- 2 Ağustos 2018
- 69
- 64
- 88
Maşallah çok güzel inş böyle güzel haberleri almaya devam ederizAminn kuzum 678 çıktı 10 gün sonra kese
Maaasssaaalllaahhhhhh yaaaa cok sevindim allah,tamamina erdirsin saglikla devam ediip saglikla gelsin insallahhhAminn kuzum 678 çıktı 10 gün sonra kese
4 günüm 6. Gün embriyosuKaçıncı günündu cnm kaçıncı gün embriyosu
Bence de bakma canim sonra kotu oluyor ben şuan bir garip oldum. Ama hayırlısı daha erkendi diye kendimi avutuyorum ilk denemem de 5 gün embriyosuydu 6gun de çıkmamıştı 9 gün de çıkmıştı . Sabırla beklemek lazım da cokk zorrBenim de 4. günüm. Pazartesi transfer oldu. Bence pazartesi erken gebelik testlerinde çıkar artık varsa birşey. ama bakmayacağım ben sanırım. yani inşallah tutarım kendimi.
Gözün aydın arkadaşım Allah daim etsin insallah, darısı sırasıyla bizlere olsunSizce sonuç iyimi 5. Gün embriyosu 2 tane transfer etmislerdi taze transferdi benimkisi
oyalamaya çalışıyorum kendimi ama sapık gibi burada sayfayı yeniliyorum sizlerden yeni mesaj var mı diye :)Bence de bakma canim sonra kotu oluyor ben şuan bir garip oldum. Ama hayırlısı daha erkendi diye kendimi avutuyorum ilk denemem de 5 gün embriyosuydu 6gun de çıkmamıştı 9 gün de çıkmıştı . Sabırla beklemek lazım da cokk zorr
Yok cnm rahat ol herkesin ayrı hamileliği emin ol o yüzden bekle4 günüm 6. Gün embriyosukorkmali miyim
Tebrik ederim gozun aydin cok sevindimmmmKızlar yazamadim sonucum çıktı hamileyim kesin
Hahaaa bende öyleyim rahat ol hepimiz aynı duyguları yasiyoruzoyalamaya çalışıyorum kendimi ama sapık gibi burada sayfayı yeniliyorum sizlerden yeni mesaj var mı diye :)
biraz kendimi salıp sakinleşmem lazım.
olabilir, endişelenme lütfen. hiç bir belirti görülmeyebilir de..Merhaba kızlar bugün benim 6. Günüm. Hiç belirtim yok normal mi?
Bel kaşık göğüs hiç bir ağrı yok
olabilir, endişelenme lütfen. hiç bir belirti görülmeyebilir de..
O sapıklık bendede varoyalamaya çalışıyorum kendimi ama sapık gibi burada sayfayı yeniliyorum sizlerden yeni mesaj var mı diye :)
biraz kendimi salıp sakinleşmem lazım.
evet işte bunu bilmek çok güzel. insana daha fazla güç veriyorHahaaa bende öyleyim rahat ol hepimiz aynı duyguları yasiyoruz
Hayırlı olsun canımKızlar yazamadim sonucum çıktı hamileyim kesin
di mi yaaa acayip bir enerji oluşturuyoruzO sapıklık bendede varcunku en guzel bence burda vakit geciyor, yurt disindaki bagimli gruplar gibi olduk, burda herkes ayni seyi yasiyo, ayni stresi tasiyo, ayni mutlulugu yasiyor, ayni hormon degisimi sebebiyle fazla duygusallasiyor rabbim insallah bukadar dua okunuyor buradaki herkesin bebisi olur hayirli evlat sahibi olur sizi seviyorum
Transferin kacıncı gibi test oldun canım tahlilin gayet iyi ikiz olabılırmıAminn kuzum 678 çıktı 10 gün sonra kese
Normal bende de yok daha öncesinde de yoktu arkadaşlarımda da belirti olmadan pozitif olan çok kişi oldu buna odaklanmamaya calisMerhaba kızlar bugün benim 6. Günüm. Hiç belirtim yok normal mi?
Bel kaşık göğüs hiç bir ağrı yok
Normal bende de yok daha öncesinde de yoktu arkadaşlarımda da belirti olmadan pozitif olan çok kişi oldu buna odaklanmamaya calis
Aslında dediğin gibi odaklanmamak lazım. Ama insan sahip olmak için çabalayınca çok pimpirikli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?