Evet öyle çok cabaliyoruz her birimizin kim bilir ne hikayeleri vardır. Arada panik atak şeklinde düşünceler yokluyor benide. Ya orada değilse ya tutunamadıysa ya bu sefer yine bırakıp giderse kucağıma alabilecek miyim sağlıklı olacak miyiz ikimizde bir sürü gel git ve bunlara karşı teK yapabileceğimiz beklemek...Aslında dediğin gibi odaklanmamak lazım. Ama insan sahip olmak için çabalayınca çok pimpirikli oluyor.
Ayyy inşallah yaaKalp atışlarını bile duyabilirsin bence o zaman n
Yavrum sadece adet agrisi oldu 2 3 gündür ama sürekli degil günde bir iki kere.Cok guzel haber hayirli olsun bebimkuzum ikiz ihtimali var mi sordunmu? Belirti var mi buara hissettigin?
Aminn kuzum.inşallahMaşallah çok güzel inş böyle güzel haberleri almaya devam ederiz
Aminnn canım mm hepimize inşallahMaaasssaaalllaahhhhhh yaaaa cok sevindim allah,tamamina erdirsin saglikla devam ediip saglikla gelsin insallahhh
Teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese versin tez vakitte inşallahTebrik ederim gozun aydin cok sevindimmmm
Bugün 11. Gün kuzum 10 gün sonra öğrenicez inşallahTransferin kacıncı gibi test oldun canım tahlilin gayet iyi ikiz olabılırmı
Canm ya baş dönmesi olmuyor mu bende buara sık oluyo?Yavrum sadece adet agrisi oldu 2 3 gündür ama sürekli degil günde bir iki kere.
Sebepsiz yere ilk turda benim embriyolar gelişmemişti. transfer aşamasına bile gelememiştim. 2 aylık arada doktorun verdiği takviyelerin yanında ham bal + propolis + polen karışımı kullandık eşim de ben de ve 1 adet embriyo geliştirmeyi başardık. sizin sebep nedir bilemiyorum ama arı ürünlerinin faydasını gördüğümü düşünüyorum canım, aklında bulunsun.Hepinizin hayirli olsun insallah kizlarbana da dua edin biliyosunuz negatif aldim ben sonucu hala kendime gelemedim
Nerden aliniyor canim aktaralarda mi oluyor denemekten hic zarar gelmez? Sebepsiz infertilite bizim canim 2 tane 5.gun enbriyosu transfer edilmisti olmadi ama kismetSebepsiz yere ilk turda benim embriyolar gelişmemişti. transfer aşamasına bile gelememiştim. 2 aylık arada doktorun verdiği takviyelerin yanında ham bal + propolis + polen karışımı kullandık eşim de ben de ve 1 adet embriyo geliştirmeyi başardık. sizin sebep nedir bilemiyorum ama arı ürünlerinin faydasını gördüğümü düşünüyorum canım, aklında bulunsun.
beeo marka olanı internetten aldım ben. Poleni ayrı aldık hatta. Her sabah aç karna 2şer kaşık bir ondan bir ondan içtik.Nerden aliniyor canim aktaralarda mi oluyor denemekten hic zarar gelmez? Sebepsiz infertilite bizim canim 2 tane 5.gun enbriyosu transfer edilmisti olmadi ama kismet
Canm seni cok merak ettim, dedigin gibi bianda sesin kesildi, uzme kendini, daha cok istemen dua etmen gerekiyordur, veya olsaydi bebisin saglikli olmayacakti belki oyuzden vardr bi hayrı, uzme kendini olur muHepinizin hayirli olsun insallah kizlarbana da dua edin biliyosunuz negatif aldim ben sonucu hala kendime gelemedim
Hayırlı olsun canim rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah kacinci gününAminn kuzum 678 çıktı 10 gün sonra kese
Bunlar mi canimbeeo marka olanı internetten aldım ben. Poleni ayrı aldık hatta. Her sabah aç karna 2şer kaşık bir ondan bir ondan içtik.
Kendime gelemedim daha kuzum ya rabbim insallah tez vakitte guldurur yuzumuzu herkesin yuzunu.Canm seni cok merak ettim, dedigin gibi bianda sesin kesildi, uzme kendini, daha cok istemen dua etmen gerekiyordur, veya olsaydi bebisin saglikli olmayacakti belki oyuzden vardr bi hayrı, uzme kendini olur mupes etmek yok
Canım rahat ol nolur.. Benim de 6.günüm bende sabırsızlanıyordum test yapmak için ama eşim kızdı yapma dedi.. Hem bak daha önünde pozitifi görmek için zamanın var.. Herkesin aynı olmuyor 7. Günden sonra kana salınım başlıyor zaten .. İdrarda çıkmaması normal herkesin 6.günde çıkacak diye bişey yok.. Güzel düşün güzel olsunKızlar ben dayanamayıp 6. Gün erken gebelik testi yaptım sonuç negatifnasılsa erken yaptım etkilenmem demiştim ama öyle olmadı
Daha çok erken allahtan ümit kesilmez, bakarsın değişir cnmKızlar ben dayanamayıp 6. Gün erken gebelik testi yaptım sonuç negatifnasılsa erken yaptım etkilenmem demiştim ama öyle olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?