Gorustum canim spontan gebelik olusabileceginden bahsetti bekleyim isterseniz 3 ay kadar dedi pihtilasma testi falan yapilacak bide diger sefer embriyolari embriyogen diye bi kulturun icinde buyutelim deneyelim dedi bakalim artikİnsallah canim. Sen görüştün mü doktorla naptın
Aynen avutuyorum kendimi artık bacak ağrısı bendede oldu bugün iğne vurdurmaya giderken sol kasiktan bacağıma vuruyor inşallah güzel sonuçlar alırızOluyor bu ağrılar korkma ben 4 günundeyim ama yumurtaligim bacagim ağrıyor şimdiden avunmaya devam edeceğiz
Trombofili paneli önemli canım onu yaptr fakülteler ücretsz yapıyor ama çok geçe tarih verdiler. Özelde yaptırdım bnde. Bu yüzden erkenden baktr ona. Herşeyi garantiye al sonra bak hem sen rahat edesin. Hayırlısıyla gelck bebişinGorustum canim spontan gebelik olusabileceginden bahsetti bekleyim isterseniz 3 ay kadar dedi pihtilasma testi falan yapilacak bide diger sefer embriyolari embriyogen diye bi kulturun icinde buyutelim deneyelim dedi bakalim artik
canim kan verdim mi sen kaç ciktihangi gun kac ckmisti? Bende cuma gunu verecem nasipse kan
canim çok sevindim darısı bizlere ben pazartesi test yaptiricam benim doktorum yüksek çıkınca değer bir daha yaptırıyo direk kese için gün veriyorAyyy inşallah yaaAllah imm bize bağışlasın evlatlarimizi
sen niye karamsarlığa kapılıyorum canim burdaki herkese en çok moral veren sendin bir silkelen bir kendine gel bakayım bence hatte güzel ilerilicekKısmet canim negatif zor düşük zor beklemek zor. Bu süreç kucağına alana kdr zor. Bk bnm de düzgün gitmick yine sanki bu emin ol daha zor.
Embriyo ya cgh fish yada pgt olarak kültürden bakıyorlar acaba hangisini kastetti .. sizden anne ve babaya kromozom testleri baktırılmasını istedi mi kiAmin canim insallah aminembriyo gen diye bi kultur medyumundan bahsetti doktorum standart kulturlerden farkini biliyomusun canim
İkiye katlamadi cnm dusck gibime geliyo yine napiym elimde dgl eşimde kzyo duscekse senin stresinden diye ama duramıyorum rahat değilim.sen niye karamsarlığa kapılıyorum canim burdaki herkese en çok moral veren sendin bir silkelen bir kendine gel bakayım bence hatte güzel ilerilicek
elini karnına köy ve ya varis tesbitini çek canim duam seninle ben daha kanda bile baktirmadim geçen sefer kaybettim aynı stresi yazicam diye günümü bekledim korkudanİkiye katlamadi cnm dusck gibime geliyo yine napiym elimde dgl eşimde kzyo duscekse senin stresinden diye ama duramıyorum rahat değilim.
Henuz vermedim gece 12 de nasipse, bakalim hayirlisicanim kan verdim mi sen kaç cikti
hadi hayırlısı canimHenuz vermedim gece 12 de nasipse, bakalim hayirlisi
Alyaa cok korkuyorum bahsetmistim ya cizgiler silik silik dua et olur muhadi hayırlısı canim
ayyy ediyorum canim benimde transfer günü dahil 6. günde yaptım ya baya silik ben pazartesi tahlil yaptiricam bir korku var ki sormaAlyaa cok korkuyorum bahsetmistim ya cizgiler silik silik dua et olur mu
Pihtilasma icin mi o kuzumTrombofili paneli önemli canım onu yaptr fakülteler ücretsz yapıyor ama çok geçe tarih verdiler. Özelde yaptırdım bnde. Bu yüzden erkenden baktr ona. Herşeyi garantiye al sonra bak hem sen rahat edesin. Hayırlısıyla gelck bebişin
Yumurta toplamadan sonra icine koyduklari siviymis embriyogen mis adı ama bilgim yok hicEmbriyo ya cgh fish yada pgt olarak kültürden bakıyorlar acaba hangisini kastetti .. sizden anne ve babaya kromozom testleri baktırılmasını istedi mi ki
Insallah iyi sonuclar aliriz ya rabbim neolur yardim etayyy ediyorum canim benimde transfer günü dahil 6. günde yaptım ya baya silik ben pazartesi tahlil yaptiricam bir korku var ki sorma
amin canim insallah sen yaz buraya insallah öyle yüksek bir değer çıkar ki sok olursunInsallah iyi sonuclar aliriz ya rabbim neolur yardim et
Cok tesekkurler kuzum duan icinamin canim insallah sen yaz buraya insallah öyle yüksek bir değer çıkar ki sok olursun
TrBenim 15Şubat regl tarihim - 18 Şubat test tarihim.. Tarihlere baksanıza ya :/ Allah evlat isteyen herkese içleri sıra banada nasip eylesin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?