Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Aslında dediğin gibi odaklanmamak lazım. Ama insan sahip olmak için çabalayınca çok pimpirikli oluyor.
Evet öyle çok cabaliyoruz her birimizin kim bilir ne hikayeleri vardır. Arada panik atak şeklinde düşünceler yokluyor benide. Ya orada değilse ya tutunamadıysa ya bu sefer yine bırakıp giderse kucağıma alabilecek miyim sağlıklı olacak miyiz ikimizde bir sürü gel git ve bunlara karşı teK yapabileceğimiz beklemek...

Transferin 3.günündeyim bel ve adet ağrısı var tutunmaya işarettir diye avutuyorum kendimi zaman geçmiyor ne kadar zor beklemek

Hepinizin hayirli olsun insallah kizlar bana da dua edin biliyosunuz negatif aldim ben sonucu hala kendime gelemedim
Sebepsiz yere ilk turda benim embriyolar gelişmemişti. transfer aşamasına bile gelememiştim. 2 aylık arada doktorun verdiği takviyelerin yanında ham bal + propolis + polen karışımı kullandık eşim de ben de ve 1 adet embriyo geliştirmeyi başardık. sizin sebep nedir bilemiyorum ama arı ürünlerinin faydasını gördüğümü düşünüyorum canım, aklında bulunsun.

Nerden aliniyor canim aktaralarda mi oluyor denemekten hic zarar gelmez? Sebepsiz infertilite bizim canim 2 tane 5.gun enbriyosu transfer edilmisti olmadi ama kismet

Kızlar ben dayanamayıp 6. Gün erken gebelik testi yaptım sonuç negatif nasılsa erken yaptım etkilenmem demiştim ama öyle olmadı

Eklentiler

• IMG_20200214_145208.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 40
Nerden aliniyor canim aktaralarda mi oluyor denemekten hic zarar gelmez? Sebepsiz infertilite bizim canim 2 tane 5.gun enbriyosu transfer edilmisti olmadi ama kismet
beeo marka olanı internetten aldım ben. Poleni ayrı aldık hatta. Her sabah aç karna 2şer kaşık bir ondan bir ondan içtik.

Hepinizin hayirli olsun insallah kizlar bana da dua edin biliyosunuz negatif aldim ben sonucu hala kendime gelemedim
Canm seni cok merak ettim, dedigin gibi bianda sesin kesildi, uzme kendini, daha cok istemen dua etmen gerekiyordur, veya olsaydi bebisin saglikli olmayacakti belki oyuzden vardr bi hayrı, uzme kendini olur mu pes etmek yok

Eklentiler

• IMG_20200214_181150.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20200214_181201.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 24
Canm seni cok merak ettim, dedigin gibi bianda sesin kesildi, uzme kendini, daha cok istemen dua etmen gerekiyordur, veya olsaydi bebisin saglikli olmayacakti belki oyuzden vardr bi hayrı, uzme kendini olur mu pes etmek yok
Kendime gelemedim daha kuzum ya rabbim insallah tez vakitte guldurur yuzumuzu herkesin yuzunu.

Kızlar ben dayanamayıp 6. Gün erken gebelik testi yaptım sonuç negatif nasılsa erken yaptım etkilenmem demiştim ama öyle olmadı
Canım rahat ol nolur.. Benim de 6.günüm bende sabırsızlanıyordum test yapmak için ama eşim kızdı yapma dedi.. Hem bak daha önünde pozitifi görmek için zamanın var.. Herkesin aynı olmuyor 7. Günden sonra kana salınım başlıyor zaten .. İdrarda çıkmaması normal herkesin 6.günde çıkacak diye bişey yok.. Güzel düşün güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…