Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

5.günüm bugün artık belli olur mu ? Kan tahlili yapsam mı ? Allah’ım hem yapmak istiyorum hem yapmamak.. Sanırım ikinci negatifi görmeye hazır değilim
Canım 5. Gün embriyosu yeni tutunuyor 5. Günde çoğu zaman aceleciysen benim gibi 6. Günde çok silik yakalarsin

Belirti diyenler var ilaclarin etkisi diyenler var, bence belirti cunku benim transferden 3 gun sonra baslamsti, tutunmaya baslama tarihiyle ayni, ama bu agrilari hissetmeden de pozitifi alanlar var, bunyeden bunyeye degisiyor galiba
Hay ağzın bal yesin.. Şimdiye kadar hep güzel haberler aldık.. İnşallah hiç bozulmaz

Kizlar bugun transeferimin 14.gunu hcg degerim 2350 cikti. 12.gunde 857 idi. Hemsirem gayet iyi dedi 1hafta sonra kese gorulebilir dedi ama ben hep 1500 den sonra kese gorulebilir diye okumustum. Yanlis mi biliyorum acaba?

Erken geç önemli dgl inan ki sağlıklı ilerlemesi önemli.
evet sağlıkla ilerlemesi kuzu.. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin.. Her dönemi ayrı stres.. Başlarken yumurtalarım büyüdümü, kaç tane toplandı, embriyom oluştumu, kaçıncı güne gitti, vs. Vs hep sorularla dolu dikenli yol.. Varsın olsun, güle ulaştıktan sonra dikenli yolun zahmetini çekmek önemsiz gelir

Kizlar bugun transeferimin 14.gunu hcg degerim 2350 cikti. 12.gunde 857 idi. Hemsirem gayet iyi dedi 1hafta sonra kese gorulebilir dedi ama ben hep 1500 den sonra kese gorulebilir diye okumustum. Yanlis mi biliyorum acaba?
Doğru canım vajinal usg ile 1500den sonra karından 3-5 bin arası diye biliyorum. Ama ikiz gebelik ler çift katlandığı için mesela 1500de vajinal de görünmüyormus belki ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…