Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Merhaba benim transferimin 10 günü Betahcg 9 çıktı. Hamilesiniz dediler ama buraya bakınca değerim çok düşük anlamadım sizce nedir

8 şubatta 2 adet 3. Gün embriyo transferi oldum benim gibi 3.gün embriyo transferi olan var mı 5.gün embriyosu daha iyi diyorlar

8 şubatta 2 adet 3. Gün embriyo transferi oldum benim gibi 3.gün embriyo transferi olan var mı 5.gün embriyosu daha iyi diyorlar
Bende 10 subat ta 2 adet 3. Gün embriyo su transferi oldm ilk basta bende kötü oldum ama o anki duruma göre değerlendiriyorlar yani doktorlar hangi durum iyiyse bizi ona yönlendiriyorlar için rahat olsun anne rahmi gibi muhtesem baska labaratuvar yok bebeklerin inşallh tutunur

İnşallah canımsen hangi merkezde yaptırdın

En donanımlı laboratuvar bile anne rahminden iyi değil hiç canını sıkma
bizim geçen tedaviden kalma 5. Gün embriyosu vardı 4 tane. transfer için hazırlandık gittik transfer günü embriyolar bozulmuş tedavi iptal dediler
Yani demem o ki bu işler nasip işi

İnşallahAllah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…