sonra mı hiç belli değil ama uzun bir süre var O kesin

Zaten suan corona olayının bitmesi lazım en azından. Ben de genetikten gelen sonucu beklicem, sonrasında dediğin gibi uzun bir süre ara vericem. Bir dahaki denemem de son olur diye düşünüyorum. 4 embriyo kaldı, genetik inceleme yapılırsa içinden sağlıklı çıkanı transfer ederler ancsak. Ama şuan hiç düşünmek bile istemşyorm cok yoruldum

Aynı canım ben de beynim ruhum bedenim çok yorgun Kafam çok dolu hiçbir şey düşünmek istemiyorum Bu yaşadıklarımızı unutmamız lazım tamamen öyle başlayabiliriz ancak

Canim benim cok sagol Allah razi olsun kaderde bunu yasamak varmis insallah sizlerin gebeligi guzel problemsiz gecer❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…