Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Hepinizin hayirli olsun insallah kizlar bana da dua edin biliyosunuz negatif aldim ben sonucu hala kendime gelemedim
Üzülme olur mu şer sandığımız şeyler bazen hayırlara vesile olur biz bilemeyiz Allah bilir.. Böyle düşün.. Güzel şeyler hep geç gelir. Bu sefer kısmet değilmiş inşallah bu güzel günün hürmetine rabbim senin benim ve bebek arzulayan herkesin yüzünü güldürsün

Amin amin canim ne guzel dua ettin allah razi olsun

Bu sabah hafif pembe bi lekelenmem oldu öyle olunca yerleşme kanaması mi acaba dedim gaza geldim

Hepinizin hayirli olsun insallah kizlar bana da dua edin biliyosunuz negatif aldim ben sonucu hala kendime gelemedim
Kısmet canim negatif zor düşük zor beklemek zor. Bu süreç kucağına alana kdr zor. Bk bnm de düzgün gitmick yine sanki bu emin ol daha zor.

Çok üzüldüm lütfen güçlü dur allahım gönlünden geçeni hayırlı zamanda nasip etsin sana hicbirimizin kucağını boş bırakmasın insallah

Kızlar ben dayanamayıp 6. Gün erken gebelik testi yaptım sonuç negatif nasılsa erken yaptım etkilenmem demiştim ama öyle olmadı
Bende denedim negatif çıktı üzülme daha çok g un var 9 günden önce denememek lazim bende etkilenmek demistin olmuyor öyle üzülme bekleyeceğiz az daha sayılı g un çabuk geçer inşallah güzel olucak

Kendime gelemedim daha kuzum ya rabbim insallah tez vakitte guldurur yuzumuzu herkesin yuzunu.
Haklisin tabi şimdi onemli olan yeni tedavi için doğru adımları atmak yardımcı olabileceğim olursa yaz bana özelden tup bebek merkezinde eskiden koordinatörlük yapmıştım belki yardimim dokunur

Transferin 3.günündeyim bel ve adet ağrısı var tutunmaya işarettir diye avutuyorum kendimi zaman geçmiyor ne kadar zor beklemek
Oluyor bu ağrılar korkma ben 4 günundeyim ama yumurtaligim bacagim ağrıyor şimdiden avunmaya devam edeceğiz

Çok üzüldüm lütfen güçlü dur allahım gönlünden geçeni hayırlı zamanda nasip etsin sana hicbirimizin kucağını boş bırakmasın insallah
Amin canim insallah amin embriyo gen diye bi kultur medyumundan bahsetti doktorum standart kulturlerden farkini biliyomusun canim

Bende de hep oldu ağrılar burada okuduğumda çoğu kişide oluyo ilaçlardan kaynaklı olabılır
Bende arayıp sordum artık hemşireye sorun yok çok ağrın olursa ara bizi dedi herkeste farklı oluyor pruloton ignemi vurulsun bugün biraz daha ağrılarım azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…