Ya bende yapmak istiyorum yarın 6.günüm sabah yapcaktımKızlar ben dayanamayıp 6. Gün erken gebelik testi yaptım sonuç negatifnasılsa erken yaptım etkilenmem demiştim ama öyle olmadı
Bence yapmaYa bende yapmak istiyorum yarın 6.günüm sabah yapcaktım
Hiç moralini bozma, bence erken yaptığın için bu sonuç çıkmış, biraz tut kendini sabret bak sonuç pozitif çıkacak ben inanıyorumKızlar ben dayanamayıp 6. Gün erken gebelik testi yaptım sonuç negatifnasılsa erken yaptım etkilenmem demiştim ama öyle olmadı
Kaçıncı gün embriyo su sizinBence yapma
6. Gün çıkan sonuç nasıl olsa doğru değil tek çizgi görsemde sorun olmaz demiştim ama etkilendim
Bende 10 subat ta 2 adet 3. Gün embriyo su transferi oldm ilk basta bende kötü oldum ama o anki duruma göre değerlendiriyorlar yani doktorlar hangi durum iyiyse bizi ona yönlendiriyorlar için rahat olsun anne rahmi gibi muhtesem baska labaratuvar yok bebeklerin inşallh tutunur8 şubatta 2 adet 3. Gün embriyo transferi oldum benim gibi 3.gün embriyo transferi olan var mı 5.gün embriyosu daha iyi diyorlar
5. Gün embriyosuKaçıncı gün embriyo su sizin
Hiç idrar testi yaptın mı yada kan verdn mi ne yaptın8 şubatta 2 adet 3. Gün embriyo transferi oldum benim gibi 3.gün embriyo transferi olan var mı 5.gün embriyosu daha iyi diyorlar
Bende o zman hiç cıkmaz benli 3. Gün embriyosuydu5. Gün embriyosu
İnşallah öyle olur Allah razı olsunHiç moralini bozma, bence erken yaptığın için bu sonuç çıkmış, biraz tut kendini sabret bak sonuç pozitif çıkacak ben inanıyorum
İnşallah canımBende 10 subat ta 2 adet 3. Gün embriyo su transferi oldm ilk basta bende kötü oldum ama o anki duruma göre değerlendiriyorlar yani doktorlar hangi durum iyiyse bizi ona yönlendiriyorlar için rahat olsun anne rahmi gibi muhtesem baska labaratuvar yok bebeklerin inşallh tutunur
Yok daha tahlil yapmadım yarın 7. Günü erken diye düşünüyorum ama hiç belirttim de yokHiç idrar testi yaptın mı yada kan verdn mi ne yaptın
En donanımlı laboratuvar bile anne rahminden iyi değil hiç canını sıkma8 şubatta 2 adet 3. Gün embriyo transferi oldum benim gibi 3.gün embriyo transferi olan var mı 5.gün embriyosu daha iyi diyorlar
8 şubatta 2 adet 3. Gün embriyo transferi oldum benim gibi 3.gün embriyo transferi olan var mı 5.gün embriyosu daha iyi diyorlar
Hatay da yaptrdım benİnşallah canımsen hangi merkezde yaptırdın
İnşallahEn donanımlı laboratuvar bile anne rahminden iyi değil hiç canını sıkma
bizim geçen tedaviden kalma 5. Gün embriyosu vardı 4 tane. transfer için hazırlandık gittik transfer günü embriyolar bozulmuş tedavi iptal dediler
Yani demem o ki bu işler nasip işi
5.gün embriyosu tutan var tutmayana var bebegn kötüymüş gbi düşünmeBenim de 3. Gün embriyosu. Araştırıp okuduğum kadarıyla tutan da var tutmayan da. Nasip işi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?