Tahlılın cok güzel çıkmış hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin acaba ikiz olabılırmıKızlar gece cift cizgiyi görünce tahlil verdim bugun transferde 11. Günüm
Bence bir iki gün daha bekle daha erkenBenimde bugün transfer günü hariç 5.günüm.. Dondurulmuş 5.gün embriyosu.. Acaba kan versem mi yoksa çok erken mi sabırsızlanıyorum
ooo tebrikler :) ne güzel bir haber <3 sağlıkla kucağına alırsın inşallah ikisini de.Kızlar gece cift cizgiyi görünce tahlil verdim bugun transferde 11. Günüm
Yok nerde değer takibi yapıyoruz hala bugün 13. Günüm benim de yarın ona göre kese için gün vericek inşallah güzel çıkarAllah razi olsun canim seninki kacinci gün kese gordunmu
Gerçi bunda da hiçbirşey hissetmiyorum.. Test yapayım diyorum ama korkuyorumda. Allah isteyen herkese içleri sıra banada nasip eylesin inşAllahBence bir iki gün daha bekle daha erken
Normal canm, kasik agrisida normal, kasik agrisi tek tarafli oluyor ama iki tarafli da olabiliyor, ins hayrli sonuclar alirizKızlar benim de transferinin 6. Günü bugün.. Ama belimde adet ağrısı gibi ağrı var.. Normal mi acaba bilemedim ya..
İlaç içiyoruz adet olmayız canim merak etme ilaçları kesmedenAllah razı olsun canım aminnnbian korktum acaba adet mi olacam diye
Ben ilk hamileliğimde hiç böyle belirtiler yaşamamıştım garip geldi bana. Bunlar tutunma belirtisi mi acabaİlaç içiyoruz adet olmayız canim merak etme ilaçları kesmeden
Sendende cnmAllah razı olsun canım aminnnbian korktum acaba adet mi olacam diye
Belirti diyenler var ilaclarin etkisi diyenler var, bence belirti cunku benim transferden 3 gun sonra baslamsti, tutunmaya baslama tarihiyle ayni, ama bu agrilari hissetmeden de pozitifi alanlar var, bunyeden bunyeye degisiyor galibaBen ilk hamileliğimde hiç böyle belirtiler yaşamamıştım garip geldi bana. Bunlar tutunma belirtisi mi acaba
Herkesin ayrı hamileliği şiddetli olmadıkça korkma sen canım :)Ben ilk hamileliğimde hiç böyle belirtiler yaşamamıştım garip geldi bana. Bunlar tutunma belirtisi mi acaba
Bir arkadaşım olmustu canım artık belli olur o zmn senin testteKızlar birşey diyeceğim, aranızda doğal transfer olan varmı.. Benim ilk tedavimde iğneler, haplar falan kullanmıştım.. Ama bunda sadece crione jel ve folik asit kullanıyorum. Doktorum doğal transferde böyle dedi.. Ee adet tarihimde yarın korkuyorum(((((
5.günüm bugün artık belli olur mu ? Kan tahlili yapsam mı ? Allah’ım hem yapmak istiyorum hem yapmamak.. Sanırım ikinci negatifi görmeye hazır değilimBir arkadaşım olmustu canım artık belli olur o zmn senin testte
Kızlar yazamadim sonucum çıktı hamileyim kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?