Amin bitanem, haktan hayirlisiKendime gelemedim daha kuzum ya rabbim insallah tez vakitte guldurur yuzumuzu herkesin yuzunu.
Üzülme olur mu şer sandığımız şeyler bazen hayırlara vesile olur biz bilemeyiz Allah bilir.. Böyle düşün.. Güzel şeyler hep geç gelir. Bu sefer kısmet değilmiş inşallah bu güzel günün hürmetine rabbim senin benim ve bebek arzulayan herkesin yüzünü güldürsünHepinizin hayirli olsun insallah kizlarbana da dua edin biliyosunuz negatif aldim ben sonucu hala kendime gelemedim
AminAmin bitanem, haktan hayirlisi
Amin amin canim ne guzel dua ettin allah razi olsunÜzülme olur mu şer sandığımız şeyler bazen hayırlara vesile olur biz bilemeyiz Allah bilir.. Böyle düşün.. Güzel şeyler hep geç gelir. Bu sefer kısmet değilmiş inşallah bu güzel günün hürmetine rabbim senin benim ve bebek arzulayan herkesin yüzünü güldürsün
Yok kuzum bende başka hiç bir belirti yok şuan adet ağrısı bile çok olmadıCanm ya baş dönmesi olmuyor mu bende buara sık oluyo?
Aminn canım inşallah bugün 11. GünümHayırlı olsun canim rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah kacinci günün
Bu sabah hafif pembe bi lekelenmem oldu öyle olunca yerleşme kanaması mi acaba dedim gaza geldimCanım rahat ol nolur.. Benim de 6.günüm bende sabırsızlanıyordum test yapmak için ama eşim kızdı yapma dedi.. Hem bak daha önünde pozitifi görmek için zamanın var.. Herkesin aynı olmuyor 7. Günden sonra kana salınım başlıyor zaten .. İdrarda çıkmaması normal herkesin 6.günde çıkacak diye bişey yok.. Güzel düşün güzel olsun
Kısmet canim negatif zor düşük zor beklemek zor. Bu süreç kucağına alana kdr zor. Bk bnm de düzgün gitmick yine sanki bu emin ol daha zor.Hepinizin hayirli olsun insallah kizlarbana da dua edin biliyosunuz negatif aldim ben sonucu hala kendime gelemedim
Hic kotu dusunme canim kat kat artacak insallah degerinKısmet canim negatif zor düşük zor beklemek zor. Bu süreç kucağına alana kdr zor. Bk bnm de düzgün gitmick yine sanki bu emin ol daha zor.
Çok üzüldüm lütfen güçlü dur allahım gönlünden geçeni hayırlı zamanda nasip etsin sana hicbirimizin kucağını boş bırakmasın insallahHepinizin hayirli olsun insallah kizlarbana da dua edin biliyosunuz negatif aldim ben sonucu hala kendime gelemedim
Bende de hep oldu ağrılar burada okuduğumda çoğu kişide oluyo ilaçlardan kaynaklı olabılırTransferin 3.günündeyim bel ve adet ağrısı var tutunmaya işarettir diye avutuyorum kendimi zaman geçmiyor ne kadar zor beklemek
Çok erken benim 2.denememde idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı kanda pozitifi görmüştüm çok erken yapmışsın testiKızlar ben dayanamayıp 6. Gün erken gebelik testi yaptım sonuç negatifnasılsa erken yaptım etkilenmem demiştim ama öyle olmadı
Bende denedim negatif çıktı üzülme daha çok g un var 9 günden önce denememek lazim bende etkilenmek demistin olmuyor öyle üzülme bekleyeceğiz az daha sayılı g un çabuk geçer inşallah güzel olucakKızlar ben dayanamayıp 6. Gün erken gebelik testi yaptım sonuç negatifnasılsa erken yaptım etkilenmem demiştim ama öyle olmadı
Haklisin tabi şimdi onemli olan yeni tedavi için doğru adımları atmak yardımcı olabileceğim olursa yaz bana özelden tup bebek merkezinde eskiden koordinatörlük yapmıştım belki yardimim dokunurKendime gelemedim daha kuzum ya rabbim insallah tez vakitte guldurur yuzumuzu herkesin yuzunu.
Oluyor bu ağrılar korkma ben 4 günundeyim ama yumurtaligim bacagim ağrıyor şimdiden avunmaya devam edeceğizTransferin 3.günündeyim bel ve adet ağrısı var tutunmaya işarettir diye avutuyorum kendimi zaman geçmiyor ne kadar zor beklemek
Evet kuzum aynen ben ikişer şişe aldım tam 2 ay gitti bize. Küçük çünkü biraz o propolisli olan şişe. Bir de sakın metal kaşık kullanma küçük tahta kaşıklarla tüketin.Bunlar mi canim
Amin canim insallah aminÇok üzüldüm lütfen güçlü dur allahım gönlünden geçeni hayırlı zamanda nasip etsin sana hicbirimizin kucağını boş bırakmasın insallah
Tamam kuzum sagolEvet kuzum aynen ben ikişer şişe aldım tam 2 ay gitti bize. Küçük çünkü biraz o propolisli olan şişe. Bir de sakın metal kaşık kullanma küçük tahta kaşıklarla tüketin.
Bende arayıp sordum artık hemşireye sorun yok çok ağrın olursa ara bizi dedi herkeste farklı oluyor pruloton ignemi vurulsun bugün biraz daha ağrılarım azaldıBende de hep oldu ağrılar burada okuduğumda çoğu kişide oluyo ilaçlardan kaynaklı olabılır
İnsallah canim. Sen görüştün mü doktorla naptınHic kotu dusunme canim kat kat artacak insallah degerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?