Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

İnsallah canim. Sen görüştün mü doktorla naptın
Gorustum canim spontan gebelik olusabileceginden bahsetti bekleyim isterseniz 3 ay kadar dedi pihtilasma testi falan yapilacak bide diger sefer embriyolari embriyogen diye bi kulturun icinde buyutelim deneyelim dedi bakalim artik

Gorustum canim spontan gebelik olusabileceginden bahsetti bekleyim isterseniz 3 ay kadar dedi pihtilasma testi falan yapilacak bide diger sefer embriyolari embriyogen diye bi kulturun icinde buyutelim deneyelim dedi bakalim artik
Trombofili paneli önemli canım onu yaptr fakülteler ücretsz yapıyor ama çok geçe tarih verdiler. Özelde yaptırdım bnde. Bu yüzden erkenden baktr ona. Herşeyi garantiye al sonra bak hem sen rahat edesin. Hayırlısıyla gelck bebişin

Kısmet canim negatif zor düşük zor beklemek zor. Bu süreç kucağına alana kdr zor. Bk bnm de düzgün gitmick yine sanki bu emin ol daha zor.
sen niye karamsarlığa kapılıyorum canim burdaki herkese en çok moral veren sendin bir silkelen bir kendine gel bakayım bence hatte güzel ilerilicek

Amin canim insallah amin embriyo gen diye bi kultur medyumundan bahsetti doktorum standart kulturlerden farkini biliyomusun canim
Embriyo ya cgh fish yada pgt olarak kültürden bakıyorlar acaba hangisini kastetti .. sizden anne ve babaya kromozom testleri baktırılmasını istedi mi ki

sen niye karamsarlığa kapılıyorum canim burdaki herkese en çok moral veren sendin bir silkelen bir kendine gel bakayım bence hatte güzel ilerilicek
İkiye katlamadi cnm dusck gibime geliyo yine napiym elimde dgl eşimde kzyo duscekse senin stresinden diye ama duramıyorum rahat değilim.

İkiye katlamadi cnm dusck gibime geliyo yine napiym elimde dgl eşimde kzyo duscekse senin stresinden diye ama duramıyorum rahat değilim.
elini karnına köy ve ya varis tesbitini çek canim duam seninle ben daha kanda bile baktirmadim geçen sefer kaybettim aynı stresi yazicam diye günümü bekledim korkudan

Pihtilasma icin mi o kuzum

Embriyo ya cgh fish yada pgt olarak kültürden bakıyorlar acaba hangisini kastetti .. sizden anne ve babaya kromozom testleri baktırılmasını istedi mi ki
Yumurta toplamadan sonra icine koyduklari siviymis embriyogen mis adı ama bilgim yok hic

Fikri olan var mı? Surelab in cok silik cıktıgi biri ertesi gun kan testi vermis 400 kusur cikmis hcg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…