Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Benim önceden 2 transferim oldu.her ikisindede 2 şer blaktokist (5. Gün) transfer edildi.
1. Kimyasal gebelik oldu. Hgc artıyor gibi oldu, sonra düşüşe geçer gibi yaptı sonrasında yükseliyo gibi yaptı neticede kese görmek bile nasib olmadan yok oldu bitti.
2. (7. Haftada )düşük oldu. Hgc çok güzel başladı , güzel ilerledi çok mutluydum. Dr. A gittim keseyi gördük kalp atışını duyduk , 2 taneden 1’ i tutmuştu, şükrettik.bir akşam kanamam oldu gece acil kadın hastanesine gittim muayene oldum düşük tehlikesi var dediler has. Yatırdılar. Sabaha düşük yaptım, peşine kürtaj oldum.
3. Dün (13 şubat) transfer oldum.2 adet (5. Gün 4AA ve 5AA) blastokist transfer oldu.
1. Günü hayırlısıyla atlattım günler nasıl geçecek bilmiyorum
Allah hayırlısını nasibetsin hepimize
Bu sefer kan sulandırıcı iğne istedim doktordan , bakalım

Cok zorlu yollardan geçmişiniz Allah yardımcınız olsun inşallah bu defa son olur hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olur

elini karnına köy ve ya varis tesbitini çek canim duam seninle ben daha kanda bile baktirmadim geçen sefer kaybettim aynı stresi yazicam diye günümü bekledim korkudan
Üç gündür ishal üstüne grip oldum nefeste alamıyorum. Hepsi üst üste geldi canım. Dua da ediyorum ama yarın bklm görücem değeri ona göre artık ya. Sen iyi dayanıyorsun kan vermeden ben duramadım hiç birinde.

Öncelikle moralini bozma , evet biraz düşük gibi ama geç tutunma olabilir , önemli olan artışlar diye biliyorum 12. Günkü değerinle karşılaştırma önemli . Forumda düşükle hamile kalan okumuştum. Pozitif düşün, minnoşun sana sıkıca tutunsun inşallah

Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız canım. Bnm ilkinde 7 haftada kese bozuldu düşük yaptım. İkinci kimyasal onda kan sulandirici vermisti ama tutunamadi. Şimdi de kullanıyorum 4000 oksapar iyi geliyor mu bilmem. Testler temiz cikiyo çünkü. Ama iyi olmuş istemişsin. İnşallah güzel haber alırsın yazarsın bize de

Merhaba benim transferimin 10 günü Betahcg 9 çıktı. Hamilesiniz dediler ama buraya bakınca değerim çok düşük anlamadım sizce nedir
Önemli olan artması kuzu sen takılma sayı çok güzel hayırlısı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…