Aminn kuzum Rabbim isteyen herkese nasip etsinMaşAllah,Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin inşAllah.. Darısı başımıza
Canım 5. Gün embriyosu yeni tutunuyor 5. Günde çoğu zaman aceleciysen benim gibi 6. Günde çok silik yakalarsin5.günüm bugün artık belli olur mu ? Kan tahlili yapsam mı ? Allah’ım hem yapmak istiyorum hem yapmamak.. Sanırım ikinci negatifi görmeye hazır değilim
Catladik meraktan kaç çıktı kuzum değerKızlar yazamadim sonucum çıktı hamileyim kesin
Hayırlı uğurlu olsun canım.. Rabbim sağlıcakla getirsin dünyayaKızlar yazamadim sonucum çıktı hamileyim kesin
ne güzel bir cuma günü oldu bugün arka arkaya süper haberlerKızlar yazamadim sonucum çıktı hamileyim kesin
Aminn kuzum insallah Rabbim herkese nasip etsinne güzel bir cuma günü oldu bugün arka arkaya süper haberlerçok sevindim canım allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıkla <3
Canım 5. Gün embriyosu yeni tutunuyor 5. Günde çoğu zaman aceleciysen benim gibi 6. Günde çok silik yakalarsin
Aminn kuzum darısı tüm isteyenlereHayırlı uğurlu olsun canım.. Rabbim sağlıcakla getirsin dünyaya
Aminn kuzum 678 çıktı 10 gün sonra keseCatladik meraktan kaç çıktı kuzum değerinşallah darısı keseye artık
Oyy maşallah çok güzel çıkmışAminn kuzum 678 çıktı 10 gün sonra kese
Hay ağzın bal yesin.. Şimdiye kadar hep güzel haberler aldık.. İnşallah hiç bozulmazBelirti diyenler var ilaclarin etkisi diyenler var, bence belirti cunku benim transferden 3 gun sonra baslamsti, tutunmaya baslama tarihiyle ayni, ama bu agrilari hissetmeden de pozitifi alanlar var, bunyeden bunyeye degisiyor galiba
Erken geç önemli dgl inan ki sağlıklı ilerlemesi önemli.Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin seninde canım.. İnşAllah isteyen herkes ve bende güzel sonuçlar alırıız
Bilmem garanti olsun diye herhalde 10 gün sonra dediOyy maşallah çok güzel çıkmışinşallah kat kat artsın. Bnmki tahlil gününden 10 gün sonraya gün veriyo kese için. Senin bu değerle daha erken görünür aslında.
Kalp atışlarını bile duyabilirsin bence o zaman nBilmem garanti olsun diye herhalde 10 gün sonra dedi
evet sağlıkla ilerlemesi kuzu.. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin.. Her dönemi ayrı stres.. Başlarken yumurtalarım büyüdümü, kaç tane toplandı, embriyom oluştumu, kaçıncı güne gitti, vs. Vs hep sorularla dolu dikenli yol.. Varsın olsun, güle ulaştıktan sonra dikenli yolun zahmetini çekmek önemsiz gelirErken geç önemli dgl inan ki sağlıklı ilerlemesi önemli.
Doğru canım vajinal usg ile 1500den sonra karından 3-5 bin arası diye biliyorum. Ama ikiz gebelik ler çift katlandığı için mesela 1500de vajinal de görünmüyormus belki ondandırKizlar bugun transeferimin 14.gunu hcg degerim 2350 cikti. 12.gunde 857 idi. Hemsirem gayet iyi dedi 1hafta sonra kese gorulebilir dedi ama ben hep 1500 den sonra kese gorulebilir diye okumustum. Yanlis mi biliyorum acaba?
çok sevindimKızlar yazamadim sonucum çıktı hamileyim kesin
Cok guzel haber hayirli olsun bebimAminn kuzum 678 çıktı 10 gün sonra kese
Inş cnmHay ağzın bal yesin.. Şimdiye kadar hep güzel haberler aldık.. İnşallah hiç bozulmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?