Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Benim de 4. günüm. Pazartesi transfer oldu. Bence pazartesi erken gebelik testlerinde çıkar artık varsa birşey. ama bakmayacağım ben sanırım. yani inşallah tutarım kendimi.
Bence de bakma canim sonra kotu oluyor ben şuan bir garip oldum. Ama hayırlısı daha erkendi diye kendimi avutuyorum ilk denemem de 5 gün embriyosuydu 6gun de çıkmamıştı 9 gün de çıkmıştı . Sabırla beklemek lazım da cokk zorr

oyalamaya çalışıyorum kendimi ama sapık gibi burada sayfayı yeniliyorum sizlerden yeni mesaj var mı diye :)
biraz kendimi salıp sakinleşmem lazım.

Merhaba kızlar bugün benim 6. Günüm. Hiç belirtim yok normal mi?
Bel kaşık göğüs hiç bir ağrı yok

oyalamaya çalışıyorum kendimi ama sapık gibi burada sayfayı yeniliyorum sizlerden yeni mesaj var mı diye :)
biraz kendimi salıp sakinleşmem lazım.
O sapıklık bendede var cunku en guzel bence burda vakit geciyor, yurt disindaki bagimli gruplar gibi olduk, burda herkes ayni seyi yasiyo, ayni stresi tasiyo, ayni mutlulugu yasiyor, ayni hormon degisimi sebebiyle fazla duygusallasiyor rabbim insallah bukadar dua okunuyor buradaki herkesin bebisi olur hayirli evlat sahibi olur sizi seviyorum

di mi yaaa acayip bir enerji oluşturuyoruz inşallah hepimiz arka arkaya patlatırız güzel değerli haberleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…